Odpustili by ste neveru ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Odpustili by ste neveru ?

Urcite nie.. Uplne by u mna stratil(a) dôveru.
188
47%
Keby to je dlhodobe, tak nie, ale jeden krat sa este da prezit.
102
26%
Keby tu osobu velmi lubim, tak aj 2 nevery, ale 3 by znamenala koniec..
29
7%
Opätoval by som neveru, hoci aj donekonecna.. Ale neviem, ci som uplne v poriadku.
6
2%
Neviem
72
18%

Celkom hlasov: 397

r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

kinjeril napísal:Nie. Bodka... Vo vztahu platia iste zasady, tie treba dodrziavat. Ak ich jeden, ci druhy porusi, musi niest "nasledky".
Trosku mi to pripada, akoby pre teba partnersky vztah, v ktorom je laska, neskor aj sex(pripadne naopak :)), bol formalny.. Je pravda, ze iste pravidla musia byt, pretoze odtial potial hej ? Ale co ked raz ty podvedies a trpko to olutujes a tvoja mila ti povie : Vo vztahu platia iste zasady, tie treba dodrziavat. Ak ich jeden, ci druhy porusi, musi niest "nasledky." zbali sa a odide.. Pacilo by sa ti to ? Myslis, ze 2 sancu by si si nezasluzil ? Resp., ze by si ju podviedol aj 2. krat ?
Tomasito napísal:Niekedy nas az samotny zivot nauci znamemu: "Nikdy nehovor nikdy!".
Pekne povedane. :)
5-ula napísal:urcite nie...ked raz niekoho lubis nemas preco podvadzat ,..bodka...urcite neodpustam neveru.. :cry:
Lenze ked ti je niekto neverny este neznamena, ze ta nemiluje.. Proste ste sa nejako odlucili a vyvrcholilo to takto.. Vztah su 2ja a nie vzdy je vinny len jeden.. Vacsinou obaja.. Ked im to neklape nech sa radsej rozidu ako sa maju podvadzat (Chyba oboch je v tom, ze zotrvavaju vo vztahu, ktory neklape)..
schw33k napísal:Nie, vazne , cely zivot si za svojim stojim.
Takyto pristup neni dobry, nakolko clovek robi chyby a ak si chces cely zivot stat aj za chybou, tak si bly a tvrdohlavy ;)
schw33k napísal:Az by ten vztah netrval dlhsie ako nejakych 7 rokov , proste nie .. som raz taky..
7 rokov je nejaka hranica vztahu ? Nieco znamena ? Nieco objektivne ? Nerozumiem.. Ak si raz taky a nechces to menit, tvoja vec, ale TIMES CHANGE, PEOPLE CHANGE, THINGS CHANGE ! Maj na pamäti ;)
schw33k napísal:este aj teraz ked som mal s priatelkou debatu , o nevere ,tak jej aj teraz poviem , ze keby ma podviedla je koniec - okamzite , a ona je presne toho nazoru co ja , takze to plati aj z jej strany , bolo by to tazke , ale ked ta hnusne podje*e , nema co robit v tvojej blizkosti ...Paci sa mi, ze mate ohladom tohto jasno, ale co keby nahodou ? Nevera nemusi znamenat, ze ta uz nelubi ! Je to len signal, ze nie je nieco v poriadku..
Zbytocne si zatazovat mysel nenavistou nema vyznam.. Staci ked pre teba ta osoba strati vyznam ako taka..
Mozno by si aj ty casom prisiel na to, ze kvoli neohrabanemu rozhodnutiu si prisiel o super babu ako je ona ;)
:lol:.. Pre mna ma laska dost velku logiku, lebo presne viem co chcem a co som schopny stravit.. Teda co by som mozno bol schopny stravit.. Inac laska kotvi v mozgu nie v srdci, podla najnovsich vyskumov :)
Presne tak :)
Suhlasim.. Ked zistia v com spravili obaja chybu a napravia to adekvatne.. Nie je to len chyba jedneho vacsinou, opakujem..
Suhlasim, ale niekedy sa to lahsie hovori ako robi.
+Staranie sa o vztah, aj :)

