Stojí za vzhliadnutie.
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
peterkozel
Medium Professional
CLICK - Kate Beckinsale...... aaaaaaaaaaa na spapanie, uff, niečo čo zrychloval sa pýtalo práve spomaliť
ale ten film ma dostal, vyborny nápad, aj som kapesnik vyťahoval
, važne doooosť smutne pri konci a na zamyslenie. Heh, normalne mam ine priority po zhliadnuti filmu........jedna znich je vyspať za Kate
.. odporučam
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
PeterKozel, dík že si mi pripomenul.
Áno, hotel Rwanda je film, ktorý ma prinútil na konci vypustiť slzu z oka.
Vynikajúci vojensko-politicko-romantický film, natočený podľa skutočnej udalosti, ktorý zobrazuje čo všetko dokáže láska k svojej žene, svojej rodine či láska k náhodnému okoloidúcemu, ktorému je ubližované.
Je to pútavý príbeh odvahy, hrdinstva no aj krutej vojny.
Pozrite si to...
Áno, hotel Rwanda je film, ktorý ma prinútil na konci vypustiť slzu z oka.
Vynikajúci vojensko-politicko-romantický film, natočený podľa skutočnej udalosti, ktorý zobrazuje čo všetko dokáže láska k svojej žene, svojej rodine či láska k náhodnému okoloidúcemu, ktorému je ubližované.
Je to pútavý príbeh odvahy, hrdinstva no aj krutej vojny.
Pozrite si to...
-
Explo!D
Darca
copy that! roky zivota ubiehaju rychlo a preto by ich mal clovek vyuzit naplno zo svojimi najblizsimi! a stim plakanim,fuuha uz si ani nepametam kedy som tak naposledy plakal, normalne ma zahrialo srdce ked sa prebudil v tom obchodepikiliki napísal:CLICK - Kate Beckinsale...... aaaaaaaaaaa na spapanie, uff, niečo čo zrychloval sa pýtalo práve spomaliťale ten film ma dostal, vyborny nápad, aj som kapesnik vyťahoval
, važne doooosť smutne pri konci a na zamyslenie. Heh, normalne mam ine priority po zhliadnuti filmu........jedna znich je vyspať za Kate
.. odporučam
presne tak, ale ked som videl na to reklamu, tak som ocakaval nejaku tupu komediu a tymto ma ozaj prekvapiliExplo!D napísal:copy that! roky zivota ubiehaju rychlo a preto by ich mal clovek vyuzit naplno zo svojimi najblizsimi! a stim plakanim,fuuha uz si ani nepametam kedy som tak naposledy plakal, normalne ma zahrialo srdce ked sa prebudil v tom obchode
-
Holubar
Darca
konecne to niekto napisal...proste ten film mal na to, aby bol dobry,ale cele to posrali nudnymi scenkami na plakanie.No hanbahojko napísal:Ked uz pisete o Click, tak to bol dost nudny film. Do polovice sranda, dalo sa na to pozerat ale potom uz prilis scifi, nejak mi nesedela pritomnost a nasledny skok do buducnosti. Pobavilo ma vsak, ze ked umieral, tak chlapik si myslel, ze mu chce podat ruku ale miesto toho mu ukazal fuckera
btw Tomasito, o com bola syriana?teda ako to pokracovalo, lebo som to pozrel asi potial, co mu zomrelo to decko v bazene a potom ma to nudilo, tak som to vypol...akoby to nemalo hlavu ani patu. Lord of War bol akcnejsi
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=47793 Ono staci, ked si na chvilu stratil "nit" (vzhladom na vyvoj niekolkych dejov sucasne) a vobec ma neprekvapuje, ze ta to prestalo bavit- sledovanie tohto filmu si skutocne vyzaduje nemalu pozornost.Holubar napísal:btw Tomasito, o com bola syriana?teda ako to pokracovalo, lebo som to pozrel asi potial, co mu zomrelo to decko v bazene a potom ma to nudilo, tak som to vypol...akoby to nemalo hlavu ani patu. Lord of War bol akcnejsi
PS ad. Lord of War: Suhlasim.
hehe, myslim že ten film ma niečo do sebahojko napísal:Ked uz pisete o Click, tak to bol dost nudny film. Do polovice sranda, dalo sa na to pozerat ale potom uz prilis scifi, nejak mi nesedela pritomnost a nasledny skok do buducnosti. Pobavilo ma vsak, ze ked umieral, tak chlapik si myslel, ze mu chce podat ruku ale miesto toho mu ukazal fuckera