Pre nechápavých (MC Krík !) som to farebne nadelil ! LoL
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
1/ (Buro,Luko) Je z mojho mesta.Digital napísal:No hlavne popi*i produkcia , skratche (Buro,Luko) Je z mojho mesta , takze respect k tej veci ! Len preco nepozdravil evičku ?
Pre nechápavých (MC Krík !) som to farebne nadelil ! LoL
zatvorka a potom velke písmeno.Ano to je jedna veta.Som nechapavý
2/ Celé abysi je z nitry /z tvojho mesta.Si tam najvatší mafián/
3/ Pozdravujem evičku
4/ A buro naozaj dobre scratchuje
A určite aj ty tak dobre scratchuješ ako buro a LUCCO
pre nechápavých
Please prečo sa neregistruješ a neprispievaš na forum.hip-hop.sk.Digital napísal:Bura som myslel ako producenta ty lolík nechápavý ! Si to precitaj este raz ! Debilček
Bola by haluz.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci to tu uz bolo(nemam chut citat tolko stranok o niekom kto mi zato nestoji..a to, ze sem vobec pisem je preto, ze som chtiac-nechtiac kontrafuck a ich "songy" a "kontroverzneho" "rappera" Rhythnusa zaregistroval /cim to je, ze o nekomercnych kontrafuckoch je pocut z kazdej strany?/)
nebudem odsudzovat nadavky(aj ja si zanadavam..) aj tak po vypocuti(ako to nazvat-pesnicka? myslim, ze tym by som vsetky piesne dost urazil) Ivana T. je pre mna Rhythuns obycajny primitiv....
ak to tu nie je odporucam precitat toto
Temeraf!

nebudem odsudzovat nadavky(aj ja si zanadavam..) aj tak po vypocuti(ako to nazvat-pesnicka? myslim, ze tym by som vsetky piesne dost urazil) Ivana T. je pre mna Rhythuns obycajny primitiv....
ak to tu nie je odporucam precitat toto
Temeraf!
-
okonenipica
Zablokovaný
Ludia, uvedomte si, ze terminus "najlepsi" je tak subjektivny, ako vasa samotna uspesna existencia. Na posudenie roznych stylov nechajme kritikov. "najlepsi" na Slovensku moze byt symfonicky orchester alebo jazzove trio alebo Cmorik...ale v ramci urciteho celku, teda v nasom pripade zanru.
Inak som si nevsimol, zeby hudobna akademia ohodnotila nejaky hip.hop produkt
Ankety oblubenosti nie su kriteriom kvality
Inak som si nevsimol, zeby hudobna akademia ohodnotila nejaky hip.hop produkt
-
Vesper
Professional
to tu ani nemusis vysvetlovat tu su totiz inteligentni hiphoperimck napísal:Ludia, uvedomte si, ze terminus "najlepsi" je tak subjektivny, ako vasa samotna uspesna existencia. Na posudenie roznych stylov nechajme kritikov. "najlepsi" na Slovensku moze byt symfonicky orchester alebo jazzove trio alebo Cmorik...ale v ramci urciteho celku, teda v nasom pripade zanru.
Inak som si nevsimol, zeby hudobna akademia ohodnotila nejaky hip.hop produktAnkety oblubenosti nie su kriteriom kvality