a čo veta "si pre mňa ako brat"(sestra)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

a čo veta "si pre mňa ako brat"(sestra)

Príspevok od používateľa Cenayus »

Tak čo si o tom myslíte? Povedala vám to už nejaká holka?

mne osobne este nie..je tu taka tema jedna ze "ostanme kamaraty", ale toto je presny opak to sa hovori este pred tymj ked s tebou nehce holka chodit..alebo si fakt pre nu ako brat ..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

presne to sa mi stalo, ale bolo to naozaj ako brat a sestra, no a po mesiaci sa z toho vyvinulo chodenie :)
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:presne to sa mi stalo, ale bolo to naozaj ako brat a sestra, no a po mesiaci sa z toho vyvinulo chodenie :)
co? po mesiaci si sa jej nezdal ako brat? co sa zmenilo?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Cenayus napísal:co? po mesiaci si sa jej nezdal ako brat? co sa zmenilo?
islo o to, ze sme si hovorili uplne vsetko, vznikla velka dovera, lenze ako to uz medzi pohlaviami byva, pri temach o sexe bolo urcite flirtovanie. No a po tom mesiaci sme to uz nevydrzali. Zacalo sa to tak, ze lubim ta sestricka/bracek, no a raz mi to povedala bez toho braceka a uz som vedel na com som a nebranil som sa tomu :)
Super baba, ale uz sme rozideni, lebo to bol vztah na dialku :( inak by to vydrzalo urcite dlhsie, len ona zle zvladala odlucenie...
PS: zacalo to tak, ze ona mala frajera a ja som len potreboval niekoho na pokecanie, cize ziadny dalsi zamer a dlho som sa tomu branil, ale nasli sme vela spolocneho, takze sa to zacalo uberat uplne inym smerom :roll: (ked sme to "dali dokopy" tak uz nikoho nemala - to len aby si niekto nemyslel, ze som ju niekomu prebral, prave ze som jej pomahal ten vztah udrzat ako spravny bracek :wink: )
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ze GothaR je vynimka. lebo vacsinou tato veta znamena, ze ta ma rada, ale nic s tebou nechce mat, zmier sa s tym
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

znamena to "nechcem s tebou spat"
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

skor "nechcem mat s tebou nic, ale mozeme sa rozpravat nadalej a dufam, ze nebudes spekulovat, ze z toho moze casom nieco vzniknut" :)

taketo veci baby pouzivaju aj v tejto dobe ? to sa asi prenasa z generacie na generaciu :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

last_knight napísal:ze GothaR je vynimka. lebo vacsinou tato veta znamena, ze ta ma rada, ale nic s tebou nechce mat, zmier sa s tym
Ono to v zaciatku aj tak bolo, ale po case sa to zacalo menit, takze nic sa neda vylucit. Ale naozaj to prislo uplne same, vobec sme netlacili na pilu :)
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:znamena to "nechcem s tebou spat"
dost vistizne a vo vacsine pripadch asi aj pravdive ze?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

GothaR napísal: ... to len aby si niekto nemyslel, ze som ju niekomu prebral, prave ze som jej pomahal ten vztah udrzat ako spravny bracek :wink: )
A ako správny braček si ju potom aj ... :oops:

Prepáč, neodolal som :twisted:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

t0m4s3 napísal:znamena to "nechcem s tebou spat"
Suhlasim s tebou. A ani nic mat.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Te-wei napísal:A ako správny braček si ju potom aj ... :oops:

Prepáč, neodolal som :twisted:
ale to uz nebolo ako bracek :P dlhsiu dobu predtym sa ten vztah uz zmenil na taky ako ma byt :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

pHysIQ napísal:Suhlasim s tebou. A ani nic mat.
Cize v konecnom dôsledku "ostaneme dobri kamarati" :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

