Najhorsi film
-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
To ALL:Vy tu pisete o filmoch, ktore sa nepacili iba Vam. No skuste napisat nieco globalnejsie, co sa nepaci kazdemu. Tak mozem uviest filmy, ktore takmer nikto nepozna, pripadne boli zakazane v niektorych krajinach a po ich zhliadnuti naozaj zistite, preco sa tak stalo. Moje najmenej oblubene filmy od najhorsieho:
- 1. Saló alebo 120 dní Sodomy
2. Veľká žranica
3. Šťastné dni
no akoze ked niekto povie ze filmy ako spiderman , batman,superman su zle a grc...
(Vsetky z vymenovanych su velmi kvaltine spracovane)
NO najhorsi film ...Toto asi nepoznate ale ROTTWEILER TY KOKOS JA ked osm to u babky pozeral fakt som nechapal,myslel som ze ma je***..NO FAKT DRBOVINA NAjhrubsieho zrna..Toto sa an i filmom pokladat neda
NO najhorsi film ...Toto asi nepoznate ale ROTTWEILER TY KOKOS JA ked osm to u babky pozeral fakt som nechapal,myslel som ze ma je***..NO FAKT DRBOVINA NAjhrubsieho zrna..Toto sa an i filmom pokladat neda
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
seth82
Darca
...to myslis ktoru mumiu?Z roku 1999? AK ano, tak iba tak mimochodom nebola v Britskej produkcii, ale Americkej...Reziserom a scenaristom je Stephen Sommers, produkovane to bolo hlavne Patriciou Carr, ktora je americanka a ma na svedomi take veci ako Star Wars 5 a 6, v 4 (A New Hope) tusim bola asistentka produkcie, okrem toho aj Indy Jonesa Chram Skazy a Poslednu Krizovu Vypravu, takze jednoznacne US, nehovoriac o distribucii Universalu...Colortraincleaner napísal:totalne som sa vysmial filmu Hvezdna pechota 2 a mumia v britskej produkcii bola taka salena nuda ...
A co sa tyka filmu tak podla hlasovania IMDB film dostal 6.6 z 10 a hlasovalo skoro 48 000 ludi, co nie je az taky zly vysledok...Ja osobne mam 1 aj 2 original DVD special edition, patria na vysoke priecky v rebricku. Ale 100 ludi 100 chuti...
Súhlasím s tebou, až na jednú vec - príbeh bol ORIGINÁLNY. Konečne horor, ktorého príbeh sa neznížil na klasické (americké) klišé typu "náhodou sa zatúlam do mesta, pol hodinu na mňa útočia všade-už-videné príšery, potom hodinu sa nič nedeje a nakoniec s pomocou jedného pustovníka čo tam žije pošlem celé peklo do pekla". Rozhodne najkvalitnejší horor za posledné roky. Pred ním bol posledný kvalitný horor Mŕtva hliadka a ešte pred ňou Horizont udalosti. Ale je to tvoj názor a ja ti ho neberiem. Keď však chceš vidieť SKUTOČNÉ, 100%-né, DESTILOVANÉ blbosti hrubého zrna, thak si pozri akýkoľvek film od Uwe Bolla. Zaručujem ti, že ani Ibuprofen ti nepomôžemirak2 napísal:myslim ze tio sem mozem zaradit:
pred chvilou som dopozeral Silent Hill...
film je spracovany fakt kvalitne co sa tyka efektov, hercov a takychto veci ale dej je STRASNA BLBOOOOOOOOOOOOST, som myslel ze tie 2 hodiny neprezijem
najhorší film aký som kedy videla???
tak to si pamätám celkom presne.... dávli ho pred nikolkými dnami na HBO .... horor Metro...či ako sa to volalo....
a bolo to úplne že trápne aj ten trotel čo tam kiloval ludí bol hrozný..
a ešte sa mi nepáčil film Vojna svetov.... mimozemšťania boli okopčený z dňa nezávislosti....
tak to si pamätám celkom presne.... dávli ho pred nikolkými dnami na HBO .... horor Metro...či ako sa to volalo....
a bolo to úplne že trápne aj ten trotel čo tam kiloval ludí bol hrozný..
a ešte sa mi nepáčil film Vojna svetov.... mimozemšťania boli okopčený z dňa nezávislosti....
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
Soviet
Darca
Na ten film som bol v kineGangy napísal:To bol najstupidnejsi film vsetkych cias. Zvacsa sem pisete veci ktore zalezia od vkusu, ale film Agenti Dementi sa nepacil, nepaci a nebude pacit nikomu, lebo je to proste zfilmovana koncentrovana imbecilita.
-
seth82
Darca
Colortraincleaner napísal:tak dobre a diky za opravu
inac myslim mumiu z roku 97, taky hooodne zly horor, mumia z 99 s Fraserom bola celkom fajna ...
...hmmm tak to musis sem dat kompletny nazov...The Legend Of The Mummy, to bolo podla Brama Stokera (Dracula), to bola fakt kravina, ale to je beckovy film...takze to sa ani necudujem, taketo filmy by mali byt hodnotene z ineho uhla pohladu, ked maju na to rozpocet 5 milionov USD oproti blockbusterom, ktore maju od 100 hore...