Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
kludne sa vyjadrite..... čo také nemáte radi až by vás to dokázalo odradiť... všetky vaše príspevky sú vítané ....baby a chalani....dakujem... 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví......?
na opacnom pohlavi asi osoba typu ako napr m......kafiatko napísal:kludne sa vyjadrite..... čo také nemáte radi až by vás to dokázalo odradiť... všetky vaše príspevky sú vítané ....baby a chalani....dakujem...
-
Lord PROXI
King
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví......?
Niektore postoje, chichotavost u bab, niekedy vyzor.. To je asi vsetkokafiatko napísal:kludne sa vyjadrite..... čo také nemáte radi až by vás to dokázalo odradiť... všetky vaše príspevky sú vítané ....baby a chalani....dakujem...
-
audiotrack
VIP
to robi pomaly kazdy chalan...ale ked ti to vadi..jamess napísal:ked baby nadavaju, fajcia, ozieraju sa pravidelne alebo droguju....
mne najviac vadi na babach ta sprostost ktoru kazda znich ma,, napriklad ked sa robi sprosta to najviac nenavidim...cest vinimkam...dalej mi vadi aj ten smiech ako uz niekto spominal...zasa cest vynimkam...
-
Lord PROXI
King
jj a potom sa este chvália ake boly sfajcene a pod. az su total trapne, ale to iste je aj u chalanou, poznam jedneho co sa stale chvali, ze ako sa sfajcil, kedy, a ako, preco, je to total trapne, ze sa s tym este aj vystatuje ze aky je blbecjamess napísal:ked baby nadavaju, fajcia, ozieraju sa pravidelne alebo droguju....
Mne jeden chalan (kedysi dobry kamos) vypraval, ako ho s kamosom zastavil na ulici nejaky chlapik a pytal sa, ci maju travu. Oni povedali, ze nie, chlap vytiahol vysielacku a povedal su citstí. A ze mali plne vrecka packov.
-Taketo kaleraby by mu nezozral ani 10rocny sopel, nechapem, co si niektorí chalani myslia..
-Taketo kaleraby by mu nezozral ani 10rocny sopel, nechapem, co si niektorí chalani myslia..
Neznasam Paris Hilton a vsetky kurv**** typu Zita Galgolciova ( ci ako sa pise ) , ta dramaturgicka Durovkova atd atd proste kur*y , ktorim ide iba o peniaze a zviditelnenie .
sranda ked vidis nejaku modelku s takym skaredym dedkom , ze keby ho stretla na ulici tak sa nanho ani nepozrie , ale kedze ma love , tak uz je "zamilovana" to nemusim, tie povazujem za chudery ...
Takto normalne dievcata - nemam rad na nich rozmaznavost , hlupost , primitivizmus, a ked im chyba skromnost ...
sranda ked vidis nejaku modelku s takym skaredym dedkom , ze keby ho stretla na ulici tak sa nanho ani nepozrie , ale kedze ma love , tak uz je "zamilovana" to nemusim, tie povazujem za chudery ...
Takto normalne dievcata - nemam rad na nich rozmaznavost , hlupost , primitivizmus, a ked im chyba skromnost ...