Makeup vs. prirodzena krasa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

co dodat niektorym babam to ozaj treba ale tie to nepouzivaju lebo su namyslene a myslia ze su krasavice :D ale neee je to indivindi u kazdej ale vsetko s mierou 8)
moni
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moni »

ja vam poviem ze zeny su rozne a to co niekedy vidavam je fakt humus ja osobne nemam problematicku plet ani nic ale toto je ozdoba zeny a ja ak sa malujem tak chcem bbyt co najkrajsia chcem byt proste naj a ked sa mi to nepodari na prvy krat dam all dloe a idem druhy no niektore si myslia ze ked to maju na sebe vo vrstve ze by som to vedela soskrabovat lopatou ze je to krasne mihalnice polepene a tak to sa mi nepaci ja si zdy mihalnice precesem a makeup dam do prirodzene neviditelneho stylu a namalujem licka a pusu ale len NATURAL a je :P
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Make-up? neznasam... :aasmile2:

jemny moze byt... :)
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

make-up na zenskej tvari nemam rad, hlavne ked je vidiet ze ho ma...
ja osobne by som sa bal pobozkat taku zensku... :cry: :lol:
Ridko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ridko »

osobne nech je prirodzena...co ked vecer idem von s kraskou a rano sa zobudim vedla Obrázok ale aj jemne make-up je ok.
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

no co uz, muzi to vedia s photoshopom a zeny pouzivaju alternativu (sminky)
ja sa najviac smejem ked dojdem ku sesterke. ona ma taku velku policku a tam same hovadiny. niekedy ju volam chemicka (same chemikalie)
ale najlepsia je prirodzena krasa
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ja nemám nič proti make-upu, pokiaľ ho teda neni veľa a len zvýrazní to čo je na žene krásne... oči, pery...
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

No pridam sa aj ja. Ja "omietku" zrovna nemusim ale ked sa pozriete na tento obrazok tak predsa vidno ze to pekne doladuje :smt007

Kód: Vybrať všetko

http://img136.imageshack.us/img136/1115/codakozemakeupiz9ju7.png
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

tak jemnucko (:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

undertaker35 napísal:No pridam sa aj ja. Ja "omietku" zrovna nemusim ale ked sa pozriete na tento obrazok tak predsa vidno ze to pekne doladuje :smt007

Kód: Vybrať všetko

http://img136.imageshack.us/img136/1115/codakozemakeupiz9ju7.png
V tomto pripade robia velmi vela vlasy. ( :lol: ten treti obrazok nekomentujem :D )

Ja suhlasim s niektorymi mojimi predchodcami - malilinko nalicenie + trosku lesku. :mnam:
midnight_man
Guru
Guru

ale no

Príspevok od používateľa midnight_man »

Osoba ktoru nadovsetko milujem je pre mna najkrajsia na svete ci ma make up alebo nie,,je mi to jedno,,stale ju milujem,,a vzdy bude pre mna najkrajsia!
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Tomasito napísal:Je to naozaj individualne. Mne sa vsak najviac paci, ked ma baba len jemne zvyraznene oci a na ustach vhodne zvoleny lesk...
Súhlasím s Tebou, ale nenávidim, keď sa holka zmaľuje ako posledná Kur.. a potom zo seba baví veľkú pani, že aká je ona krásna ... :lol:
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Najviac ma pritahuje rano,vtedy nema nic :twisted: ale zas vecer ked chceme ist von... Je to vlastne take nepisane pravidlo a neviem kto ho vlastne chce z nas udrzovat!! Niekedy to fakt robi zazraky!!V tedy sa chce ukazat v tom najlepsom svetle!!Skus ju presvedcit o opaku :lol: Ale ja zastavam nazor jemne a decentne tiez a rano nic.To je najkrajsie.
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

prečo má väčšina chlapov radšej prirodzenú krásu???tak je to aj s mojím priateľom....no ale čo ak ja práve vtedy v sebe tú prirodzenú krásu nemám???keď sa človek vyhádže (pupáčik tu a tam).....
ČO MY, KTORÉ JU NEMÁME??? :cry: :cry: :cry:
hojko napísal:dew6: To je dovod na 4mm vrstu makeupu? Co ked sa nieco podobne stane chlapovi, tiez si ma dat makeup???
Nie hneď 4mm, no pochopte, že ženy sa snažia zakryť svoje nedostatky len preto, aby sa viac páčili nielen vám, ale aj sebe-kvôli sebavedomiu...

Inak nevidím nič zlé na tom, keď si chlap zakryje vyrážku makeupom...
Ja som raz priateľovi zakrývala vyrážku priamo v obchode s kamerami ukrytá za regálom v OC CENTRO Nitra... :lol: predavačky sa smiali jak divé....a ešte aj nie svojim makeupom, ale testerom, kt. v drogériách bývajú... :lol: :lol: :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

dew6: To je dovod na 4mm vrstu makeupu? Co ked sa nieco podobne stane chlapovi, tiez si ma dat makeup???
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

dew6 napísal:prečo má väčšina chlapov radšej prirodzenú krásu???tak je to aj s mojím priateľom....no ale čo ak ja práve vtedy v sebe tú prirodzenú krásu nemám???keď sa človek vyhádže (pupáčik tu a tam).....
ja len dúfam,že sa mojej holke nevyhodí pupáčik... to by som ju asi musel nechať! Koniec vzťahu!
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

dew6 napísal:...no ale čo ak ja práve vtedy v sebe tú prirodzenú krásu nemám???keď sa človek vyhádže (pupáčik tu a tam)...
Aaaale prosim ta. Nevymyslaj somariny. Myslis, ze kvoli jednemu alebo viacej pupacikom sa zruti svet a ludia ta budu nahanat vidlami a faklami? hojko pisal o tom 4mm make-upe... pohlad na babu, ktora vyzera s tym make-upom ako keby bola vyrobena v tovarni na umele babiky - to je hroza, nie par pupacikov. a kedze ta velmi dobre poznam, u teba o tom, ze nemas prirodzenu krasu, nemoze byt rec. Jemne licenie je pekne, ale JEMNE. Nie take, ze dievca vyzera ako pestrofarebny operenec. A podla mna je lepsie sa prezentovat vo svojej skutocnej krase, aby potom nahodou ludia neboli popleteni.
Piti
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Piti »

Moja Ex bola ako nenormalna...ne ze by sa malovala alebo co nejak extra...ale akoze tona laku na vlasy...a vzdy som na nu cakal (min 15minut)

aaaaaaale...

ted mam uzasnu holku, pekna mudra :) zlata...proste prirodzena krasa...
ziadne extra upravovanie...za 5minut je hotova a je elegantna.. :)

a nehrozi ze ked pridem za nou necakane cakam pol hodinu dole :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

mne sa paci jemna spirala jemne cne llinky....a aj makeup moze byt....ale vsetko jemne lebo kilo mejkapu nemusim....to je take neprirodzene
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

dew6 napísal:prečo má väčšina chlapov radšej prirodzenú krásu???tak je to aj s mojím priateľom....no ale čo ak ja práve vtedy v sebe tú prirodzenú krásu nemám???keď sa človek vyhádže (pupáčik tu a tam).....
Keď si to takto povieš - že ju nemáš, tak nikto Ťa nepresvedčí o tom, že ju máš. Musíš si to sama povedať a napriek všetkému byť o tom presvedčená. Potom začneš sama seba brať úplne inak a na základe toho, Ťa tak začne brať aj okolie. Každý v sebe má prirodzenú krásu. Chce to iba presvedčenie a troška narcizmu :flower: .
Napísať odpoveď