hlupa otazkaAli-G napísal:prečo je zakazany znak SS
Zakazane znaky
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam spoluziaka ktory mal jedneho casu na lavici anarchisticke acko aj hakovy kriz proste chcel byt rebel a tak je to s vacsinou nackov najprv rebel zmlati daakeho cigana potom to robi uz len zo zvyku aj keby sa tie znaky zakazali vzdy bude sposob ako ich odrbat napr. som si nevsimol medzi timi znakmi HH alebo cele slovo Heil Hitler neviem ako sa to pise s tym komunizmom mate pravdu
Aryan Angel ked tu tak obhajujes ze su to stare znaky poloz si otazku preco sa k nacizmu hlasis ty(nevravim ze priamo) pre stare hinduisticke ucenie alebo pre rebelie alebo pre ich nenavist voci ciganom slovanom cernochom
Aryan Angel ked tu tak obhajujes ze su to stare znaky poloz si otazku preco sa k nacizmu hlasis ty(nevravim ze priamo) pre stare hinduisticke ucenie alebo pre rebelie alebo pre ich nenavist voci ciganom slovanom cernochom
-
bocian
Light Professional
heh podla teab je nacizmus hlavne o hinduizme alebo nenavisti k ciganom ?zvonenie33 napísal:mam spoluziaka ktory mal jedneho casu na lavici anarchisticke acko aj hakovy kriz proste chcel byt rebel a tak je to s vacsinou nackov najprv rebel zmlati daakeho cigana potom to robi uz len zo zvyku aj keby sa tie znaky zakazali vzdy bude sposob ako ich odrbat napr. som si nevsimol medzi timi znakmi HH alebo cele slovo Heil Hitler neviem ako sa to pise s tym komunizmom mate pravdu
-
pinacolada
Guru wannabe
The Three Sevens
The Three Sevens emblem symbolizes the Biblical number of finality and final victory in and through Jesus Christ our saviour. The number 777 stands directly appose to and in conflict with the number 666 - the number of the anti-Christ, and the beast in Revelation,
z toho vyplyva ze sme vlastne satanisticka republika
The Three Sevens emblem symbolizes the Biblical number of finality and final victory in and through Jesus Christ our saviour. The number 777 stands directly appose to and in conflict with the number 666 - the number of the anti-Christ, and the beast in Revelation,
- Prílohy
-
- 37.gif
- 3 7
- (1.84 KiB) 991 stiahnutí
-
jamess
Light Professional
zle si to pochopil(teda pokail si to enmyslel sakrasticky) tri 7 maju reprezentovat vitazstvo vdaka Jezisovi(podla toho co si odcitoval) a nie vitazstvo satanizmu...pinacolada napísal:The Three Sevens
-
pinacolada
Guru wannabe
tento znak je zakazany.teda som poznamenal ze ustava je satanisticka ked je zakazany anti-satanisticky znakjamess napísal:zle si to pochopil(teda pokail si to enmyslel sakrasticky) tri 7 maju reprezentovat vitazstvo vdaka Jezisovi(podla toho co si odcitoval) a nie vitazstvo satanizmu...
btw a znak oi oi je vlastne aztecky kalendar
- Prílohy
-
- oi oi.jpg (53.09 KiB) 1926 zobrazení
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
suhlasim s nyphstedom.sorry ale les je kkt. podla mna by sa do toho nemal nikto miesat.policajti ked to uvidia tak nech si s nim robi co chce ale toto ne.napr ja neuznavam krestanstvo a vseobecne nabozenstvo a teraz dokopem vsetkych veriacich,nie?a pokial ide o to ze tie znacky su zakazane tak to si ma riesit policia a nie nejaky don coccot de la pi*a menom les.endefinevégebodkavýkričník! 
// Tomasito: Riuška, nazory sa daju vyjadrit aj bez vulgarizmov za ucelom urazania konkr. uzivatela. Basa 2 dni (pravidlo 6).
// Tomasito: Riuška, nazory sa daju vyjadrit aj bez vulgarizmov za ucelom urazania konkr. uzivatela. Basa 2 dni (pravidlo 6).
-
pinacolada
Guru wannabe
tu nejde o to ze les nema rad skinov tak jedneho dokopal(aj ked je to bullshit podla mna),ale o to ze sa les nasral lebo ten skin mal zakazane znaky na tricku a ak sa nemylim krestanstvo na slovensku nie je zakazane tak nevidim dovod preco by dakto chcel mlatiti na ulici krestanovRiuška:-) napísal:...napr ja neuznavam krestanstvo a vseobecne nabozenstvo a teraz dokopem vsetkych veriacich,nie?...
btw ako spoznas na ulici krestana od nekrestana??to by ma zaujmalo.
P.S.co mate vsetci proti krestanom?..nechapem
-
zvonenie33
Light Professional
-
Pedrosino
Star
2neo napísal:Hákový kríž resp svastiku najdete napr aj v jednom kostole na podlahe.teda ked nadvihnete koberec
musim skusit
to asi nebude SS pretoze by tam bol väcsi obrazok a bolo by to trochu vidno aj ked to je prelepeneFrikso Napísal:
Co to les vravel? Ze taketo letaky dostavali policajti? Aj ten pasik tam bol prelepeny? Laughing Aby polovicu znakov nebolo vidno, parada! Inak jeden znak sa mi zda, ze je znak elektriny, vysokeho napatia, ale nie so si isty, lebo ho ako inak zakryva ten pasik Laughing