Ako lacno sa opiť? :)
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nie je dolezitejsie za kolko ale ako velmi sa zrubas.a potom sa spomina na haluze co sa robia v tretom stave a nie na to co si pil.ved drahe vino sa neoplati pit a drahe tvrde je aj tak humus hoci stoji aj 500sk.btw co vam pripada viac funny?ze si sa opil za 16korun alebo za 500korun?u mna jednoznacne 16GeeKoon napísal:...naco sa lacno opit? sa radsej pochvalim, ze ma to stalo 5 kil ako pajdu, no nie??? ked sa uz opit (nehovorim, ze to uznavam - ja opilcov nemusim) ale ked uz, tak uz nech mam na co spominat, no nie???
tot moja teoria
-
pinacolada
Guru wannabe
-
johnny171
Star
ako lacno? to je lahke..., kamos to skusil a bol KO, kupte si vinko dajte si sumienku a hned vypijte, riedenie nechavam na Vas =) a este k tomu SS...alebo aj ked srkas tvrde tak sa rychlo opijes, no neskusal som zatial este do tvrdeho dat sumienku, skuste potom napiste vysledok..., a preco sumienka? lebo Ti ten alkohol skor udrie do hlavicky

-
tomo.za
Light Star
sumienku s vinom poznam ale to sa pije skor kvoli chuti pokial viemjohnny171 napísal:ako lacno? to je lahke..., kamos to skusil a bol KO, kupte si vinko dajte si sumienku a hned vypijte, riedenie nechavam na Vas =) a este k tomu SS...alebo aj ked srkas tvrde tak sa rychlo opijes, no neskusal som zatial este do tvrdeho dat sumienku, skuste potom napiste vysledok..., a preco sumienka? lebo Ti ten alkohol skor udrie do hlavicky![]()
-
pinacolada
Guru wannabe
Ja som si dal dokopy 3dc fernetu + 3dc slivky + 2 dc vodky za polhodiny.SOm si nepamatal 4 kilometrovu cestu doomov a 3/4 roka som nemohol na tvrdy chalst ani pomysliet nieto este ho pit co mi bolo az tak zle.Ale uz neisom tak blby a netreba sa mi ozierat.Staci mi ze si dam 1-3 pivka nejaku tu veceru na nasom miestecku a mam vystarane a za lacno som aj napity aj nazraty.
EDIT : // Ak by si sa chcel kvalitne napit za trocha vacsiu sumu tak si kup za 100 korun vodku 0,5 L a jedno pivko za 15 korun a "brzdi" vodku pivom.Vobec nic necitis ale budes dokaleny jak prasa
EDIT : // Ak by si sa chcel kvalitne napit za trocha vacsiu sumu tak si kup za 100 korun vodku 0,5 L a jedno pivko za 15 korun a "brzdi" vodku pivom.Vobec nic necitis ale budes dokaleny jak prasa
ked sa chcel dos*at, tak sprav toto: (vcera som to spravil, nikdy viac ... hanbim sa za seba a ked si spomeniem na alkohol tak ma napina)
doma som najprv zjedol segedinsky gulas, potom som sa vybral do mesta, dali sme jedno pivo, potom sme kupili fernet citrus, popri tom, co sme ho pili tak sme stretli kamaratov, ktori mali vodku (miesanie bez brzdy), potom sme sli do cajovne a tam sme si dali par nalevov a vodnu fajku, par dlhsich tahov a uz to slo, asi po 10 minutach som zacal tikovat (doteraz som po alkohole nikdy netikoval) ... cize jednoznacne najhorsia kombinacia je kombinovane pitie palenky + vodna fajka ...
pripadne si v lete kup ploskaca, stiahni honiekde v chlade, napr. v pivnici a potom chod na slnko, do horucavy ... to ti fajne udrie potom
[radsej neskusam
]
doma som najprv zjedol segedinsky gulas, potom som sa vybral do mesta, dali sme jedno pivo, potom sme kupili fernet citrus, popri tom, co sme ho pili tak sme stretli kamaratov, ktori mali vodku (miesanie bez brzdy), potom sme sli do cajovne a tam sme si dali par nalevov a vodnu fajku, par dlhsich tahov a uz to slo, asi po 10 minutach som zacal tikovat (doteraz som po alkohole nikdy netikoval) ... cize jednoznacne najhorsia kombinacia je kombinovane pitie palenky + vodna fajka ...
pripadne si v lete kup ploskaca, stiahni honiekde v chlade, napr. v pivnici a potom chod na slnko, do horucavy ... to ti fajne udrie potom
-
pinacolada
Guru wannabe
ani nespominaj bozeesmejo napísal:pripadne si v lete kup ploskaca, stiahni honiekde v chlade, napr. v pivnici a potom chod na slnko, do horucavy ... to ti fajne udrie potom[radsej neskusam
]
som si tak v lete popijal pod slnecnikom pekne.1..2..3..4..5.6 poldeckov a vyvalil som sa na slniecko
-
Te-wei
Medium Professional
ja som bol raz na šrot zo Slivovice a to vám bolo.
Do hodiny som o sebe nevedel, je*al som ju v decakoch a na nohách som sa neudržal, no najhorší bol 2 deň, keď som musel do práce a to čo tam robil... proste chodiaca mrtvola, každých 20 minut na hajzli a to behom celého dňa, až nejak na večer ma to prešlo...
A po asi 3 mesačnej pauzičke som sa k mojej kamoške slivke vrátil s5. Aj včera... Bošácka
Do hodiny som o sebe nevedel, je*al som ju v decakoch a na nohách som sa neudržal, no najhorší bol 2 deň, keď som musel do práce a to čo tam robil... proste chodiaca mrtvola, každých 20 minut na hajzli a to behom celého dňa, až nejak na večer ma to prešlo...
A po asi 3 mesačnej pauzičke som sa k mojej kamoške slivke vrátil s5. Aj včera... Bošácka
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no urcite na prazdny zaludok treba pit, to potom ryhlo ucinkuje a mozte ist skoro domov. ale som pocul take ze vypit poldeco a v ustach ho prevalovat po jazyku a tak. inac co si hovoril o vodke a pive: ja to volam forsaz a zvykol som tak chlastat fernet, obycajny alebo citrus alebo whiskey a ucinkuje to ale tie rana su strasne, az do obeda som nemohol vypit ani vodu, hned som ryhal, je to vrazedna kombinacia pre mna.
-
qwerty-xyz
tak tak,alebo ostanes vo vetrovke naobliekany v bare takom dedinskom,horuco ti je tak sadnes este ku radiatoru -- das dva poldecaky a si hotovy.Martin44 napísal:Kupit si flasu vodky za 100sk a mas vystarane na cely vecer![]()
popripade si kup lacne vino tak za 30sk jedno a kup si rovno dve tri....![]()
Co viac k tomu dodat?
-
miki690
Medium Professional
ho jedna vec ale je to len pre tych dajme tomu odvaznejsich
skuste si naliat trochu vodky do dlane a vtiahnut to nosom ucinkuje to velmi rychlo a staci poldeco ... to je tak na 3x ale upozornujem velmi po tom stipe v nose
a je dolezite mat nos cisty, nesmu tam byt ziadne spole, lebo potom to nebude fungovat ... ale opakujem je to velmi neprijemny pocit v nose ... odskusane na dozvukoch