Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Je piatok a ja musim kvoli mojmu minulotyzdnovemu opitiu byt doma a tvrdnut za Pc.. Dalej v Erotike a vztahoch nikto neprispieva a to mi dokaze pokazit naladu.. Dalej spomeniem, ze som bol otcovi prezut gumy a cakal som tam od 8.00 rano do 16.45, kym som od tade mohol odist :?

Na druhej strane mi ocino priniesol vymenene viazanie na snowboard z blavy z auparku, takze aka taka utecha :)
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Potesilo ma to ze dnes som lietal cely den na aute a nikomu sa nic nestalo. Ani mne a ani autu. Taku radost mam preto, lebo odkedy som dostal vodicak, sedel som v nom 2. krat. Ale ved treba nejak nazbierat prax.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Dnes ma velmi potesilo, ze som si konecne splnila velky sen a kupila som si chameleona :D
Kedze tato udalost bola nadmieru pozitivna, zatienuje vsetky co i len minimalne negativne udalosti dnesneho dna.
Dufam, ze takychto peknych dni bude veeeeeeela! :) :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

zuzkazuzka napísal:...
Zuzka, myslím že tá fotka by ťa predsa len vyšla lacnejšie :lol: No, už keď ho máš, tak nech ti robí len radosť.

Môj deň... Pozitívne- strávil som deň pracovne s veľmi dobrou partiou, celý deň bola sranda. Už som sa dosť dlho tak nezasmial.
Negatívne- Nahnevala ma mama, lebo som domov prišiel unavený a ona do mňa hneď začala prúdiť že som neurobil toto a toto... A celý deň bola zima ako v ruskej rozprávke...Bŕŕŕ.
Ešte je pozitívne to, že zajtra mám voľno. To ma teší najviac... :)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Zomrel mi dedko :(

hmm.. Tento rok je pre moju rodinu asi najhorsi. Len same nestastia a trapenia, a teraz k tomu, dedo... nebol ani moc stari. Len mu prislo zle, a nez dosla sanitka, tak odisiel... nechapem tomu :?
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

asi ma najviac tesi, ze obcas posnezi, ze uz nesvieti to otravne slnko, a ze som zdravy
a co ma hneva? no neviem, momentalne asi nic :-)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Mna dnes potesilo ze mi nie je zle zo vcerajsej party a uz dlhsie ma hneva, ze sa mi nedari stiahnut NFS carbon
r4wMUnt34q
Star
Star

okonenipica napísal:Zomrel mi dedko :(

hmm.. Tento rok je pre moju rodinu asi najhorsi. Len same nestastia a trapenia, a teraz k tomu, dedo... nebol ani moc stari. Len mu prislo zle, a nez dosla sanitka, tak odisiel... nechapem tomu :?
To ma fakt mrzi, uprimnu sustrast :cry:

Ja mam neska depku.. Ono to neni ani od rana, ale.. Moja intuicia je pod bodom mrazu a otravoval som moderatorov a... Dnes ma asi nic nepotesilo :?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Potesilo ma ze som konecne nasiel spriaznenu dusu,nahnevalo ma ze nie je teraz tu.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Hneva ma to ze od nedele mam teploty a hnisavu anginu. A pritom sobotu mam stuzkovu. :cry:
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

pridem si do roboty. vojdem do kanclu a tam na stole comp. tak ze ho spon pustim a uvidim co to je.
stlacim gombik a zrazu rana.
vola koordinatorka ze jej nejdu pokladne na zone. volaju ostatny ze nejdu pocitace. kuknem na pokladnicny server a ten je mrtvy.
v duchu si hovorim, to je zly sen. nahadzujem istic UPS obvodu. vsetko sa rozieha. pocitac odsuniem na bok stolu a robim si svoju robotu. rano dojde veduci a ze ci niekto nechce comp za 5000 aj z monitorom. ja ze ten co nejde ?
zrazu pi*ung ak hovado. potom sme zistili ze nejaky dobrak prehodil na zdroji taky cuplicek na 110V. no toto ma dnes nasralo :) a zaroven aj potesilo. ak mi ho daju k nahrade tak budem mat celerona 1600 so 17 monitorom za 5000 :)
este to treba rozpitvat a zistit co sa da zachranit a co nie.
r4wMUnt34q
Star
Star

Neskaj ma potesilo, ze ide hojko.com, lebo som nemal co robit.. Cely den som pisal seminarku jak..skoda slov..