Este to neskor dokoncim.. Zatial vsetko.. Musim ist.. Majte sa :)
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

r4wMUnt34q, ty si sa ako vysporiadal s tym ze ta priatelka podviedla? vobec ti to nevadilo, ze je z teba parohac? rozpravas o tom ako by to bola bezna vec. sice mozno ze to v dnesnej dobe je, ale urcite to nieje normalne. btw, ja si hlavu o stenu buchat nebudem. na to sa mam az prilis rad :king:
a mozno je problem v tom ze ludom sa tlaci do hlavy to, ze sex a peniaze ich spravia stastnymi.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

presne tak ako naznacil zelovoc. r4wMUnt34q, pises o tom ako o beznej veci. To, ze by som svoju drahu podviedol, nie je preto, ze by bol vo vztahu nejaky problem. Ked je problem, tak by som ho urcite neriesil neverou. To, co si napisal, bolo nieco ako ospravedlnenie nevery, co je absolutna blbost. To sa vobec ospravedlnit neda a neexistuju ziadne vyhovorky. Stalo sa mi to a viem ake to je a viem aj to, ze zeny to s velkou radostou hadzu do outu s tym, ze aky my muzi sme a neveru hodia na nas, akoze "podviedla som ta kvoli tebe". Dakujem taku zensku ja nemusim, radsej si kupim psa.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

r4wMUnt34q srandovny je ten tvoj zaverecny "vycuc" zhrnutie :)

No a k veci , mne sa zda , ze ty tu len tak teoretizujes , ty si proste predstavis , ako by to bolo fajn , ako by si to mal zvladnut , kebyze si mozes vybrat ,mozno si cital nejake knizne vydanie : Ako najlepsie riesit situaciu , lenze o tom to nieje , darmo ty tu budes stale dookola debatit ako riesit nejaku specificku situaciu , ze to netreba brat vazne , ze zbytocne budes niekoho nenavidiet , to je proste iba taka tvoja teoria, skutocnost spoznas az ked ju zazijes

7 rokov som dal priblizny vek , pre pochopenie to malo znamenat, ze ten vztah je uz natolko vazny a dlhy ...

Dalej pristup ked si za niecim stojis , je zly ? To si odkial na to prosim Ta prisiel ? a preco sem zas pleties chyby ? Ja som nieco hovoril o chybach , boha ty tak pokrutis tie vety ze mam dost z nich :)

Takze darmo tu budeme teorizovat , MNA keby zena podje*ala , tak nebudem stat ako prutik , ale ju poslem rovno do ... hadam nenecham so sebou zametat nejakou cupkou co si Ta nevazi
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

r4wMUnt34q: ty teda dnes perlíš.
Vigor napísal:Alebo este lepsie, nepodvadzajte svojich partnerov.
"Suhlasim, ale niekedy sa to lahsie hovori ako robi."
- ja padol do kolien keď som to prečítal :lol: :lol: :lol:

"Lenze ked ti je niekto neverny este neznamena, ze ta nemiluje.. "

- toto použijem, keď podvediem frajerku :lol: :lol: :lol:

Ty by si bol tuším schopný sa ospravedlniť holke za to že ti ona bola neverná.A neuraz sa ale príde mi, že si dosť naivný a to čo píšeš je sice pekné, ale je to čistá teoria.

eritrocit: Ono to "všetci" treba brať s rezervou. je mi jasné, že nie (úplne) všetci odpustia.Len si to tu tak nejak razantnejšie presadzoval, že ak niekto nezažil, tak nemôže posúdiť a objektívne povedať či by odpustil, alebo nie, aleniekto to proste vie.
r4wMUnt34q
Star
Star

