a čo veta "si pre mňa ako brat"(sestra)
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a čo veta "si pre mňa ako brat"(sestra)
Tak čo si o tom myslíte? Povedala vám to už nejaká holka?
mne osobne este nie..je tu taka tema jedna ze "ostanme kamaraty", ale toto je presny opak to sa hovori este pred tymj ked s tebou nehce holka chodit..alebo si fakt pre nu ako brat ..
mne osobne este nie..je tu taka tema jedna ze "ostanme kamaraty", ale toto je presny opak to sa hovori este pred tymj ked s tebou nehce holka chodit..alebo si fakt pre nu ako brat ..
islo o to, ze sme si hovorili uplne vsetko, vznikla velka dovera, lenze ako to uz medzi pohlaviami byva, pri temach o sexe bolo urcite flirtovanie. No a po tom mesiaci sme to uz nevydrzali. Zacalo sa to tak, ze lubim ta sestricka/bracek, no a raz mi to povedala bez toho braceka a uz som vedel na com som a nebranil som sa tomuCenayus napísal:co? po mesiaci si sa jej nezdal ako brat? co sa zmenilo?
Super baba, ale uz sme rozideni, lebo to bol vztah na dialku
PS: zacalo to tak, ze ona mala frajera a ja som len potreboval niekoho na pokecanie, cize ziadny dalsi zamer a dlho som sa tomu branil, ale nasli sme vela spolocneho, takze sa to zacalo uberat uplne inym smerom
-
last_knight
Light Professional
-
r4wMUnt34q
Star
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prepáč, ale ja tomu nerozumiem. Akú dlhšiu dobu predtým? Veď si písal,citujem:GothaR napísal:ale to uz nebolo ako bracekdlhsiu dobu predtym sa ten vztah uz zmenil na taky ako ma byt
to akože mesiac je tá dlhšia doba? teda vlastne ani nie mesiac, kedže predpokladam, že to uvedomovanie neprišlo hneď druhým dňom čo ste si hovorili aký ste super súrodenci.GothaR napísal:presne to sa mi stalo, ale bolo to naozaj ako brat a sestra, no a po mesiaci sa z toho vyvinulo chodenie
njn, ale mne to prislo ako dlhsia dobaTe-wei napísal:to akože mesiac je tá dlhšia doba? teda vlastne ani nie mesiac, kedže predpokladam, že to uvedomovanie neprišlo hneď druhým dňom čo ste si hovorili aký ste super súrodenci.
Takze sme sa dokonale spoznali a potom sa to zacalo uberat inou cestickou, ale som rad, ze som nieco take zazil, za cele to obdobie som sa naucil velmi vela.
mne sa to stalo..mala som kamarata, ktoreho som mala veeelmi rada,ale nic viac! Vsetko sme o sebe vedeli, hovorili sme si,ze sme brat a sestra az nakoniec sa on zamiloval,vedel, ze ja ho lubit nebudem nikdy a bolo po nasom priatelstve
strasne mi tym ublizil, ze zo dna na den sa prestal so mnou bavit, ale uz je to 3 roky po...tak uz v pohode
velka skoda GothaRGothaR napísal:islo o to, ze sme si hovorili uplne vsetko, vznikla velka dovera, lenze ako to uz medzi pohlaviami byva, pri temach o sexe bolo urcite flirtovanie. No a po tom mesiaci sme to uz nevydrzali. Zacalo sa to tak, ze lubim ta sestricka/bracek, no a raz mi to povedala bez toho braceka a uz som vedel na com som a nebranil som sa tomu
Super baba, ale uz sme rozideni, lebo to bol vztah na dialkuinak by to vydrzalo urcite dlhsie, len ona zle zvladala odlucenie...
PS: zacalo to tak, ze ona mala frajera a ja som len potreboval niekoho na pokecanie, cize ziadny dalsi zamer a dlho som sa tomu branil, ale nasli sme vela spolocneho, takze sa to zacalo uberat uplne inym smerom(ked sme to "dali dokopy" tak uz nikoho nemala - to len aby si niekto nemyslel, ze som ju niekomu prebral, prave ze som jej pomahal ten vztah udrzat ako spravny bracek
)
inac ta veta, je take citlive danie kosom podla mna
proste ta chce stopnut skor ako sa do nej zabuchnes, aby ta potom nemusela odpisat este horsie bohuzial, lebo po tom je to pre oboch horsie...
pokial si sa uz do nej nezabuchol a vtedy prida aj dalsie frazicky..
u nas to bolo inak, ja som sa zabuchol o trosku neskor ako onaETieNne napísal:velka skoda GothaR![]()
![]()
inac ta veta, je take citlive danie kosom podla mna![]()
proste ta chce stopnut skor ako sa do nej zabuchnes, aby ta potom nemusela odpisat este horsie bohuzial, lebo po tom je to pre oboch horsie...
pokial si sa uz do nej nezabuchol a vtedy prida aj dalsie frazicky..
PS: stale sme naj naj kamarati