no ja by som ho dal hned na trh preto bo mam slabe treningove priestory. dalo by sa povedat ze uz na 100% zostupim do VIII. ligy tak dufam ze tam budu lahsi superi...Rempo napísal:no ja mám dilemu s mojím juniorom...
má 98kv atributy iš 40
19obrana
14 strela
4 rýchlosť
4 sila
17r
a neviem či ho predám hned, alebo počkám do 22r a až potom s vysokým iš
HockeyArena Slovenska Hra
Re: ...
-
digestor1986
Novice
-
digestor1986
Novice
-
digestor1986
Novice
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no mne sa teraz podarilo na trhu najst 19 rocneho hraca s IS 70 a kvalita a potencial okolo 80, idem mu dat prieskum nech viem, ale zadarmo sa oplatil, musi ist prec minimalne za 20.
Inak co hovorite na tie vyhry?
1000 EUR je celkom dobre, nato ze to je suma len pre Cechy a Slovensko, a ked maju sancu aj zaciatocnici tak to je celkom fajn, co vy na to?
Inak co hovorite na tie vyhry?
1000 EUR je celkom dobre, nato ze to je suma len pre Cechy a Slovensko, a ked maju sancu aj zaciatocnici tak to je celkom fajn, co vy na to?
ten turnaj o prachy je pre mna velke sklamanie a nie som sam. staci si precitat podmienky vyberu vyhry na turnaji:
Na každých 100 Sk výhry bude nutné pred výberom (alebo prevedením na iné produkty/Poker, Kasíno, Hry) staviť 300 Sk (trojnásobok výhry) na športové udalosti, ktoré majú aspoň 3 možné výsledky (napr. 1X2) s minimálnym kurzom 1,70
takze tu vyhru si musis v podstate 2 krat vyhrat ak ju chces doma v penazenke
podla mna je to vyuzitie HA na biznis pre betway, lebo kazdy ucastnik sa musi samozrejme regnut u nich... 
Na každých 100 Sk výhry bude nutné pred výberom (alebo prevedením na iné produkty/Poker, Kasíno, Hry) staviť 300 Sk (trojnásobok výhry) na športové udalosti, ktoré majú aspoň 3 možné výsledky (napr. 1X2) s minimálnym kurzom 1,70
takze tu vyhru si musis v podstate 2 krat vyhrat ak ju chces doma v penazenke
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no tak ten turnaj je super a aj nadstaveny je celkom dobre , tak ze maju sancu ako profici tak aj zaciatocnici.
Je to len v ramci CR a SR a 10 turnajov s dotaciou 1000 EUR nie je fakt malo platit skoro kazde dva mesiace.
Urcite by sa vam lepsie pacilo hrat o kes lenze nie je vsetko take jednoduche, ako napr najst sponzora ktory bude davat kes 40 000 korun kazdu sezonu.
A co sa tyka toho ako otocit cca 3000 korun aby som odtial aspon nieco vybral je ozaj velmi jednoduche. A ked si to tak zoberiete a aj to nieco je dost oproti tomu co vam ponukaju ostatne free web hry.
Ja som sa hlasil ale nestihol som to tak pockam po lige, ked skonci play off tak som horuci kandidat, a citim sa na vitazstvo vo svojej divizii.
Je to len v ramci CR a SR a 10 turnajov s dotaciou 1000 EUR nie je fakt malo platit skoro kazde dva mesiace.
Urcite by sa vam lepsie pacilo hrat o kes lenze nie je vsetko take jednoduche, ako napr najst sponzora ktory bude davat kes 40 000 korun kazdu sezonu.
A co sa tyka toho ako otocit cca 3000 korun aby som odtial aspon nieco vybral je ozaj velmi jednoduche. A ked si to tak zoberiete a aj to nieco je dost oproti tomu co vam ponukaju ostatne free web hry.
Ja som sa hlasil ale nestihol som to tak pockam po lige, ked skonci play off tak som horuci kandidat, a citim sa na vitazstvo vo svojej divizii.
-
JohnFrusciante
Star
-
JohnFrusciante
Star
-
JohnFrusciante
Star
-
JohnFrusciante
Star