No ja o tom hovorim s citovym odstupom, suhlasim.. Lahsie sa mi to vravi.. Ale to su slova, ktore maju pomoct a su rozumne, bez ohladu na emocie, pretoze nimi sa nie vzdy treba riadit.. Niekedy je z toho viac skody ako uzitku a snazim sa vam napisat co najlepsi nazor.. Ja osobne mam malo skusenosti na to, aby som dokazal rozpravat o konkretnych situaciach, ale do problemov sa viem vzit, niekedy mozno menej, ale viem ich aj vcelku v pohode vyriesit.. Vam su mozno moje slova smiesne.. Nech :).. Su zalozene na rozume, aspon tieto a na tom, co som cital.. Vlastne ja dokopy nemam skusenosti.. Mal som doposial iba jeden "vztah" v 15 a odvtedy nic.. Odvtedy som vela cital, pozoroval a trosku aj skusal.. Taky som.. Ja vam vase nazory neberiem, ale... Mam svoje ;)

A neprifarbujte si prosim moje vyroky.. Je to mozno vtipne, ale skresli to to, co som povedal :)
zelovoc napísal:r4wMUnt34q, ty si sa ako vysporiadal s tym ze ta priatelka podviedla? vobec ti to nevadilo, ze je z teba parohac?
No urcite by ma to ranilo a mali by sme istu temu na najblizsie rozhovory. Zaujimalo by ma hlavne preco. Potom by som jej bud odpustil (mozno po nejakej prestavke), alebo by sme sa rozisli (keby pre nu nie som dost dobry dajme tomu).
Švíík napísal:Dalej pristup ked si za niecim stojis , je zly ?
Nie, nie je, pokial to nemyslis tak, ako som tomu porozumel ja :).. Ale pripadalo mi to (vtedy mi to tak znelo), ako som napisal = tvrdohlave a hlupe.. Nevedel som ako to myslis v praxi, ci aj menis niekedy nazori podla novych okolnosti alebo nie :), takze tak..
Švíík napísal:MNA keby zena podje*ala a zametala so mnou...
Toto berieme asi trosku odlisne :).. Teoria sa niekedy oplati, pretoze lepsie zvladnes prax.. Ja to neberiem tak, ze keby mi je neverna, tak so mnou hned zameta.. Ja si nepotrpim na to, aby si o mne mysleli, ze som aspon trosku tvrdas-tak mi to znie z tvojich slov.. Nevera je signal toho, ze nieco nie je v poriadku a TREBA to riesit.. Niekedy je rozchod chybou.. Keby sa pekne porozpravate na com ste a ze to uz nie je ako byvalo a tak, tak rozchod.. Ale ked po case zistis, ze to bola chyba, ze mozte mat super vztah, len ste urobili chybu a tak, tak to neni bohvie co..

Hadam vsetko..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

r4wMUnt34q: je to dobre, ze sa snazis pomoct, ale teoria sa nikdy nevyrovna praxi. Darmo ja budem polemizovat o tom, ako by som spravil tamto a hento, ked som to neskusil na vlastnej kozi. Tymto nechcem povedat, aby si prestal prispievat, ale teoria sa pekne pocuva, ale od reality to ma dost daleko. Sam pises aj v inych temach, ze su rozne typy ludi, niekto je rozumnejsi, iny je zase "dement" a takisto aj nevera sa spaja s tym, aka zenska ta podvedie alebo naopak. Niektora sa zachova tak, ina zase opacne, jedna ti z fleku da kopacky, ina sa bude chciet rozpravat a aj na zaklade toho si spravis postoj. U niekoho je dolezita dlzka vztahu atd. Staci si precitat niektore prispevky a sam vidis, ake typy ludi su na tomto fore...
r4wMUnt34q
Star
Star

