Je samovražda riesenie ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dipset
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dipset »

samovražda nezmysel nechápem ako sa moze niekto zabit.radsej nech sa ide liečiť
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Dipset napísal:samovražda nezmysel nechápem ako sa moze niekto zabit.radsej nech sa ide liečiť
suhlasim samovrazdov iba sposobujeme zbytocne dalsie problemi a smutok.
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

soviet666 napísal:"podla mna hej ked je niekto neviliecitelne chory a uz vidi ze to s nim ide dole vodou" to tak vystihol niekto z nasej ulice a asi je to pravda :roll:
Ak by to bola fakt vážna choroba, tak ano, ale v iných prípadoch Určite NIE.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

no rozmyslal som ale iba teoreticky, ze ako najidealnejsie a tak. ale co potom? ved tym sa nic nevyriesi a je to iba zbabele...
Smiling...
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Smiling... »

hmm... uzit si to?.... no... neviem ci sa da uzit si to, clovek ktory sa pre take nieco rozhodne musi mat vazny dovod. Ja ci by som to dokazala?.... myslim, ze hej, lebo uz som take myslienky mala, v jednom nemenovanom obdobi, a verte, take nieco uz zazit nechcem...... ale ked uz tak potom dako aby moja smrt nebola nikdy vysvetlena, chapete, aby ludia nikdy nezisitili preco, ale iba ako. A co ja viem celkom by som mi pacilo poriadne sa opit, byt v bezvedomi z toho a potom dake pilulky, je to bez bolesti a hotovo. hmmm Co vy na to?

Po moste v Paríži kráča človek a chce spáchať samovraždu. Hovorí si: Ak stretnem človeka, ktorý mi dá nádej, nezabijem sa. Ak mi ju nedá, skočím. Čo urobí, ak sa stretne s tebou? (Fulton J. Sheen)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nad samovrazdou som casto uvazoval, ajked si naplno uvedomujem ,ze je to riadna blbost, ale dopomaha mi to k mojmo citovemu masochizmu :P
Ak by som to mal uz naozaj spravit, tak si idem skocit padakom a pred dopadom by som rozkusol v ustach pilulku s jedom.
Ale to radsej nikdy...brrrrr :never:
Smiling...
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Smiling... »

hmm... uzit si to?.... no... neviem ci sa da uzit si to, clovek ktory sa pre take nieco rozhodne musi mat vazny dovod. Ja ci by som to dokazala?.... myslim, ze hej, lebo uz som take myslienky mala, v jednom nemenovanom obdobi, a verte, take nieco uz zazit nechcem...... ale ked uz tak potom dako aby moja smrt nebola nikdy vysvetlena, chapete, aby ludia nikdy nezisitili preco, ale iba ako. A co ja viem celkom by som mi pacilo poriadne sa opit, byt v bezvedomi z toho a potom dake pilulky, je to bez bolesti a hotovo. hmmm Co vy na to?

Po moste v Paríži kráča človek a chce spáchať samovraždu. Hovorí si: Ak stretnem človeka, ktorý mi dá nádej, nezabijem sa. Ak mi ju nedá, skočím. Čo urobí, ak sa stretne s tebou? (Fulton J. Sheen)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja by som sa dokázal zavraždiť a chystám sa na to.Možno som psychopat ale matka ma chce kvôli môjmu nie príliš dobrému prospechu preradiť na učnovku kde je samé zverstvo.Z mojej strany ako odvaha s tým není problém keď tak by som sa zabil skokom z bytovky na hlavu ale problém sú kamoši a rodina.Rodina ma má rada o tom nepochybujem ale kamoši má majú tiež veľmi radi.Je jasné že nie viac ako rodičia ale proste chýbal by som dosť ľuďom (a to nijak nepreháňam).Ak ma matka preradí tak sa asi rozlúčim s celou rodinou a so všetkými kamošmi a vyleziem na tú bytovku a skočím.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Neviem či si týmto príspevkom chcel na seba upútať pozornosť ktorá ti od ľudí okolo teba chýba, alebo jednoducho potrebuješ pomoc psychiatra.
Byť tebou vyhľadám ju. Už to že si toto tu napísal je dôvod na to aby ťa polícia v spolupráci s vedením tohoto fóra vyhľadali a aby ti lekári poskytli náležitú opateru.

