Čím radšej cestujete, vlakom či autobusom ?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mam rad vlaky(aj ked v poslednej dobe si ich "uzivam" az prilis casto..)niet nad poobednajsiu piatkovu cestu rychlikom zo ZA do SNV..kto hovori o tom, ze vo vlakoch je hufa miesta nech si tuto trasu raz skusi-zaplnene ulicky, opiti romovia vracajuci sa z Ciech, miliardy studentov s obrovskymi batohmi-proste romantika 
miki24686: A teraz si predstav, ze namiesto toho vlaku by sli 2-3 autobusy s polhodinovym rozostupom. Uf, tak si vyber, ktory bude prazdnejsi..
Inak ked rano chodievam na vlak, ako stojim na stanici, tak pravidelne prechadza rychlik s lezadlovymi aj normal voznami a aky som rad, ze s nim necestujem, ked vidim tie natrepane ulicky a precpane kupé.
Inak poznate to, ked sedite v kupé pri okne smerom do ulicky, odhrniete zaves, ze sa kuknete a tam taky zadok tlsty??
Ja to priam neznasam 
Inak ked rano chodievam na vlak, ako stojim na stanici, tak pravidelne prechadza rychlik s lezadlovymi aj normal voznami a aky som rad, ze s nim necestujem, ked vidim tie natrepane ulicky a precpane kupé.
Inak poznate to, ked sedite v kupé pri okne smerom do ulicky, odhrniete zaves, ze sa kuknete a tam taky zadok tlsty??
-
peterkozel
Medium Professional
tak to ano,stymi preplnenymi ulickami som si tiez uzil a tiez trasa za-snv,zalezi od dna a casu,nie vzdy su vlaky az tak moc napratane,hmm ale teraz z odstupom casu ked som vo vlaku nesedel 2.roky mi to pride ako fajn spomienka-sice teraz uz nie ale vojaci boli brutal radsej sprievodca ani od nich nepisal listok, ozaj isli ste uz na cierno?
-
Mek
Addict
jasne ze preferujem vlacik, z TN do ZA to je sice do 100km ale je to urcite rychlejsie (chodim rychlikom) a hlavne ekologickejsie. Ked v pondelok rano idem do ZA, tak vpoho, vlacik prazdny, ale v P. Bystrici sa to len natrepe a v Puchove este viac... potom je to ako ten uz spomenuty pripad s tucnym zadkom v ulicke 
-
bLaCk.ShEeP
Amateur
-
XilleR
Medium Professional
si skuste ist vlakom v nedelu vecer z vychodu do BA (alebo v piatok opacnym smerom) a uvidite co je to natlaceny vlak
...ja chodim najcastejsie autobusom ...to ze mam trosku pohodlia menej mi nevadi a navyse som doma o 2 hodiny skor, mam to lacnejsie a priamo domov, ziadne prestupovanie ...ako nastupim do busu okamzite zalomim, zobudim sa na prestavke - nieco si kupim zjest a spim dalej 
-
erytrocyt
VIP
Komfort? Taká električka 9tka z Loki na Jazero v lete okolo 14:00. To ti je žúžoSheep napísal:No najradsej chodim elektrickami, ale ked idem tam kde chodia len autobusy alebo trolejbusy tak navyber nemam, koniec koncov vsade je nejaky ten komfort
-
pancuska26
Expert
-
XilleR
Medium Professional
...vlak Bratislava - Kralovany studentsky 158sk a potom este nejakych 50km do Namestova busom asi 36sk-Hajkli- napísal:vlak je vetsi komfort ale ani autobus nie je zly. Je hlavne lacnejsi.
Bus Bratislava - Namestovo 170sk
potom casovo:
vlak z Bratislavy 11:34 Kraľovany 15:12 bus Kraľovany 15:50 Námestovo 16:50 spolu 5 hod 16 min
Autobus Bratislava 15:00 Námestovo 20:30 spolu 5 hod 30 min
a v piatky zrychleny spoj 15:00 - 19:10 spolu 4 hod 10 min
..tak ja moc na vyber nemam a busom usetrim dvakrat pretoze aj cas su peniaze