pinco napísal:r4wMUnt34q: je to dobre, ze sa snazis pomoct, ale Darmo ja budem polemizovat o tom, ako by som spravil tamto a hento, ked som to neskusil na vlastnej kozi. Tymto nechcem povedat, aby si prestal prispievat, ale teoria sa pekne pocuva, ale od reality to ma dost daleko. Sam pises aj v inych temach, ze su rozne typy ludi, niekto je rozumnejsi, iny je zase "dement" a takisto aj nevera sa spaja s tym, aka zenska ta podvedie alebo naopak. Niektora sa zachova tak, ina zase opacne, jedna ti z fleku da kopacky, ina sa bude chciet rozpravat a aj na zaklade toho si spravis postoj. U niekoho je dolezita dlzka vztahu atd. Staci si precitat niektore prispevky a sam vidis, ake typy ludi su na tomto fore...
Ano suhlasim.. Ale podla mna su moje prispevky aj tak uzitocne.. Aspon tym, co si dokazu z toho zobrat to, co sa im zide a vyuziju to.. Este pripominam, ze problem sa lepsie riesi s citovym odstupom, aky ja tuto na fore mam, ak neriesim svoj :)
pinco napísal:Teoria sa nikdy nevyrovna praxi.
Tomasito napísal:Words of Wisdom : Niekedy nas az samotny zivot nauci znamemu: "Nikdy nehovor nikdy!".
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

odpustil ale ta dovera by bola mensia
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

r4wMUnt34q napísal:" Keby sa pekne porozpravate na com ste a ze to uz nie je ako byvalo a tak, tak rozchod..Ale ked po case zistis, ze to bola chyba, ze mozte mat super vztah, len ste urobili chybu a tak, tak to neni bohvie co..
Hadam vsetko..
dobre mam si vziat z tvojho prikladu , proste sa jej spytat : No a preco si ma vlaste podje*ala ... ? upravene lebo vcera som bol kus ako sa to povie KO system, proste nemozes byt taky kludny ako si myslis
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale sak nemusis az tak tvrdo sviiiku nanho, pretoze aspon je tu debata. este by sa nam zlakol.a to nechceme soudruzi.
nuz mat citovy odstup od osoby ktoru milujes sa IMHO neda. jednoducho sa ti napumpuje taky adrenalin ze by si vrazdil.a nikto z nas neni mahatma ghandi alebo mastermind ze by jej kludnym hlasom povedal "to nic zlatko, ideme riesit nas vztah".zvacsa v tej chvili ten vztah je dorieseny, lebo sa na tu caju nemozes ani pozret :smt096 .casom ti sice zacne chybat a zacnes spominat na tie pekne chvile ale potom si spomenies na tie skarede a hned ti je lepsie.neveru treba riesit v manzelstve, ked su deti, zavazky, majetky a nie ked len spolu randia. vtedy sa aj odosobnit treba a nejak si vsugerovat ze nic sa nedeje neni som prvy ani posledny. myslim ze preto je lepsie neveru zatlkat a zatlkat za kazdych okolnosti.
aj ja som mal dakedy podobne nazory ako ty, ale jak som mal jednu slecnu, ktoru som nadovsetko miloval, tak sa to zmenilo. a musim sa priznat, nech mi mastermind odpusti(preco ho len uz 2. krat spominam?!wtf?) v tomto som majetnicky a delit sa nemienim. ale aspon ze ma nevodila za nos dlhsie nez treba a poslala ma dakam, kedze som o nicom nevedel alebo nechcel vediet?
r4wMUnt34q
Star
Star

