LOST
nekuknem,nekuknem a nekuknemjin153 napísal:Checknite si trailer na dalsiu epizodku. Ina sila!!
Příští epizoda, I Do, je poslední letošní, pojďme tedy nakouknout pomocí traileru pod pokličku toho, co nás za týden čeká. Opravdu to bude "nejlepší epizoda" tak jak tvůrci slibují? Její obsah vám může něco z toho poodhalit už nyní.
// mini spoiler
Na jednom fore jeden teepek zle zaradil rpispevok a precital som si jednu vec: Lock ma najst nejaky spravu ktora ma odhlait nieco velke o ostrove
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
typek s paskov tu kameru neznicil, len ju vypol alebo si uz videl takeho silaka ktory by chytil do ruky kameru a rozpucil ju??jackb napísal:pochybujem ze teepek s paskou bude z Dharmy. preco by inak nicil kameru?![]()
Dako sa to v e04 zamotalo vtedy ked Ben ukazal Saywerovi ze su na inom ostrove...a stale ma trapi ta Desmondova zenska vyskumnici na Sibiri...
EDIT: jin153 ma predbehol s tou kamerou
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pre fanusikov posielam cely zoznam epizod so strucnym popisom. enjoy!
http://www.tv.com/lost/show/24313/episo ... =nav_bar;1
http://www.tv.com/lost/show/24313/episo ... =nav_bar;1
03x06
Co hovorite na 03x06 ?? Tvorcovia hovorili, ze to bude najlepsi diel a ze sa vysvetli nejaka velka zahada.
Ale ved tam kua absolutne nebolo nic vysvetlene, rpsote abolutne nic..
jedine co bolo zaujimave na tomto diele bol napis na Ekovej palici. Ale taky som nahnevany ze az. Tvorcovia hovorili, ze bude vysvetlena obrovska zahada a nebolo vysvetlene abosulne nic, naopak, vznikla dalsia otazka, a to taka, co mal znamenat ten napis ze sa ma Lock pozriet nasever
Co hovorite na 03x06 ?? Tvorcovia hovorili, ze to bude najlepsi diel a ze sa vysvetli nejaka velka zahada.
Ale ved tam kua absolutne nebolo nic vysvetlene, rpsote abolutne nic..
jedine co bolo zaujimave na tomto diele bol napis na Ekovej palici. Ale taky som nahnevany ze az. Tvorcovia hovorili, ze bude vysvetlena obrovska zahada a nebolo vysvetlene abosulne nic, naopak, vznikla dalsia otazka, a to taka, co mal znamenat ten napis ze sa ma Lock pozriet nasever