Trosku mi to pripada, akoby pre teba partnersky vztah, v ktorom je laska, neskor aj sex(pripadne naopakkinjeril napísal:Nie. Bodka... Vo vztahu platia iste zasady, tie treba dodrziavat. Ak ich jeden, ci druhy porusi, musi niest "nasledky".
Pekne povedane.Tomasito napísal:Niekedy nas az samotny zivot nauci znamemu: "Nikdy nehovor nikdy!".
Lenze ked ti je niekto neverny este neznamena, ze ta nemiluje.. Proste ste sa nejako odlucili a vyvrcholilo to takto.. Vztah su 2ja a nie vzdy je vinny len jeden.. Vacsinou obaja.. Ked im to neklape nech sa radsej rozidu ako sa maju podvadzat (Chyba oboch je v tom, ze zotrvavaju vo vztahu, ktory neklape)..5-ula napísal:urcite nie...ked raz niekoho lubis nemas preco podvadzat ,..bodka...urcite neodpustam neveru..
Takyto pristup neni dobry, nakolko clovek robi chyby a ak si chces cely zivot stat aj za chybou, tak si bly a tvrdohlavyschw33k napísal:Nie, vazne , cely zivot si za svojim stojim.
7 rokov je nejaka hranica vztahu ? Nieco znamena ? Nieco objektivne ? Nerozumiem.. Ak si raz taky a nechces to menit, tvoja vec, ale TIMES CHANGE, PEOPLE CHANGE, THINGS CHANGE ! Maj na pamätischw33k napísal:Az by ten vztah netrval dlhsie ako nejakych 7 rokov , proste nie .. som raz taky..
+Staranie sa o vztah, ajschw33k napísal:este aj teraz ked som mal s priatelkou debatu , o nevere ,tak jej aj teraz poviem , ze keby ma podviedla je koniec - okamzite , a ona je presne toho nazoru co ja , takze to plati aj z jej strany , bolo by to tazke , ale ked ta hnusne podje*e , nema co robit v tvojej blizkosti ...Paci sa mi, ze mate ohladom tohto jasno, ale co keby nahodou ? Nevera nemusi znamenat, ze ta uz nelubi ! Je to len signal, ze nie je nieco v poriadku..
Zbytocne si zatazovat mysel nenavistou nema vyznam.. Staci ked pre teba ta osoba strati vyznam ako taka..
Mozno by si aj ty casom prisiel na to, ze kvoli neohrabanemu rozhodnutiu si prisiel o super babu ako je ona
.. Pre mna ma laska dost velku logiku, lebo presne viem co chcem a co som schopny stravit.. Teda co by som mozno bol schopny stravit.. Inac laska kotvi v mozgu nie v srdci, podla najnovsich vyskumov
Presne tak
Suhlasim.. Ked zistia v com spravili obaja chybu a napravia to adekvatne.. Nie je to len chyba jedneho vacsinou, opakujem..
Suhlasim, ale niekedy sa to lahsie hovori ako robi.
Este to neskor dokoncim.. Zatial vsetko.. Musim ist.. Majte sa