Akým najšetrnejším spôsobom odmietnuť dievča ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Akým najšetrnejším spôsobom odmietnuť dievča ?

Príspevok od používateľa schw33k »

Píšem v osobe svojho známeho , ktorý má nasledujúci hnusný problém :

Má vynikajúcu priateľku na škole , sú si vlastne úplne najbližší na škole ako kamaráti.
Lenže ona po ňom začína pomaly, možno aj rýchlo ísť , jasne a zretelne letieť...
Problém je v tom , že jeho, to dievča absolútne nepriťahuje resp. nemá o ňu záujem ale veľmi chce , aby zostali kamárati a ona sa po odmietnutí neurazila ..
Takže prosím Vás o maximálne šetrnú výhovorku , možné je aj kvalitné klamstvo ..
btw také veci ako " zostaňme radšej kamaráti " , " mám priateľku " sú nesprávne , bo ho pozná a za klasický odpal by sa urazila , čoho sa dotyčný známy bojí ..
Dík za kvalitné námety :smt069
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

veď nech jej povie že má prácu ..a nemal by na nu čas ..a že by im to spolu dobre nevychádzalo ...ale vlastne koľko ma ten tvoj kamarát rokov ???
schw33k
Guru
Guru

ako nemal čas keď sú spolu každý deň na výške ? má 21
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nech jej povie, že priateľstvo je niekedy cennejšie a pevnejšie ako láska... Preto s ňou chce ostať kamarát, na ktorého sa bude môcť vždy obrátiť. Či sa potešiť z úspechu, alebo poplakať na ramene, to je jedno :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Myslim, ze ked po nom ide a on ju nechce, tak sa k tomu klasickemu odpalu aj tak dopracuju...Otazka je len, kolko trapnych vyhovoriek mu bude predchadzat
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Urcite nie priamo. Nikdy nie priamo. To je tusim ta najhorsia vec ktrou moze chalan spravit. Je to to co nenavidime na babach, ale ony to robia preto, ze su take. Proste maloktora baba vie povedat chalanovi do oci, ze sorry ale totalne mi nesedis, alebo onudil si ma. Vzdy chalanovi povedia milion inych somarin z ktorych sa potom nevie chalan spravit jasny obraqz a dat si dokopy 1+1, pokial nema skusenosti. Tzn. ze tento sposob im pride najlepsi, samozrejme ze to netreba natahovat, ale proste povedat priamo = velmi zle riesenie, velmi - nasledky rychleho konania trvaju aj niekolko rokov, a nie tie pozitivne [vlastna skusenost :?]

Ako sa zvykne hovorit, na zeny treba ist jemne a s citom a to aj v tejto oblasti.
qwerty-xyz

Re: Akým najšetrnejším spôsobom odmietnuť dievča ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

schw33k napísal:Píšem v osobe svojho známeho , ktorý má nasledujúci hnusný problém :

Má vynikajúcu priateľku na škole , sú si vlastne úplne najbližší na škole ako kamaráti.
Lenže ona po ňom začína pomaly, možno aj rýchlo ísť , jasne a zretelne letieť...
Problém je v tom , že jeho, to dievča absolútne nepriťahuje resp. nemá o ňu záujem ale veľmi chce , aby zostali kamárati a ona sa po odmietnutí neurazila ..
Takže prosím Vás o maximálne šetrnú výhovorku , možné je aj kvalitné klamstvo ..
btw také veci ako " zostaňme radšej kamaráti " , " mám priateľku " sú nesprávne , bo ho pozná a za klasický odpal by sa urazila , čoho sa dotyčný známy bojí ..
Dík za kvalitné námety :smt069
joj,nech ju stale berie ako kamaratku a nech si nevsima ze po nom ide a dievca prestane aj samo a ostanu kamarati. :oops:
schw33k
Guru
Guru

2 qwerty-xyz ale on ju berie ako kamarátku , lenže keď Ti dievča vypisuje , že Ťa ľúbi, že jej takto ubližuješ , proste všetko jasné ako facka, ako sa z toho dostať , aby a neurazila , keď na 100 pro vieš , že pri jasnom odmietnutí by sa urazila , a to nechceš

uplink napísal si to celkom dobre , lenže jedna vec mi v tom chýba a to je príklad
pinco napísal:aku super babu som vcera v meste stretol a ze som sa asi zamiloval a ze mi dala aj cislo a ze sme si super pokecali a stale som hovoril len o tej mojej fiktivnej priatelke.
presne toto som mu ja navrhol a on mi povedal , že by sa urazila do kosti , pretože ty o tom vieš jasne , že ona Ťa chce , ona Ti to dáva jasne na javo a ty si ešte nájdeš inú ...
Proste je to je*** začarovaný kruh
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