GothaR napísal:ale to uz nebolo ako bracek :P dlhsiu dobu predtym sa ten vztah uz zmenil na taky ako ma byt :)
Prepáč, ale ja tomu nerozumiem. Akú dlhšiu dobu predtým? Veď si písal,citujem:
GothaR napísal:presne to sa mi stalo, ale bolo to naozaj ako brat a sestra, no a po mesiaci sa z toho vyvinulo chodenie :)
to akože mesiac je tá dlhšia doba? teda vlastne ani nie mesiac, kedže predpokladam, že to uvedomovanie neprišlo hneď druhým dňom čo ste si hovorili aký ste super súrodenci. :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Te-wei napísal:to akože mesiac je tá dlhšia doba? teda vlastne ani nie mesiac, kedže predpokladam, že to uvedomovanie neprišlo hneď druhým dňom čo ste si hovorili aký ste super súrodenci. :wink:
njn, ale mne to prislo ako dlhsia doba :) ber to tak, ze na zaciatku to NAOZAJ bolo ako brat a sestra,ona mala frajera, ja som vedel, ze je z daleka a ze by to nemalo velky zmysel, lenze sa nam to takpovediac vymklo z ruk :) Mne ten mesiac prisiel ako pomerne dlhy cas, travili sme na icq tak 6-8 hodin denne(vdaka Bohu, ze mala dial up az od 16 00 :D; potom na skype minimalne 3 hodinove rozhovory(maximum tusim 6 hodin) ) a tam uz clovek zisti a nakeca velmi vela. Je to ine ako normalne stretnutia, pretoze musis hovorit v kuse, cas inak nevyuzijes :)
Takze sme sa dokonale spoznali a potom sa to zacalo uberat inou cestickou, ale som rad, ze som nieco take zazil, za cele to obdobie som sa naucil velmi vela.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mam jednu taku kamaratku, s kt. si to hovorime. I ked ona chcela viac (aj sme sa bozkavali 2 krat), zastavil som to, lebo som si nechcel pokazit priatelstvo. Viem, ze by to mohlo fungovat, ale ako dlho?

:hmm: :smt104
JAJAIVA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JAJAIVA »

mne sa to stalo..mala som kamarata, ktoreho som mala veeelmi rada,ale nic viac! Vsetko sme o sebe vedeli, hovorili sme si,ze sme brat a sestra az nakoniec sa on zamiloval,vedel, ze ja ho lubit nebudem nikdy a bolo po nasom priatelstve :( strasne mi tym ublizil, ze zo dna na den sa prestal so mnou bavit, ale uz je to 3 roky po...tak uz v pohode
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

GothaR napísal:islo o to, ze sme si hovorili uplne vsetko, vznikla velka dovera, lenze ako to uz medzi pohlaviami byva, pri temach o sexe bolo urcite flirtovanie. No a po tom mesiaci sme to uz nevydrzali. Zacalo sa to tak, ze lubim ta sestricka/bracek, no a raz mi to povedala bez toho braceka a uz som vedel na com som a nebranil som sa tomu :)
Super baba, ale uz sme rozideni, lebo to bol vztah na dialku :( inak by to vydrzalo urcite dlhsie, len ona zle zvladala odlucenie...
PS: zacalo to tak, ze ona mala frajera a ja som len potreboval niekoho na pokecanie, cize ziadny dalsi zamer a dlho som sa tomu branil, ale nasli sme vela spolocneho, takze sa to zacalo uberat uplne inym smerom :roll: (ked sme to "dali dokopy" tak uz nikoho nemala - to len aby si niekto nemyslel, ze som ju niekomu prebral, prave ze som jej pomahal ten vztah udrzat ako spravny bracek :wink: )
velka skoda GothaR :cry: :cry:

inac ta veta, je take citlive danie kosom podla mna :)

proste ta chce stopnut skor ako sa do nej zabuchnes, aby ta potom nemusela odpisat este horsie bohuzial, lebo po tom je to pre oboch horsie...

pokial si sa uz do nej nezabuchol a vtedy prida aj dalsie frazicky.. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

ETieNne napísal:velka skoda GothaR :cry: :cry:

inac ta veta, je take citlive danie kosom podla mna :)

proste ta chce stopnut skor ako sa do nej zabuchnes, aby ta potom nemusela odpisat este horsie bohuzial, lebo po tom je to pre oboch horsie...

pokial si sa uz do nej nezabuchol a vtedy prida aj dalsie frazicky.. :)
u nas to bolo inak, ja som sa zabuchol o trosku neskor ako ona :) a navyse my sme si to ze brat a sestra povedali dost skoro a aspon z mojej strany to bolo uprimne, cize ziadne danie kosom. Nebolo to tak, ze by som nieco naznacoval a ona potom, ze som pre nu ako brat. Proste sme sa skamaratili, stala sa mojou najlepsou kamaratkou(stale som bol podla nej "nedobytny") Z toho pomerne rychlo vysiel ten "surodenecky" vztah no a po tom mesiaci zacala naznacovat ze chce viac :) To uz mne prestal sluzit rozum a isiel som do toho.
PS: stale sme naj naj kamarati :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

mozno budem OT... ale skoda ze to nevydrzalo..

a ja som hovoril ako vseobecne.. u vas to bolo ine no :)
Napísať odpoveď