Drago napísal:no tak to vyzera urcite lepsie lamka nie hentake lamacke postrapane vlasy a navyse ich nosi hentaky jebohlav
no tak vies len kazdemu tie kratke valsy nepristanu ,ale tak enbudem sa hadat 100 ludi 100 chuti jeden ti povie ze su cool iny ze bleeeeee a sa tak to ma byt ocom by to bolo keby sa kazdemu pacilo to iste
Drago napísal:no tak to vyzera urcite lepsie lamka nie hentake lamacke postrapane vlasy a navyse ich nosi hentaky jebohlav
a ze jebohlav odfot sa a upni fotku chcem ta vidiet
//kinjeril: Nauc sa konecne pouzivat tlacidlo "Uprav"!
nooooooo ze paci no mam vyse dvoch rokov jednu 20 rocnu kocku tak neviem ale sak oki a trosku mimo sak ked pises tak ze neikto vyzera zleeeeeeeee tak ty msuis urcite lepsie ale asi nie ked tu pises ze cis om teply
Mistr.Bombastik...1x napísal:Prečo dnes sa to nosi tak a nosim to aj ja!. Ale fotka je stara keď som mal 14 už mam 15 a som dúfam skôr vyspelejši a naušnice mam na oboch stranach.
ale to zalezi do typu tvare , napr. blbko je nekomu pisat ze pilu ked ma gulatu hlavu to potom vyzera ako ... ja mam take 8-10 cm vlasy a vyzeram ako beatlesak hlavne nech je PEACE /ignore me
Model napísal:no ja mam zas kratsie od neho ak by si chcel mohol by si upnut svoju fotku nech sa inspirujem
moja foto je upnuta v tejto teme : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=40618&start=105
btw tu prvu foto si nevsimaj ... takto nikam nechodim a mal som tak vlasy len raz , len tak z haluze ta druha je pomerne bezna