schw33k napísal:dobre mam si vziat z tvojho prikladu , proste sa jej spytat : No a preco si ma vlaste podje*ala ... ? upravene lebo vcera som bol kus ako sa to povie KO system, proste nemozes byt taky kludny ako si myslis
No hnevom nic nevyriesis podla mna ;).. Vela problemov vo vztahoch vznika prave nedostatkom komunikacie, alebo nedostatkom porozumenia pri komunikacii medzi partnermi.. Nevera je problem, problemy treba riesit a ak chces problem vyriesit, tak ti treba zdravy rozum.. Kvoli citovym vztahom k problemom sa zdravy rozum ciastocne (niekedy az uplne straca).. V ziadnom pripade tu nechcem vyzerat ako pan dokonaly alebo co, co stale teoretizuje a tak.. Ja viem, preco veci hovorim a viem si ich aj obhajit.. Cize ak sa bude dat, tak sa s nou co najkludnejsie porozpravaj.. Ked nie, tak sa svet nezruti, ale cim kludnejsie, tym lepsie ;)
zelovoc napísal:mat citovy odstup od osoby ktoru milujes sa IMHO neda.
Aj imho, ale treba mat nadhlad.. Ale vlastne som chcel, ze si ma zle pochopil :), sice som to nejako extra konkretne nenapisal, ale to je 1.. Ja mam od problemov preto citovy odstup, pretoze nie su moje.. Casto sa napriklad nachytam, ked riesim nejaky problem, ze si s nim neviem poradit, ale keby mam ohladom neho poradit inej osobe, tak v pohode.. To je ten rozdiel co sa tyka citovej naviazanosti a nie.. A zatial som neveru na vlastnej kozi nezazil, tak.. Preto to riesim takto.. Ale bojim sa, ze aj keby k tomu dojde, tak by som od takejto teorie pri rieseni nebol daleko.. Viem sa ovladat, si myslim ;) :).. To je myslim vsetko..
Te-wei napísal:každý vie, že hnevom nič nevyriešiš, ale keď sa nasereš, tak sa nasereš a pokiaľ to zo seba nedostaneš, tak to bude len horšie. A ten hnev v tebe je a bude a zostane... dokiaľ ho nedostaneš von
Suhlasim, emocie v sebe netreba dusit, lebo je to na skodu, ale pod vplyvom emocii klesa racionalita, ja len tolko :)

//Vazne si uvedomujem, ze niekedy tu len teoretizujem :oops:, nechcem vyzerat ako majster sveta ;)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

každý vie, že hnevom nič nevyriešiš, ale keď sa nasereš, tak sa nasereš a pokiaľ to zo seba nedostaneš, tak to bude len horšie. A ten hnev v tebe je a bude a zostane... dokiaľ ho nedostaneš von
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Raz som odpustil, druhy krat nie, ale teraz si hovorim raz a dost. ( Raz ju podvediem a staci ) :wink:
testosterone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa testosterone »

Ono je strasne lahke teoretizovat, ale prax je ina. Mna podviedla po 5 rokoch, bolest a hnus ktory clovek preziva sa da tazko opisat. Iste ze neni nikomu prijemne, ked jeho staru chytal, oslintal a podobne niekto iny. Ale, to male ale, byt sam a zrazu uplne bez tej osoby, je trosku ina piesen. Mozte osukat x bab ale garantujem vam ze to vam prd pomoze a zo sexu aj s inymi mne bolo v tej chvili hodne zle (ked si predstavite co sa asi dialo ked vas vasa podvadzala a tento akt vam v hlave koluje dokola). Ked budem mat viac casu napisem cely pribeh, zaujimaju ma aj vase nazory na tuto vec.
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

dosť ťažká otázka na zamyslenie...nejdem písať, že áno, určite by som odpustila alebo opačne, bo v skutočnosti by to bolo možno úúúúplne inak :?
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

Keby tu osobu velmi lubim, tak aj 2 nevery, ale 3 by znamenala koniec..
asi tak... najprv by som hladal chybu ale v sebe, nie v nej... :o
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Harlequin napísal:asi tak... najprv by som hladal chybu ale v sebe, nie v nej... :o
A to už prosim ťa prečo v sebe?
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja by som neveru odpustil.pre mna znamena vernost vela a kebyze mi toto babenka spravi tak dovidenia ani by som sa nepozrel na nu.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

urcite NIE. ako ma ma ten clovek rad ked je mi neverny? a keby som jej odpustil. kde mam istotu ze to nespravi zas? uz by som jej asi neveril. co urobila raz moze urobit aj viac krat
Napísať odpoveď