Skinheads
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jeee objavila si amerikuSaNDRiTTa_2H napísal:Vidim ze malokto sa vie co to skinheads je.. jasne viete o tom z novin z titulkov mlady skin zbil romku.. ale ma to aj troska hlbsi vyznam.. skinheads su tri ked nie viac druhov.. su skinheads fasisti - vieme vsetci co su zac.. to su ty ktorich vy povazujete za skinov.. ale malokto asi vie ze su aj antifa skinheads.. a to su prave antifasisti (castokrat bratia s rastafarianmi, neopunkacmi, oikacmi..) a tretia skupina o ktorej viem su oi! skinheads.. tak isto neskodny punkaci.. tolko viem o tom ja..
ale tak isto sa nemozu delit na dobrich skinheads a zlich skinheads.. jasne ze sa najdu svine aj medzi antifakmi rastacmi oikacmi punkacmi metlakmi .. je to cisto o povahe cloveka...
inac so vsetkym suhlasim
-
Smiling...
Light Expert
hmm co viem o nich ja?.... hmm takze skinheads vznikli v anglicku, a tusim ze neboli nikdy proti nicomu, len mali svoju hudbu ska, a tak. Ale potom sa zacali robit podskupinky, ludia si to vsetko zacali zle vysvetlovat, a vytvorili sa sharp skinheadi, a oi! skins. Ale akoze ti zakladni skinheads boli dobri ludia, potom este viem, ze ti ludia co dnes nosia vyholene hlavy, maju same znacky ako lonsdale a evelast , s vysokymi kanadami a bomberami su len tupe, prazdne hlavy. Uz ich neriesim, aj ked by som mala, kedze hybu mojim svetom.....
- Prílohy
-
- images2.jpg (3.96 KiB) 1324 zobrazení
-
derriL
Expert
Mno niekedy sa skinheadom dalo hovorit skinheadi, ale teraz ti sraci co si vyholia hlavu, od sikmookych si kupia Lonsdale drigu s jamajskymi farbami(ciernu, zltu, zelenu) si asi robia zo seba srandu nie? Idu po ulici v skupinkach po 20 a robia majstrov sveta. Ked idu po 1-2 tak sa na cloveka asi ani poriadne nepozru(aspon mne sa to tak stava). "Cest" vynimkam co sa drzia toho co sa dali tymto hnutim, ale tych je asi minimum. Napr. tu v Trnave co poznam jednu partiu chlapcov, ti pred 2 rokmi jazdili n sk8toch a hrali sa na velkych raperov a teraz velki nackovci. Nackov nemam vobec v laske!!!
Heh, Polizei robi s namierenymi pistolami servis extremistom, ktori prisli zjavne provokovat pred lokal inych extremistov...taurus666 napísal: co vravite na toto video?
PS to schw33k: nj, keby sa strhla mela, v konecnom dosledku by tych par holohlavych vela naozaj nedokazalo, ale aspon sa nezachovali ako sraci ; )
-
pinacolada
Guru wannabe
ee..nacisti sa strapnili svojou agresiou.proste oni nevedia veci riesit v kludze ale hned palky vyberali.co take im tam robili ti antifaci??mali sovj protest a nackovia im ho chceli skazit.ja byt na mieste tamtych floydov tak by som im tam napalil do tych vysratych lebiekAryan Angel napísal:dost stare..
antifasisticki "bojonici" sa len pekne strapnili.. hrdinovia z antify a nejake ovce v ovela vacsom mnozstve na 5 NS a este chraneni policiou.. no hanba
no i keď ľudí z antify nemusím tak musím zhodiť NS Band
LOL to sú sráči
ísť proti guľke nato by guľky iste nemali ... nebyť tam zbrane , myslím , že by sa pustili , značne najebaníTomasito napísal:PS to schw33k: nj, keby sa strhla mela, v konecnom dosledku by tych par holohlavych vela naozaj nedokazalo, ale aspon sa nezachovali ako sraci ; )
veru , NS stále iba po jednom " riešia " veciAryan Angel napísal:dost stare..
antifasisticki "bojonici" sa len pekne strapnili.. hrdinovia z antify a nejake ovce v ovela vacsom mnozstve na 5 NS a este chraneni policiou.. no hanba
LOL to sú sráči
-
bocian
Light Professional
tak aj mne by vadilo kebyze niekto krici take hluposti pred mojim obchodompinacolada napísal:ee..nacisti sa strapnili svojou agresiou.proste oni nevedia veci riesit v kludze ale hned palky vyberali.co take im tam robili ti antifaci??mali sovj protest a nackovia im ho chceli skazit.ja byt na mieste tamtych floydov tak by som im tam napalil do tych vysratych lebiek
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
vendo
Guru
sloboda prejavu? to ako mozem prist k tebe na pol metra a zaziapat na teba ze tvoja mater je kur*a? no nemyslim ze by si to nechal len takpinacolada napísal:vyzeras ze si len dalsia vysrata hlavanechapes veci ako sloboda prejavu a pod ze
sloboda pejavu tu je ale len do urcitej miery a kadzy ma tu mieru inu