Makeup vs. prirodzena krasa
ja vam poviem ze zeny su rozne a to co niekedy vidavam je fakt humus ja osobne nemam problematicku plet ani nic ale toto je ozdoba zeny a ja ak sa malujem tak chcem bbyt co najkrajsia chcem byt proste naj a ked sa mi to nepodari na prvy krat dam all dloe a idem druhy no niektore si myslia ze ked to maju na sebe vo vrstve ze by som to vedela soskrabovat lopatou ze je to krasne mihalnice polepene a tak to sa mi nepaci ja si zdy mihalnice precesem a makeup dam do prirodzene neviditelneho stylu a namalujem licka a pusu ale len NATURAL a je 
-
undertaker35
Expert
No pridam sa aj ja. Ja "omietku" zrovna nemusim ale ked sa pozriete na tento obrazok tak predsa vidno ze to pekne doladuje 
Kód: Vybrať všetko
http://img136.imageshack.us/img136/1115/codakozemakeupiz9ju7.pngV tomto pripade robia velmi vela vlasy. (undertaker35 napísal:No pridam sa aj ja. Ja "omietku" zrovna nemusim ale ked sa pozriete na tento obrazok tak predsa vidno ze to pekne doladuje
Kód: Vybrať všetko
http://img136.imageshack.us/img136/1115/codakozemakeupiz9ju7.png
Ja suhlasim s niektorymi mojimi predchodcami - malilinko nalicenie + trosku lesku.
-
midnight_man
Guru
ale no
Osoba ktoru nadovsetko milujem je pre mna najkrajsia na svete ci ma make up alebo nie,,je mi to jedno,,stale ju milujem,,a vzdy bude pre mna najkrajsia!
-
jAssin
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Najviac ma pritahuje rano,vtedy nema nic
ale zas vecer ked chceme ist von... Je to vlastne take nepisane pravidlo a neviem kto ho vlastne chce z nas udrzovat!! Niekedy to fakt robi zazraky!!V tedy sa chce ukazat v tom najlepsom svetle!!Skus ju presvedcit o opaku
Ale ja zastavam nazor jemne a decentne tiez a rano nic.To je najkrajsie.
-
dew6
Light Star
prečo má väčšina chlapov radšej prirodzenú krásu???tak je to aj s mojím priateľom....no ale čo ak ja práve vtedy v sebe tú prirodzenú krásu nemám???keď sa človek vyhádže (pupáčik tu a tam).....
ČO MY, KTORÉ JU NEMÁME???

Inak nevidím nič zlé na tom, keď si chlap zakryje vyrážku makeupom...
Ja som raz priateľovi zakrývala vyrážku priamo v obchode s kamerami ukrytá za regálom v OC CENTRO Nitra...
predavačky sa smiali jak divé....a ešte aj nie svojim makeupom, ale testerom, kt. v drogériách bývajú...

ČO MY, KTORÉ JU NEMÁME???
Nie hneď 4mm, no pochopte, že ženy sa snažia zakryť svoje nedostatky len preto, aby sa viac páčili nielen vám, ale aj sebe-kvôli sebavedomiu...hojko napísal:dew6: To je dovod na 4mm vrstu makeupu? Co ked sa nieco podobne stane chlapovi, tiez si ma dat makeup???
Inak nevidím nič zlé na tom, keď si chlap zakryje vyrážku makeupom...
Ja som raz priateľovi zakrývala vyrážku priamo v obchode s kamerami ukrytá za regálom v OC CENTRO Nitra...
-
Te-wei
Medium Professional
ja len dúfam,že sa mojej holke nevyhodí pupáčik... to by som ju asi musel nechať! Koniec vzťahu!dew6 napísal:prečo má väčšina chlapov radšej prirodzenú krásu???tak je to aj s mojím priateľom....no ale čo ak ja práve vtedy v sebe tú prirodzenú krásu nemám???keď sa človek vyhádže (pupáčik tu a tam).....
ČO MY, KTORÉ JU NEMÁME???![]()
![]()
-
Grosay
Star
Aaaale prosim ta. Nevymyslaj somariny. Myslis, ze kvoli jednemu alebo viacej pupacikom sa zruti svet a ludia ta budu nahanat vidlami a faklami? hojko pisal o tom 4mm make-upe... pohlad na babu, ktora vyzera s tym make-upom ako keby bola vyrobena v tovarni na umele babiky - to je hroza, nie par pupacikov. a kedze ta velmi dobre poznam, u teba o tom, ze nemas prirodzenu krasu, nemoze byt rec. Jemne licenie je pekne, ale JEMNE. Nie take, ze dievca vyzera ako pestrofarebny operenec. A podla mna je lepsie sa prezentovat vo svojej skutocnej krase, aby potom nahodou ludia neboli popleteni.dew6 napísal:...no ale čo ak ja práve vtedy v sebe tú prirodzenú krásu nemám???keď sa človek vyhádže (pupáčik tu a tam)...
![]()
-
Piti
Expert
Moja Ex bola ako nenormalna...ne ze by sa malovala alebo co nejak extra...ale akoze tona laku na vlasy...a vzdy som na nu cakal (min 15minut)
aaaaaaale...
ted mam uzasnu holku, pekna mudra
zlata...proste prirodzena krasa...
ziadne extra upravovanie...za 5minut je hotova a je elegantna..
a nehrozi ze ked pridem za nou necakane cakam pol hodinu dole
aaaaaaale...
ted mam uzasnu holku, pekna mudra
ziadne extra upravovanie...za 5minut je hotova a je elegantna..
a nehrozi ze ked pridem za nou necakane cakam pol hodinu dole
-
dexter7007
Zablokovaný
-
jin
VIP
Keď si to takto povieš - že ju nemáš, tak nikto Ťa nepresvedčí o tom, že ju máš. Musíš si to sama povedať a napriek všetkému byť o tom presvedčená. Potom začneš sama seba brať úplne inak a na základe toho, Ťa tak začne brať aj okolie. Každý v sebe má prirodzenú krásu. Chce to iba presvedčenie a troška narcizmudew6 napísal:prečo má väčšina chlapov radšej prirodzenú krásu???tak je to aj s mojím priateľom....no ale čo ak ja práve vtedy v sebe tú prirodzenú krásu nemám???keď sa človek vyhádže (pupáčik tu a tam).....
![]()
ale aj jemne make-up je ok.