ako to tu citam tak ste dost socky podaktory.neviem ale do mna len tazko dostat sladku pani alebo jablcak.je to blbost ze co najlacnejsie sa ozrat.co si bezdak???si radsej kupim flasu becherovky a doplatim 2 kila ako zgrcat sa z borovicky.ved to musi mat aj chut.ak nie tak si kludne slop alpu a brzdi okenou.
jackb napísal:v BB v jednom metlaisticko-unkersko-nezavyslackom podniku: karpatska za 11sk - no nekup to!!!
safan napísal:ako to tu citam tak ste dost socky podaktory.neviem ale do mna len tazko dostat sladku pani alebo jablcak.je to blbost ze co najlacnejsie sa ozrat.co si bezdak???si radsej kupim flasu becherovky a doplatim 2 kila ako zgrcat sa z borovicky.ved to musi mat aj chut.ak nie tak si kludne slop alpu a brzdi okenou. :lol:IRISH PUB FOREVER!!!
Ešte raz mi tu niekto urazí borovičku tak niekomu ublížim!!
Tak toto je fakt téma za všetky drobné.
Moja rada by bola. Zoberte slivku ako je vyššie na obrázku, pite ju pomaličky. Do úst, pováľajte ju v ústach a potom prehltnite. Alkohol sa vám bude v ústach sublingválne vstrebávať a to je vstrebávanie, kedy chlast obíde pečeň a dostáva sa hneď do obehu. Pár glgov a
eritrocit napísal:Tak toto je fakt téma za všetky drobné.
Moja rada by bola. Zoberte slivku ako je vyššie na obrázku, pite ju pomaličky. Do úst, pováľajte ju v ústach a potom prehltnite. Alkohol sa vám bude v ústach sublingválne vstrebávať a to je vstrebávanie, kedy chlast obíde pečeň a dostáva sa hneď do obehu. Pár glgov a
Cenayus:Nie. V konečnom dôsledku sa do pečene dostane.
Ide o to, že keď sa napiješ, najprv sa alkohol musí dostať do žalúdka a do tráviaceho traktu, kde sa vstrebáva do krvi. Samozrejme ide cez pečeň, pretože tá je akoby "čistička" toho čo zješ a vypiješ pred tým ako sa ti to dostane do krvi. A pečeň určitú časť alkoholu odbúra.
Pokiaľ toto všetko prejde, trvá to dosť dlho.
Ale ak sa napiješ do úst, pováľaš to, dostáva sa ti chlast pod jazyk kde sa ti sublingválne vstrebáva priamo do krvného riečiska. Ide o to, že nástup účinku alkoholu je rýchlejší.
Takto sa užívajú aj lieky-pod jazyk. Aj morfíny sa takto berú-rýchly účinok...
Rýchlejšie je už len intravenózne podanie lieku.
ale to musi kurewsky bolet ked to tak pijes.a napinat z toho musi ze konec.
ku SP-éčku:podla mna najvyhodnejsi chlast.potom este jabcak,ten je sice drahsi ale ma aj lepsiu chut uz
D-Wanderer napísal:kup si jedno pifko aby si nevypadal ako uplny sockar a napi sa z tvrdsieho alkoholu co si kupia ostatny... samozrejme ze sa napi poriadne ako by to bolo mlieko try it! funguje vzdy!
martin ja z teba nemozem:D:D:D:D:D:D:D ty maz vzdy take vysoko hodnotne prispevky :D:D
...naco sa lacno opit? sa radsej pochvalim, ze ma to stalo 5 kil ako pajdu, no nie??? ked sa uz opit (nehovorim, ze to uznavam - ja opilcov nemusim) ale ked uz, tak uz nech mam na co spominat, no nie???