qwerty-xyz napísal:joj,nech ju stale berie ako kamaratku a nech si nevsima ze po nom ide a dievca prestane aj samo a ostanu kamarati. :oops:
ale potom ju nemoze ani len na kavu pozvat ako kamaratku bez toho, aby si ona nezacala nieco namyslat. Ja to poznam a riesil som to takym sposobom, ze som pred nou zacal hovorit o tom, aku super babu som vcera v meste stretol a ze som sa asi zamiloval a ze mi dala aj cislo a ze sme si super pokecali a stale som hovoril len o tej mojej fiktivnej priatelke. Ona neskor pochopila, ze sa mi asi paci niekto iny a zacala ma brat znovu ako len kamarata.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pinco napísal:ale potom ju nemoze ani len na kavu pozvat ako kamaratku bez toho, aby si ona nezacala nieco namyslat. Ja to poznam a riesil som to takym sposobom, ze som pred nou zacal hovorit o tom, aku super babu som vcera v meste stretol a ze som sa asi zamiloval a ze mi dala aj cislo a ze sme si super pokecali a stale som hovoril len o tej mojej fiktivnej priatelke. Ona neskor pochopila, ze sa mi asi paci niekto iny a zacala ma brat znovu ako len kamarata.
no pravdu mas :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ked to babe povies na zaklade citov, pochopi to..
teda nieco v zmysle - "prepac, ale milujem inu" a pod.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ja by som jej to povedal rovno čo a ako... lebo keď pôjdeš ako okolo horucej kaše tak bude mať stále pocit že to má nádej a keď vieš že ju proste nechceš tak jej to radšej povec.... ja meznášam keď mi to niekto nieje schopný povedať priamo že koniec....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Čakal som kedy to skĺzne ku fiktívnej priateľke, čo sa zdá byť ako najjednoduchšie riešenie.
Ono najjednoduchšie aj je, ale najťažšie pre reálnu kamarátku. A je to tá najväčšia pí....ina akú môže tvoj kamarát urobiť.
Svojej kamarátke ublíži tak, že pochybujem o tom, či si spolu niekedy sadnú na kávu. Presne ako si napísal je to začarovaný kruh. A strašne blbá situácia.
A znova zasa. Prečo obchádzať problém kilometre okolo, keď riešenie nie je až tak ďaleko. Sme dospelý ľudia, tak sa o tom spolu porozprávame.
Nech ju zoberie niekde kde je ticho, nech jej povie, že si u nej všimol zmenu vo správaní voči nemu a že cíti, že z jej strany to už len priateľstvo nie je. Nech jej povie, akú v nej našiel výbornú priateľku, ako s ňou rád trávi čas, ako ju má rád, koľko krát mu bola oporou.
Ide o to, aby pred tým než jej povie tú vetu-chcem ostať len kamarát, že ju vyzdvihne. Jej kvality a prednosti. Vtedy to holka nebude brať až tak tragicky. A možno nakoniec bude rada že ostali priatelia.
Nech jej povie, že je rád že ju má, ale v jej prípade pre neho bude priateľstvo s ňou omnoho cennejšie ako láska.

A ak bude kecať, že ona ho ľúbi a lásku mu dokáže, nech jej povie, že ńič mu dokazovať nemusí, on jej verí, ale on je v stave, kedy jej viac ako priateľstvo ponúknuť nemôže.

Dúfam že som to napísal dobre a nedoplietol som to.
//A možno kamarát časom príde na to, že sa zmýlil a budú šťastný až pokým nepomreli :lol:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

j, nikdy by som nepochopil aká ťažká situácia v takomto "trojuholníku"... až kým som sa v jednom neocitol- dúfam že to žažijem čo najmenej krát
miso2911
Medium Star
Medium Star

:

Príspevok od používateľa miso2911 »

sprav to tak ze nech sa tato stranka niako k nej dostane a ona si to porecita a podla mna by to mohla pochopit a neurazit sa lebo je tu napisane je chce byt jej kamos a nechce nic skazit
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

povedz ze si gay :(
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

2neo napísal:povedz ze si gay :(
Inak jesť ti chutí a štíš rovno?
Fakt väčšia chu**** sa napísať nedala. Gay. A keď ho stretne o rok s mladou ženou čo jej povie? Že homosexualita sa už dá liečiť?
Rozmýšľaj čo píšeš.
schw33k
Guru
Guru

Re: :

miso2911 napísal:sprav to tak ze nech sa tato stranka niako k nej dostane a ona si to porecita a podla mna by to mohla pochopit a neurazit sa lebo je tu napisane je chce byt jej kamos a nechce nic skazit
boh chráň

btw eritrocit zatiaľ najlepšie riešenie , k+ :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To aby sa tento threat k nej dostal je tiež dobrá blbosť.
Nechcem si predstaviť, čo by bolo, ak by si toto čítala.
Schw33k, ak je to aj tvoja kamarátka, toto by si si u nej veľmi dlho žehlil.
A o tvojom kamarátovi ani nehovorím :?

Jo a dík za k+ :)
schw33k
Guru
Guru

Nie nieje to moja kamarátka , chválabohu :)
Napísať odpoveď