Život máš len jeden, neber si ho.
Moji dvaja kamaráti si ho vzali a som presvedčený o tom, že ak sa dal čas vrátiť, druhý krát by to neurobili.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

eritrocit napísal:Neviem či si týmto príspevkom chcel na seba upútať pozornosť ktorá ti od ľudí okolo teba chýba, alebo jednoducho potrebuješ pomoc psychiatra.
Byť tebou vyhľadám ju. Už to že si toto tu napísal je dôvod na to aby ťa polícia v spolupráci s vedením tohoto fóra vyhľadali a aby ti lekári poskytli náležitú opateru.

Život máš len jeden, neber si ho.
Moji dvaja kamaráti si ho vzali a som presvedčený o tom, že ak sa dal čas vrátiť, druhý krát by to neurobili.
.Jednoducho chcem aby ostatný rešpektovali moje rozhodnutia.Keď ťa človek preradí zo školy kde si oblúbený je tam všetko super do školy kde sa nachádzajú samí nevychovaný ľudia.Nechcem vidieť ako by som dopadol na tej škole keď je tam asi polka žiakov bitkychtivých.Proste by som to neprežil.A je mi veľmi ľúto že si niekto myslí že na seba potrebujem upútať pozornosť
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:.Jednoducho chcem aby ostatný rešpektovali moje rozhodnutia.Keď ťa človek preradí zo školy kde si oblúbený je tam všetko super do školy kde sa nachádzajú samí nevychovaný ľudia.Nechcem vidieť ako by som dopadol na tej škole keď je tam asi polka žiakov bitkychtivých.Proste by som to neprežil.A je mi veľmi ľúto že si niekto myslí že na seba potrebujem upútať pozornosť
Dost to tak vyznelo. Na svete su horsie veci ako preradenie zo skoly. Sam som vystriedal 4 zakladky, cize viem o com hovorim. V kazdej skupine ludi sa vzdy najdu taki, ktori ti sadnu a bohuzial aj ti druhi. Pokial sa budes drzat tych spravnych a ostatnych ignorovat, nebude to az take zle.Ale kto povedal ze ta vlastne preradia?? Pokial si dobre pamatam tak ako si pisal, tak to zatial bolo iba v rovine "vyhrazok" Mozno sa ta doma iba snazia vyhecovat k lepsim vysledkom. Ako malemu mi permanentne hrozili polepsovnou a mal som hrozny strach. A pokial mas problemy v skole ,skus si troska sadnut a v klude zanalyzovat, preco su take, ake su.
Mozno prekvapis aj sam seba
:wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Mam tri dni na opravenie znamok.Prepadam z dvoch predmetov a nemam sancu si to opravit lebo mam moznost si opravit iba jeden predmet.Ten druhy bohuzial za tieto tri dni nemam.A matka nehrozi ona to mysli vazne.Vraj pre moje dobro.Niesom ziadne male decko viem ako to v zivote bezi.Zazil som vela krasnych chvil a menej tych zlych a neznici ma len tak hocico.Uvidime ako mi bude zajtra.Snad sa z toho dostanem
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Mam tri dni na opravenie znamok.Prepadam z dvoch predmetov a nemam sancu si to opravit lebo mam moznost si opravit iba jeden predmet.Ten druhy bohuzial za tieto tri dni nemam.A matka nehrozi ona to mysli vazne.Vraj pre moje dobro.Niesom ziadne male decko viem ako to v zivote bezi.Zazil som vela krasnych chvil a menej tych zlych a neznici ma len tak hocico.Uvidime ako mi bude zajtra.Snad sa z toho dostanem
Mas depku. To je normalne. Chlape tuto situaciu ti nezavidim.
Skus si este s mati pokecat, alebo zvaz, ci tu skolu naozaj zvladas. Mam kamaratov, ktori /na gympli/ prepadaju tiez z 1-2 predmetov na 1/4 roka a nerobia z toho tragediu. Lebo vedia ze si to dokazu opravit. na 1/4 rok predsa pre prepadnutie rocnik neopakujes, tak sa este pokus. A ak tam fakt chces ostat, tak sa porozpravaj s mati. Nemas co stratit.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

