TAk to mate svetu pravdu danciak a alf su najlepsimambo55 napísal:BINGO, tak na to som uplne zabudol, ale tak alf s danciakovskim dabingom no to je svetove!! to si inak nai predstavit neviem!! a este M. Landl ak v alfovi daboval, neviem ako sa vola,..pan domu tiez v alfovi!!
NAj SK dabing
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
who the hell is Dusan Marcin?MP4-20 napísal:jj ALF alebo GARDFIELD Dusan Marcin
SK dabing je des! ano priatelia boli OK, Alf bol OK,ale ide o to,ze ludia co prekladaju serialy-filmy si prekladaju doost podla seba, a preto je vacsina filmov nadabovana hrozostrasne(nemyslim tym pasovanie SK hlasu na zahranicneho herca,ale kvalitu prelozeneho scenara) spomeniem napr Kamo kde mam faro-skoncil som pozerat po dvoch minutach...
ak ide o hlasy vacsinou sa hlasy celkom hodia k postavam,ale napr Ben Afleck v Armagedone bol nadabovany tak rusivym hlasom,ze sa mi az nozik vo vrecku otvaral
takze niet nad origo/pripadne s titulkami/-okrem toho,ze si to zanecha svoju autentickost, pomoze vam to zdokonalit sa v jazyku
-
krupica_dnb
Medium Professional
moja rec, jednoznacne..jeden z mala filmov, co nestratili slov. dabingom nic zo svojho cara..krupica_dnb napísal:Z filmov jednoznačne PODFU(C)K.... to stojí za to si vypočuť po slovensky- keby som to niekde splašil s tým dabingom taxa asi.... No a potom samo ze Alf
ze som videl aj cesky, ale nechytal sa zdaleka..parada..lezi mi tu na stole, tusim si ho znova kuknem
-
spesko
Expert
no ale chces mi povedat ze mame horsi dabing ako poliaci ???p4ra napísal:Najlepsi dabing: Friends
Najautentickejsi dabing: Alf
Najnepodarenejsi dabing: Skoro vsetky, kazia mi zazitok z filmov. Slovaci by si mohli zobrat priklad od mnohych krajin, napr. od Chorvatska, Slovinska, Srbska, krajin Skandinavie a davat filmy v povodnom zneni s titulkami, mozno by sa ludia naucili aj poriadne citat a pisat.