Nepotesilo ma, ze som si ako male decko zo zvedavosti dohodol stretko, intimne btw s dvomi babami a.. nejako sa mi prestava pacit.. Dufam, ze budu aspon zdrave a tolerantne na kolko som este panic :oops:.. Ale hadam sa mi to bude pacit, sak uvidime.. Dam vediet potom do "Prvy krat" ;)

Kto neveri, poslem sem aj fotky..

Vraj dve baby na 1 chalana su makacka, sak uvidim, ale asi budu.. Akoze teoriu sexu ovladam, ale co ked dostanem okno kua :D.. Drzte mi palce ;)

Som neska maximalne infantilny viac-menej, ja viem..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

r4wMUnt34q napísal:Som neska maximalne infantilny viac-menej, ja viem..
drzis standard.
mna potesilo predvcerom ze mi v tlacenej Pravde vysla fotka, ktoru som si dal na ich fotoblog.cakam uz len na peniazky :aasmile25:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No dnes ma nepotešila jedine skúsenosť s " mužmi zákona " inak ma prijali do práce tak fajn...
Boli sme s kamarátom vybavovať nejaké veci v LC a prídeme na križovatku , oproti policajti a jeden fízlik na nás ukazuje prstom , vravíme si : " čo chce veď sme nič nespravili "
Policajti odbočili a my sme mali cestu tiež tam , kde oni , tak sme sa im vybrali za riťou ...
Lenže za chvíľu vybehla z policajného okna ruka a v nej plácačka STOP !
Zastavili sme za nimi a potom nám neznámym spôsobom v hlave trklo - svetlá do pi*e :D a otázka prečo na nás kývali bola zodpovedaná
Dobrý deň blablabla , podľa zákona vám môžem položiť blokovú pokutu 2 000, -
Tak začal kamarát vyjednávať kúsok, prisahám bohu ani 10 s neprešlo a už od nás pýtal 500 , - Klasickí Slovenskí muži zákona v tomto prípade potešili
Lenže my by sme tých 5 stovák aj museli mať po ruke :D
No nič bloková pokuta 1000, - pekný deň
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

potesilo ma dnes, ze cely den som sa mohol vyvalovat ako prasa a nic nerobit, potom som siel na kavicku a za chvilu sa chystam na pivko. Krasny to bol dnes den.

btw. r4wMUnt34q: ako to dopadlo s tymi babami???
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

ja som cely den smutny lebo mam problemi s priatelkou...
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Co ma dnes doziera do zurivosti je ze som chory ako pes :new20: , musim byt v robote, a to zacali rozmyslat ze by spravili nocnu ( v netcafe ) tak to som im rychlo zatrhol :sneaky:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mna neskutocne fest hneva ze ma strasne boli tub. a moj tubar bude v robote az v pondelok. do vtedy asi umre od bolesti
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

JohnFrusciante napísal:mna neskutocne fest hneva ze ma strasne boli tub. a moj tubar bude v robote az v pondelok. do vtedy asi umre od bolesti
však choď na pohotovosť , len jediné mínus , že oni väčšinou iba trhajú :smt107
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

mna dnes nahnevalo ze sme prehrali v hokeji kvoli sprostemu rozhodcovi nech extraliga zrusi tych sprostych rozhodcov :!: :( nepotesilo ma nic take dolezite :?
Napísať odpoveď