Ste vlastenec?
Hlavna vec ze tvoj prispevok je uplne humanny. Ked slovenskemu nacionalistovy rozbijes hubu je to v poriadku ked madarovy tak uz je to zlocin. Tvoje myslenie mi dost pripomina madrskeho sovinistu.To ma maximalne serie , ked si to nevie nejaky zasran zasrany , co sa hra na velkeho nacionalistu nevie uvedomit , tomu by som rozmlatil papulu aby si uvedomil ze ZIVOT JE O NIECOM INOM AKO O NENAVISTI je tato slovenska nenavist vlastne potrebna potrebujete viac osobnych tragedii aby ste si to uvedomili?
Nasledujuca informacia mi vzhladom k tejto teme, ako aj vzhladom k dobe v ktorej zijeme, prisla ako celkom zaujimava...
Japonský parlament schválil zákon o podpore vlastenectva v školách
Vyučovanie vlastenectvu, ktoré bolo zneužité vládou počas druhej svetovej vojny pre presadzovanie militarizmu, je v Japonsku už dlho tabu. Vládna koalícia na čele s konzervatívnou Liberálnodemokratickou stranou chce zrevidovať japonskú povojnovú školskú osnovu a podporiť v mládeži vlastenectvo.
Školská reforma je jedným z hlavných bodov volebného programu vlády premiéra Šinza Abeho. Opozícia, ktorá s ňou nesúhlasí, dnešné zasadnutie dolnej komory parlamentu bojkotovala. Návrh zákona musia schváliť obidve komory, kým môže vstúpiť v platnosť. Japonská vláda by ho chcela dostať na program hornej komory parlamentu začiatkom decembra.
Zdroj: http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/49837/?msn
Ja som vlastenec. Neviem ako to kto vnima a co presne o tom hovori literatura, ale pre mna je vzdy uzasne vratit sa domov. Mat kde patrit. Vlastenectvo nemusi byt hned spajane, ako to vacsina robia, s extremizmom. Kolko ludi tolko chuti a kazdy si svoje prejavuje ako vie, kto nema v hlave pouziva ruky a prebrate frazy, o ktorych vie asi tolko ako batola o kalkulacke. Domov, ludia ktorych mam rad a miesta ktore milujem, s ktorymi sa mi spajaju spomienky...neviem, ale asi by som tazko travil keby mi nieco z tohoto chybalo. A mam za to, ze vsetko mam vo svojej 'vlasti'...doma!
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a pomohol by si aj nám, s citaním tvojho nazoru, keby si pisal na ciernomato.x napísal:aj ked sa mi nepaci co sa tu deje a cely slovensky (hlavne danovy) system je na hlavu, aj tak sa snazim svojmu narodu pomahat a robit mu dobre meno... ale este mame na slovensku vela roboty aby sme sa priblizili zapadu... hlavne treba zmenit mentalitu ludi a zamestanat romskych spoluobcanov![]()
-
Godfather
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
imroradko napísal:Myslím si že niekedy to tu s vlastenectvom preháňame, ale čo viem určite sú ovela horšie krajiny a verte mi Slovensko je vážne super
-
tehla