normalne robis reklamu pokecuaudiotrack napísal:Ty kokos, to čo za kraviny trepem
Co by ste privitali nove na fore???
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mohlo by sa urobiť hlasovanie, kde by sa hlasovalo v určitých kategóriách.
Napr. 1.Človek, ktorý na fóre najviac pomáha
2. Najväčší spamer
3. Najotravnejší člen /ja viem že by to zrejme vyhral Les
/
4. Najlepší nováčik
5. Človek, ktorý vás najviac niečim oslovil
6. Najobľúbenejší moderátor
7.
8. nič ma viac nenapadá...
Ale pointu ste určite pochopili. Myslím, že by to bolo celkom zaujímavé
2. Najväčší spamer
3. Najotravnejší člen /ja viem že by to zrejme vyhral Les
4. Najlepší nováčik
7.
8. nič ma viac nenapadá...
To sa paci aj mne.eritrocit napísal:Mohlo by sa urobiť hlasovanie, kde by sa hlasovalo v určitých kategóriách.
2. Najväčší spamer
3. Najotravnejší člen /ja viem že by to zrejme vyhral Les/
4. Najlepší nováčik
7.
8. nič ma viac nenapadá...![]()
-
audiotrack
VIP
-
erytrocyt
VIP
Audiotrack, áno myslel som na to.
Dať 12 000 možností by bolo nereálne. Takže by sa nominovalo 30-40 ľudí, za ktorých by sa napr. pri tej 5. otázke hlasovalo.
Zasa, ktorých 30-40ludí vybrať... Riešenie tohoto ma momentálne nenapadá...
Šlo by to možno podľa aktívnosti na fóre, resp. podľa karmy... Neviem, skús niečo navrhnúť, možno na niečo prídeme.
Dať 12 000 možností by bolo nereálne. Takže by sa nominovalo 30-40 ľudí, za ktorých by sa napr. pri tej 5. otázke hlasovalo.
Zasa, ktorých 30-40ludí vybrať... Riešenie tohoto ma momentálne nenapadá...
Šlo by to možno podľa aktívnosti na fóre, resp. podľa karmy... Neviem, skús niečo navrhnúť, možno na niečo prídeme.
-
audiotrack
VIP
-
erytrocyt
VIP
Spiro, až taká blbosť to nie je.
Môj návrh. Napr. tento týždeň sa urobí hlasovanie : Najobľúbenejší člen fóra.
Keďže do jedného hlasovania vojde len 10 ľudí, hlasovanie sa rozdelí na 3 časti, kde sa zadajú najaktívnejší členovia fóra.
A z týchto troch hlasovaní, sa urobí rebríček, a nakoniec každý uvidí kto vyhral.
A ďalší týždeň sa predchádzajúce hlasovanie zmaže, a urobí nové...
Môj návrh. Napr. tento týždeň sa urobí hlasovanie : Najobľúbenejší člen fóra.
Keďže do jedného hlasovania vojde len 10 ľudí, hlasovanie sa rozdelí na 3 časti, kde sa zadajú najaktívnejší členovia fóra.
A z týchto troch hlasovaní, sa urobí rebríček, a nakoniec každý uvidí kto vyhral.
A ďalší týždeň sa predchádzajúce hlasovanie zmaže, a urobí nové...
No a nedalo by sa to spravit tak, ze by sa spravila samostatna kategoria hlasovanie. Avsak, odkaz na tuto kategoriu by nebol normal ako na ostatne kategorie (asi by s tym admini nesuhlasili
), ale napr tam hore, kde bola minule reklama. Proste hore by bol odkaz -ako je na lamkach "Hlasovanie za uploadera mesiaca", ale tam by bolo len "Hlasovanie". A po kliknuti na to by sa zobrazili viacere temy len s hlasovanim. Dajme tomu kazdy mesiac by sa hlasovalo za nieco ine.
edit// super Hojko
edit// super Hojko
-
audiotrack
VIP
veď o adminoch a modoch tu už tuším aj je nejaká anketa nie? Imho by bolo celkom dobré spraviť takéto hlasovanie, musíme sa ale dohodnúť ktorých "vyvolených" tam zaradiť. Pretože ten čo má veľa príspevkov hneď nemusí byť oblúbený.Tomasito napísal:Frikso, dalo by sa tomu predist... admini/modi by boli z tohto hlasovania vyluceni, event. by boli predmetom inej ankety.
//kinjeril: jj, toto je ta tema.
Asi by tam mali byt najcastejsi navstevnici. Napr. top 150 v karme co su. Alebo menej, neviem, ze kolko sa ich tam zmesti..audiotrack napísal:veď o adminoch a modoch tu už tuším aj je nejaká anketa nie? Imho by bolo celkom dobré spraviť takéto hlasovanie, musíme sa ale dohodnúť ktorých "vyvolených" tam zaradiť. Pretože ten čo má veľa príspevkov hneď nemusí byť oblúbený.
-
hojko
Site Admin
Tu je anketa o najoblubenejsieho uzivatela: http://www.hojko.com/poll.php
Anketa je plne anonymna, takze vtieranie a hlasovanie za niekoho nikomu nepomoze, hlasy sa len scitavaju, nezapisuje sa kto a za koho hlasoval. Zobrazuje sa Top15 uzivatelov, co je myslim dostacujuce. Uzivatel ma len 1 hlas. Moze si vybrat kliknutim na nick alebo dopise nick, ktory si zvolil.
Anketa je plne anonymna, takze vtieranie a hlasovanie za niekoho nikomu nepomoze, hlasy sa len scitavaju, nezapisuje sa kto a za koho hlasoval. Zobrazuje sa Top15 uzivatelov, co je myslim dostacujuce. Uzivatel ma len 1 hlas. Moze si vybrat kliknutim na nick alebo dopise nick, ktory si zvolil.