Na druhej strane mi ocino priniesol vymenene viazanie na snowboard z blavy z auparku, takze aka taka utecha
Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
r4wMUnt34q
Star
Je piatok a ja musim kvoli mojmu minulotyzdnovemu opitiu byt doma a tvrdnut za Pc.. Dalej v Erotike a vztahoch nikto neprispieva a to mi dokaze pokazit naladu.. Dalej spomeniem, ze som bol otcovi prezut gumy a cakal som tam od 8.00 rano do 16.45, kym som od tade mohol odist 
Na druhej strane mi ocino priniesol vymenene viazanie na snowboard z blavy z auparku, takze aka taka utecha
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Zuzka, myslím že tá fotka by ťa predsa len vyšla lacnejšiezuzkazuzka napísal:...
Môj deň... Pozitívne- strávil som deň pracovne s veľmi dobrou partiou, celý deň bola sranda. Už som sa dosť dlho tak nezasmial.
Negatívne- Nahnevala ma mama, lebo som domov prišiel unavený a ona do mňa hneď začala prúdiť že som neurobil toto a toto... A celý deň bola zima ako v ruskej rozprávke...Bŕŕŕ.
Ešte je pozitívne to, že zajtra mám voľno. To ma teší najviac...
-
okonenipica
Zablokovaný
-
nejakymarko
Addict
-
r4wMUnt34q
Star
To ma fakt mrzi, uprimnu sustrastokonenipica napísal:Zomrel mi dedko![]()
hmm.. Tento rok je pre moju rodinu asi najhorsi. Len same nestastia a trapenia, a teraz k tomu, dedo... nebol ani moc stari. Len mu prislo zle, a nez dosla sanitka, tak odisiel... nechapem tomu
Ja mam neska depku.. Ono to neni ani od rana, ale.. Moja intuicia je pod bodom mrazu a otravoval som moderatorov a... Dnes ma asi nic nepotesilo
pridem si do roboty. vojdem do kanclu a tam na stole comp. tak ze ho spon pustim a uvidim co to je.
stlacim gombik a zrazu rana.
vola koordinatorka ze jej nejdu pokladne na zone. volaju ostatny ze nejdu pocitace. kuknem na pokladnicny server a ten je mrtvy.
v duchu si hovorim, to je zly sen. nahadzujem istic UPS obvodu. vsetko sa rozieha. pocitac odsuniem na bok stolu a robim si svoju robotu. rano dojde veduci a ze ci niekto nechce comp za 5000 aj z monitorom. ja ze ten co nejde ?
zrazu pi*ung ak hovado. potom sme zistili ze nejaky dobrak prehodil na zdroji taky cuplicek na 110V. no toto ma dnes nasralo
a zaroven aj potesilo. ak mi ho daju k nahrade tak budem mat celerona 1600 so 17 monitorom za 5000 
este to treba rozpitvat a zistit co sa da zachranit a co nie.
stlacim gombik a zrazu rana.
vola koordinatorka ze jej nejdu pokladne na zone. volaju ostatny ze nejdu pocitace. kuknem na pokladnicny server a ten je mrtvy.
v duchu si hovorim, to je zly sen. nahadzujem istic UPS obvodu. vsetko sa rozieha. pocitac odsuniem na bok stolu a robim si svoju robotu. rano dojde veduci a ze ci niekto nechce comp za 5000 aj z monitorom. ja ze ten co nejde ?
zrazu pi*ung ak hovado. potom sme zistili ze nejaky dobrak prehodil na zdroji taky cuplicek na 110V. no toto ma dnes nasralo
este to treba rozpitvat a zistit co sa da zachranit a co nie.
-
r4wMUnt34q
Star
Neskaj ma potesilo, ze ide hojko.com, lebo som nemal co robit.. Cely den som pisal seminarku jak..skoda slov..
Nepotesilo ma, ze som si ako male decko zo zvedavosti dohodol stretko, intimne btw s dvomi babami a.. nejako sa mi prestava pacit.. Dufam, ze budu aspon zdrave a tolerantne na kolko som este panic
.. Ale hadam sa mi to bude pacit, sak uvidime.. Dam vediet potom do "Prvy krat" 
Kto neveri, poslem sem aj fotky..
Vraj dve baby na 1 chalana su makacka, sak uvidim, ale asi budu.. Akoze teoriu sexu ovladam, ale co ked dostanem okno kua
.. Drzte mi palce 
Som neska maximalne infantilny viac-menej, ja viem..
Nepotesilo ma, ze som si ako male decko zo zvedavosti dohodol stretko, intimne btw s dvomi babami a.. nejako sa mi prestava pacit.. Dufam, ze budu aspon zdrave a tolerantne na kolko som este panic
Kto neveri, poslem sem aj fotky..
Vraj dve baby na 1 chalana su makacka, sak uvidim, ale asi budu.. Akoze teoriu sexu ovladam, ale co ked dostanem okno kua
Som neska maximalne infantilny viac-menej, ja viem..
No dnes ma nepotešila jedine skúsenosť s " mužmi zákona " inak ma prijali do práce tak fajn...
Boli sme s kamarátom vybavovať nejaké veci v LC a prídeme na križovatku , oproti policajti a jeden fízlik na nás ukazuje prstom , vravíme si : " čo chce veď sme nič nespravili "
Policajti odbočili a my sme mali cestu tiež tam , kde oni , tak sme sa im vybrali za riťou ...
Lenže za chvíľu vybehla z policajného okna ruka a v nej plácačka STOP !
Zastavili sme za nimi a potom nám neznámym spôsobom v hlave trklo - svetlá do pi*e
a otázka prečo na nás kývali bola zodpovedaná
Dobrý deň blablabla , podľa zákona vám môžem položiť blokovú pokutu 2 000, -
Tak začal kamarát vyjednávať kúsok, prisahám bohu ani 10 s neprešlo a už od nás pýtal 500 , - Klasickí Slovenskí muži zákona v tomto prípade potešili
Lenže my by sme tých 5 stovák aj museli mať po ruke
No nič bloková pokuta 1000, - pekný deň
Boli sme s kamarátom vybavovať nejaké veci v LC a prídeme na križovatku , oproti policajti a jeden fízlik na nás ukazuje prstom , vravíme si : " čo chce veď sme nič nespravili "
Policajti odbočili a my sme mali cestu tiež tam , kde oni , tak sme sa im vybrali za riťou ...
Lenže za chvíľu vybehla z policajného okna ruka a v nej plácačka STOP !
Zastavili sme za nimi a potom nám neznámym spôsobom v hlave trklo - svetlá do pi*e
Dobrý deň blablabla , podľa zákona vám môžem položiť blokovú pokutu 2 000, -
Tak začal kamarát vyjednávať kúsok, prisahám bohu ani 10 s neprešlo a už od nás pýtal 500 , - Klasickí Slovenskí muži zákona v tomto prípade potešili
Lenže my by sme tých 5 stovák aj museli mať po ruke
No nič bloková pokuta 1000, - pekný deň
-
Lord PROXI
King
-
JohnFrusciante
Star