Čím radšej cestujete, vlakom či autobusom ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý dopravný prostriedok máte radšej ?

Vlak
108
67%
Autobus
38
23%
Necestujem verejnou dopravou, mám auto.
16
10%

Celkom hlasov: 162

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

mam rad vlaky(aj ked v poslednej dobe si ich "uzivam" az prilis casto..)niet nad poobednajsiu piatkovu cestu rychlikom zo ZA do SNV..kto hovori o tom, ze vo vlakoch je hufa miesta nech si tuto trasu raz skusi-zaplnene ulicky, opiti romovia vracajuci sa z Ciech, miliardy studentov s obrovskymi batohmi-proste romantika :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

miki24686: A teraz si predstav, ze namiesto toho vlaku by sli 2-3 autobusy s polhodinovym rozostupom. Uf, tak si vyber, ktory bude prazdnejsi..

Inak ked rano chodievam na vlak, ako stojim na stanici, tak pravidelne prechadza rychlik s lezadlovymi aj normal voznami a aky som rad, ze s nim necestujem, ked vidim tie natrepane ulicky a precpane kupé.

Inak poznate to, ked sedite v kupé pri okne smerom do ulicky, odhrniete zaves, ze sa kuknete a tam taky zadok tlsty?? :hehe: Ja to priam neznasam :nono:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

tak to ano,stymi preplnenymi ulickami som si tiez uzil a tiez trasa za-snv,zalezi od dna a casu,nie vzdy su vlaky az tak moc napratane,hmm ale teraz z odstupom casu ked som vo vlaku nesedel 2.roky mi to pride ako fajn spomienka-sice teraz uz nie ale vojaci boli brutal radsej sprievodca ani od nich nepisal listok, ozaj isli ste uz na cierno?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

jasne ze preferujem vlacik, z TN do ZA to je sice do 100km ale je to urcite rychlejsie (chodim rychlikom) a hlavne ekologickejsie. Ked v pondelok rano idem do ZA, tak vpoho, vlacik prazdny, ale v P. Bystrici sa to len natrepe a v Puchove este viac... potom je to ako ten uz spomenuty pripad s tucnym zadkom v ulicke :roll:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

keďže málokedy cestujem vlakom, skoro vôbec, tak asi ten vlak sa my páči.
bLaCk.ShEeP
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bLaCk.ShEeP »

xixi:) je sranda, ze viac ludi je prave za vlak:)...neviem preco, ale vlaky su take...proste je to ina atmosfera a tak:) a v buse su ludia strasne natlaceni na sebe, to je strasneee
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

jednoznacne vlak na dlhsie vzdialenosti na kratsie moze byt aj bus ale nejake z tych novsich aby si ich nakoniec nemusel aj tlacit
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

si skuste ist vlakom v nedelu vecer z vychodu do BA (alebo v piatok opacnym smerom) a uvidite co je to natlaceny vlak :? ...ja chodim najcastejsie autobusom ...to ze mam trosku pohodlia menej mi nevadi a navyse som doma o 2 hodiny skor, mam to lacnejsie a priamo domov, ziadne prestupovanie ...ako nastupim do busu okamzite zalomim, zobudim sa na prestavke - nieco si kupim zjest a spim dalej :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Nemám nič proti autobusom, ale na vlakoch som vyrastal, takže jednoznačne nimi. Je to pohodlné, rýchle, ak si priplatíte tak aj komfortné a pre mňa osobne je to zakaždým zážitok.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

jednoznacne vlak. niet vsak nad to ked sa v takom dialkovom autobuse pogrcia dake decko najlepsie na sedacku alebo mame na ruky. to divaci priam miluju
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

preferujem vlaky hlavne na dlhe cesty, autobusomi chodim len na kratsie vzdialenosti

a ako je to v MHD? no najradsej chodim elektrickami, ale ked idem tam kde chodia len autobusy alebo trolejbusy tak navyber nemam, koniec koncov vsade je nejaky ten komfort :smt023
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

na dlhsie vzdialenosti jednoznacne vlak. je tam viac miesta a v podstate vzdy sa da sadnut... a hlavne je t rychlejsie...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Sheep napísal:No najradsej chodim elektrickami, ale ked idem tam kde chodia len autobusy alebo trolejbusy tak navyber nemam, koniec koncov vsade je nejaky ten komfort :smt023
Komfort? Taká električka 9tka z Loki na Jazero v lete okolo 14:00. To ti je žúžo :lol: :lol: :lol: Všetkým odporúčam :wink: Na taký komfort len tak nezabudnete :wink:
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

si myslim ze urcite autobus....... :lol:
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Jednoznacne vlak pohodlnost nadovsetko omg bus konecccc :lol:
Ale ked nahodu nutne potrebujem odvoz uspokojim sa aj z busom co mam robit :D :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Jednoznacne vlak. Pamatam si este ked som bol mensi a v autobuse som od horka odpadol a neprijemne si drbol hlavu :) , som sa tyzden nemohol pozret doprava. A napr. aj ked sa ide na futbal mam vlak ovela radsej...
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

vlak je vetsi komfort ale ani autobus nie je zly. Je hlavne lacnejsi.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

určite vlak...... ale niekedy to tam trošku smrdí tak ...hmm... nejak olejovo... :aasmile2:
ale vláčik je super.... a cestovanie do Tatier mám stále uložené do pamäti... no ale to tam bolo viac stromov... :(
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

-Hajkli- napísal:vlak je vetsi komfort ale ani autobus nie je zly. Je hlavne lacnejsi.
...vlak Bratislava - Kralovany studentsky 158sk a potom este nejakych 50km do Namestova busom asi 36sk
Bus Bratislava - Namestovo 170sk

potom casovo:
vlak z Bratislavy 11:34 Kraľovany 15:12 bus Kraľovany 15:50 Námestovo 16:50 spolu 5 hod 16 min
Autobus Bratislava 15:00 Námestovo 20:30 spolu 5 hod 30 min
a v piatky zrychleny spoj 15:00 - 19:10 spolu 4 hod 10 min

..tak ja moc na vyber nemam a busom usetrim dvakrat pretoze aj cas su peniaze ;-)
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no neviem neviem.mne sa zda ze by som si radsej aj doplatil za pohodlie.urcite vlak
Napísať odpoveď