jin153 napísal:Mas depku. To je normalne. Chlape tuto situaciu ti nezavidim.
Skus si este s mati pokecat, alebo zvaz, ci tu skolu naozaj zvladas. Mam kamaratov, ktori /na gympli/ prepadaju tiez z 1-2 predmetov na 1/4 roka a nerobia z toho tragediu. Lebo vedia ze si to dokazu opravit. na 1/4 rok predsa pre prepadnutie rocnik neopakujes, tak sa este pokus. A ak tam fakt chces ostat, tak sa porozpravaj s mati. Nemas co stratit.
Ani ja by som nerobil z toho tragediu keby som ja zvazoval prestup.Ale mama ma chce nasilne donutit prestupit.Vravela mi ze ak budem na stvrtroka prepadat tak ma preradi an tu menovanu skolu.Rozpraval osm sa o tom s nou ked mi to prvy krat povedala a odvetil som jej : Nepreradis ma.Je to moje rozhodnutie na akej skole som tak ma nehaj tak.A ona mi na to : No to velmi rychlo uvidis ako ta nepreradim.Som tvoj pravny zastupca takze to mozem kludne spravit. - Ja uz neviem co dalej :(
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dieg0 napísal:Mam tri dni na opravenie znamok.Prepadam z dvoch predmetov a nemam sancu si to opravit lebo mam moznost si opravit iba jeden predmet.Ten druhy bohuzial za tieto tri dni nemam.A matka nehrozi ona to mysli vazne.Vraj pre moje dobro.Niesom ziadne male decko viem ako to v zivote bezi.Zazil som vela krasnych chvil a menej tych zlych a neznici ma len tak hocico.Uvidime ako mi bude zajtra.Snad sa z toho dostanem
Uvedom si, že všetko má svoje riešenie. To že ty skočíš z bytovky tvoj problém, a ani problém, ktorý si spôsobil svojej mame nevyrieši.
Ak ťa mama preradí na inú školu, nič ti nebude brániť v tom, aby si sa so svojimi priateľmi naďalej stretával. A kamarátov si nájdeš aj na učňovke. Nie je pravda, že na učňovku chodia len hlúpi ľudia. Len si budeš musieť zvyknúť.
Pozri, život nie je o tom, že ak príde problém, ty zutekáš...Je o tom, že ho musíš riešiť. Všetci sme sa dostali do situácie, ktorá sa v danej chvíli zdala byť beznádejná. Ale to ešte neznamená že sme všetci skákali z bytovky :!: Ak ťa naozaj mama prepíše na inú školu, ty sa na toto o pár týždňov budeš pozerať možno s úsmevom na perách...
Takže nerob sprostosti, mama ti nedala život na to, aby si jej po 16 či 17 rokoch skákal z výšok :!: Ale na to, aby si jej robil radosť a v starobe, keď jej bude ťažko aby si jej pomohol :!:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Snad sa z toho nejak "vyliecim".A fakt si nemyslite ze chcem byt stredobodom pozornosti.A dik ze ste ma podrzali kus nad vodou
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Snad sa z toho nejak "vyliecim".A fakt si nemyslite ze chcem byt stredobodom pozornosti.A dik ze ste ma podrzali kus nad vodou
Jasne ze sa z toho dostanes. Stredobod pozornosti? Tvoj prvy post vyznieval troska teatralne, ale ked sme troska nacreli do hlbky, tak sa objavili aspekty sposobujuce styl, akym si editoval ten prispevok.
Urcite potom napis ako to dopadlo. :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Chlape takto nemôžeš brať život , mojej kamarátke pripravila autonehoda o oboch rodičov , zostala sama .. vieš čo spravila ? študovala , snažila sa a je teraz úspešná , robí to všetko preto , aby rodičia aj v "nebi" boli na ňu pyšní ..
to sú už vážnejšie situácie .. čo je oproti tomu také preradenie zo školy .. keď si obľúbený v jednej škole , iste budeš aj v druhej ..
Ja som chodil do školy kde bola priemyslovka aj učiliste .. ja som chodil na priemyslovku , a vieš kde sme cez prestávky stále chodievali? Predsa k učilištiarom , pretože pri nich bola najväčšia zábava , fakt ...
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

jooooj kkti sa hadajte kto komu zivot dal, preco by si ho mal zobrat, ved nad takou temou sa treba pousmiat :)
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

No neviem ako by som to urobil
Napísať odpoveď