To mam takykinjeril napísal: ked pocuvam neaku hudbu, stale musim s nohama klepat do rytmu.. neviem preco
Mate nejaky zlozvyk?
-
Colortraincleaner
Medium Star
ked stojim pred nakym poctom ludi, hovorim a vsetci pozeraju na mna tak ma to nuti robit gestikulaciu rukami ... vyzera to ako by som im nedokazal vysvetlit danu informaciu bez pouzitia ruk. Pri rozhovore s jednym az tromi toto nerobim. Dalej vo vetach stale dookola opakujem slova ako normalne, fakt, no, mno atd. Dalej su ruky vo vreckach, tie tiez neviem ovladnut a stale ich tam strkam aj ked sa to vobec nehodi ( frajerka, co caka ze ju chytnete za ruku toto velmi neakceptuje) ... mal bysom byt rad, ze aj pri sexe nemam na sebe (vatsinou) nohavice, pretoze je jasne kde by ruky skoncily
dalej ako sa tu uz hovorilo je problem poskakovanie nohami a dalej este stale pretacanie vlasov ... vzdy ked idem do spolocnosti tak mi na poslednu chvilu pride ako by som mal na hlave naku prisernu frisuru (nie som mettrosexual) a musim si rukami tie vlasy dajak pre istotu prehrabnut cim tu hroznu frisuru zrobim ...
dalej ako sa tu uz hovorilo je problem poskakovanie nohami a dalej este stale pretacanie vlasov ... vzdy ked idem do spolocnosti tak mi na poslednu chvilu pride ako by som mal na hlave naku prisernu frisuru (nie som mettrosexual) a musim si rukami tie vlasy dajak pre istotu prehrabnut cim tu hroznu frisuru zrobim ...
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
zlozvyk? ani ne, ako kedysi obhryzanie nechtov, povedal som si ze nebudem, cca tyzden ma to pokusalo a pak nic, proste teraz ma to uz nenapadne,.. teda len ked neni po ruke "cvikatko/noznicky" tak si to obhryzem, bo to uz je dost dlhe 
takisto si nestrkam ruky do vreciek,...
mozno kedysi som mal problem pozerat sa ludom do oci, neviem preco, tedka uz v poho
takisto si nestrkam ruky do vreciek,...
mozno kedysi som mal problem pozerat sa ludom do oci, neviem preco, tedka uz v poho
-
r4wMUnt34q
Star
-
zuzkazuzka
VIP
-
r4wMUnt34q
Star
-
Lord PROXI
King
správa
Môj zlozvyk spočíva v tom, že mam potrebu neustále si praskať kostičky v prstoch na rukach nohách, v lakťoch a v krku /do frasa aj teraz ked píšem tak si ich racham
/ a neviem akoby som s tým prestal lebo to už sú kostičky tak doničené že aj samé praskajú
btw. ak niekto vie ako sa da s tým prestať tak každú radu príjmem
btw. ak niekto vie ako sa da s tým prestať tak každú radu príjmem
Re: správa
to by som tiz chcel vediet ako s tym prestatJ.O.S.E napísal:btw. ak niekto vie ako sa da s tým prestať tak každú radu príjmem
-
dew6
Light Star
No jasné !!! Obhrýzanie nechtov je klasika, no keď niekoho (mňa) nezastavia ani gelové nechty, to je už humus....hanbím sa jak malý pes
Skákanie iným do reči je tiež nepríjemný zlozvyk, no na tom nie som až tak zle....
A ešte asi to, že stále musím niečo robiť a držať a tak, no to sa dá pripísať skôr nervozite, nie?

Skákanie iným do reči je tiež nepríjemný zlozvyk, no na tom nie som až tak zle....
A ešte asi to, že stále musím niečo robiť a držať a tak, no to sa dá pripísať skôr nervozite, nie?
Máš pomerne milé zlozvyky....až na to fajčeniefizz napísal:jedenie v noci, fajcenie, pozeranie sa na ludi stylom mam ta vies kde