Ste vlastenec?

Diskusie na politické témy...

Ste vlastenec?

ano a dost zanieteny
50
28%
skor ano
75
42%
skor nie
20
11%
nie,slovensky narod nemam ani trosku rad
11
6%
je mi to sum a fuk
23
13%

Celkom hlasov: 179

Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ja skor citim nenavist k madarskym narodnym extremistom

ale s normalnymi madarmi si normalne vypohode vyjdem....
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ja nemam negativny postoj k ziadnemu narodu, ani ziadny nevyvysujem nad iny. slovensko mam rad v primeranej miere:)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

To ma maximalne serie , ked si to nevie nejaky zasran zasrany , co sa hra na velkeho nacionalistu nevie uvedomit , tomu by som rozmlatil papulu aby si uvedomil ze ZIVOT JE O NIECOM INOM AKO O NENAVISTI je tato slovenska nenavist vlastne potrebna potrebujete viac osobnych tragedii aby ste si to uvedomili?
Hlavna vec ze tvoj prispevok je uplne humanny. Ked slovenskemu nacionalistovy rozbijes hubu je to v poriadku ked madarovy tak uz je to zlocin. Tvoje myslenie mi dost pripomina madrskeho sovinistu.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

schw33k napísal:skoro kazdy Slovak ked sa spomenie slovo Madar povie ze su to kur*y sku**** ..sovinista , nesovinista , to im je jedno
nemyslim si
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

ano som.
imroradko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa imroradko »

Myslím si že niekedy to tu s vlastenectvom preháňame, ale čo viem určite sú ovela horšie krajiny a verte mi Slovensko je vážne super :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

dal som 4. moznost .. v triede mam vela kktov a poznam tiez vela kktov. preco by som mal mat ich rad ? :!:
ved take Slovenska chranit netreba .. kde to maju vsetci pomylene :lol:
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Ano, som vlastenec. Nie vsak neaky zfanatizovany. Proste hrdo sa hlasim k tomu, ze som Slovakom, ze tu mam korene, rodinu, zazemie. A ked sa raz bude dat, spravim vsetko pre tuto krajinu a pre ludi co tu ziju.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

niesom.pre mna stat nic neznamena a nebudem ho mat rad len preto,ze som sa v nom narodil.ja si zijem vlastny zivot vo vlastnom svete a toto mam na haku.ale nic proti vlastencom.je to ich vec,len som vyjadril svoj nazor.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Nasledujuca informacia mi vzhladom k tejto teme, ako aj vzhladom k dobe v ktorej zijeme, prisla ako celkom zaujimava...
Japonský parlament schválil zákon o podpore vlastenectva v školách

Dolná komora japonského parlamentu schválila dnes návrh zákona, ktorý vyžaduje od škôl, aby deťom vštiepili "lásku k vlasti".

Vyučovanie vlastenectvu, ktoré bolo zneužité vládou počas druhej svetovej vojny pre presadzovanie militarizmu, je v Japonsku už dlho tabu. Vládna koalícia na čele s konzervatívnou Liberálnodemokratickou stranou chce zrevidovať japonskú povojnovú školskú osnovu a podporiť v mládeži vlastenectvo.

Školská reforma je jedným z hlavných bodov volebného programu vlády premiéra Šinza Abeho. Opozícia, ktorá s ňou nesúhlasí, dnešné zasadnutie dolnej komory parlamentu bojkotovala. Návrh zákona musia schváliť obidve komory, kým môže vstúpiť v platnosť. Japonská vláda by ho chcela dostať na program hornej komory parlamentu začiatkom decembra.

Zdroj: http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/49837/?msn
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

Ja som vlastenec. Neviem ako to kto vnima a co presne o tom hovori literatura, ale pre mna je vzdy uzasne vratit sa domov. Mat kde patrit. Vlastenectvo nemusi byt hned spajane, ako to vacsina robia, s extremizmom. Kolko ludi tolko chuti a kazdy si svoje prejavuje ako vie, kto nema v hlave pouziva ruky a prebrate frazy, o ktorych vie asi tolko ako batola o kalkulacke. Domov, ludia ktorych mam rad a miesta ktore milujem, s ktorymi sa mi spajaju spomienky...neviem, ale asi by som tazko travil keby mi nieco z tohoto chybalo. A mam za to, ze vsetko mam vo svojej 'vlasti'...doma!
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

aj ked sa mi nepaci co sa tu deje a cely slovensky (hlavne danovy) system je na hlavu, aj tak sa snazim svojmu narodu pomahat a robit mu dobre meno... ale este mame na slovensku vela roboty aby sme sa priblizili zapadu... hlavne treba zmenit mentalitu ludi a zamestanat romskych spoluobcanov :D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

mato.x napísal:aj ked sa mi nepaci co sa tu deje a cely slovensky (hlavne danovy) system je na hlavu, aj tak sa snazim svojmu narodu pomahat a robit mu dobre meno... ale este mame na slovensku vela roboty aby sme sa priblizili zapadu... hlavne treba zmenit mentalitu ludi a zamestanat romskych spoluobcanov :D
a pomohol by si aj nám, s citaním tvojho nazoru, keby si pisal na cierno :wink:
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

imroradko napísal:Myslím si že niekedy to tu s vlastenectvom preháňame, ale čo viem určite sú ovela horšie krajiny a verte mi Slovensko je vážne super :)
:roll: :roll: Skor si myslim, ze je to opacne!!! My slovaci sme malo hrdy na nasu krajiny stale hladame len tie zapory a na kladne stranky nehladime a to je chyba!!!!! Mnohym slovakom vlastenectvo chyba!!! :(
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

ja ano aj keby bola vojna a preto by som ju chranil lebo je tu nadherne vsetko lesy luky a atd. nieco krasne
jogin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jogin »

imroradko napísal:Myslím si že niekedy to tu s vlastenectvom preháňame, ale čo viem určite sú ovela horšie krajiny a verte mi Slovensko je vážne super :)
jasne ze su horsie krajiny ako mi :wink: ale za to sa nemusime porovnavat s horsimi krajinami ako SK porovnavajme sa z lepsimi statmi napr... USA :lol: :lol:
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

da sa povedat ze vlastenec som .. no ono ked dostudujem idem het .... ako vacsina mladych ludi :wink:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

mam rad slovensko, ale som supranacionalista:)
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Mam sice rad Slovensko a Slovakov, ale zase urcite sa neriadim heslom "Svoje si nedame, cudzie nechceme"... Byvam v meste kde ziju Slovaci a Madari v pomere 50:50 a da sa to... ale sem tam si musime nasu vlast branit aj inac ako slovami... bohuzial...
tehla

Re: Ste vlastenec?

Príspevok od používateľa tehla »

Stara tema, ale stale aktualna - ano

https://www.youtube.com/watch?v=_S05x_MwnY8
Napísať odpoveď