Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

dnes uz ani "skinheads" niesu to co byvali... kdejake male deti, co maju poprerazane usi, obocia a nosy, odfarbene vlasy a po kutoch hulia travu o sebe tvrdia aki su nazi,len preto ze im vadia farebni.. to je fakt bieda :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

SaNDRiTTa_2H napísal:Vidim ze malokto sa vie co to skinheads je.. jasne viete o tom z novin z titulkov mlady skin zbil romku.. ale ma to aj troska hlbsi vyznam.. skinheads su tri ked nie viac druhov.. su skinheads fasisti - vieme vsetci co su zac.. to su ty ktorich vy povazujete za skinov.. ale malokto asi vie ze su aj antifa skinheads.. a to su prave antifasisti (castokrat bratia s rastafarianmi, neopunkacmi, oikacmi..) a tretia skupina o ktorej viem su oi! skinheads.. tak isto neskodny punkaci.. tolko viem o tom ja..
ale tak isto sa nemozu delit na dobrich skinheads a zlich skinheads.. jasne ze sa najdu svine aj medzi antifakmi rastacmi oikacmi punkacmi metlakmi .. je to cisto o povahe cloveka...
jeee objavila si ameriku :roll: keby si si precitala vsetkych 80 stran diskusie :lol: :lol: tak by si to nasla uz viackrat
inac so vsetkym suhlasim
Ikarus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ikarus »

Je to naozaj len v tom ze oni si myslia ze ked sa k niecomu takemuto hlasia tak nieco znamenaju lebo inak zaujat nevedia poznam vela takych
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Minule ked som bol v obchode bata v poluse tak sa pozeram na eskalator a vidim neakych mladencov ako vykrikuju "8 a 8 je 88" hned mi bolo jasne o co ide. SBS-kari sa len necinne prizerali.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz az deti dorastu, tak budu riesit ine veci ci si punker alebo skin. asi to ide s vekom, tych 15-17, mozno 18 ale potom uz na to ani niet casu.
Smiling...
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Smiling... »

hmm co viem o nich ja?.... hmm takze skinheads vznikli v anglicku, a tusim ze neboli nikdy proti nicomu, len mali svoju hudbu ska, a tak. Ale potom sa zacali robit podskupinky, ludia si to vsetko zacali zle vysvetlovat, a vytvorili sa sharp skinheadi, a oi! skins. Ale akoze ti zakladni skinheads boli dobri ludia, potom este viem, ze ti ludia co dnes nosia vyholene hlavy, maju same znacky ako lonsdale a evelast , s vysokymi kanadami a bomberami su len tupe, prazdne hlavy. Uz ich neriesim, aj ked by som mala, kedze hybu mojim svetom.....
Prílohy
images2.jpg
images2.jpg (3.96 KiB) 1331 zobrazení
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Mno niekedy sa skinheadom dalo hovorit skinheadi, ale teraz ti sraci co si vyholia hlavu, od sikmookych si kupia Lonsdale drigu s jamajskymi farbami(ciernu, zltu, zelenu) si asi robia zo seba srandu nie? Idu po ulici v skupinkach po 20 a robia majstrov sveta. Ked idu po 1-2 tak sa na cloveka asi ani poriadne nepozru(aspon mne sa to tak stava). "Cest" vynimkam co sa drzia toho co sa dali tymto hnutim, ale tych je asi minimum. Napr. tu v Trnave co poznam jednu partiu chlapcov, ti pred 2 rokmi jazdili n sk8toch a hrali sa na velkych raperov a teraz velki nackovci. Nackov nemam vobec v laske!!!
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

co vravite na toto video? :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

taurus666 napísal: co vravite na toto video? :D
slušná ekšn :D no myslím, že s pálkami by tam veľa nedokázali :P
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

taurus666 napísal: co vravite na toto video? :D
Heh, Polizei robi s namierenymi pistolami servis extremistom, ktori prisli zjavne provokovat pred lokal inych extremistov... :smt045

PS to schw33k: nj, keby sa strhla mela, v konecnom dosledku by tych par holohlavych vela naozaj nedokazalo, ale aspon sa nezachovali ako sraci ; )
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

dost stare..

antifasisticki "bojonici" sa len pekne strapnili.. hrdinovia z antify a nejake ovce v ovela vacsom mnozstve na 5 NS a este chraneni policiou.. no hanba :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:dost stare..

antifasisticki "bojonici" sa len pekne strapnili.. hrdinovia z antify a nejake ovce v ovela vacsom mnozstve na 5 NS a este chraneni policiou.. no hanba :lol:
ee..nacisti sa strapnili svojou agresiou.proste oni nevedia veci riesit v kludze ale hned palky vyberali.co take im tam robili ti antifaci??mali sovj protest a nackovia im ho chceli skazit.ja byt na mieste tamtych floydov tak by som im tam napalil do tych vysratych lebiek
schw33k
Guru
Guru

no i keď ľudí z antify nemusím tak musím zhodiť NS Band
Tomasito napísal:PS to schw33k: nj, keby sa strhla mela, v konecnom dosledku by tych par holohlavych vela naozaj nedokazalo, ale aspon sa nezachovali ako sraci ; )
ísť proti guľke nato by guľky iste nemali ... nebyť tam zbrane , myslím , že by sa pustili , značne najebaní
Aryan Angel napísal:dost stare..

veru , NS stále iba po jednom " riešia " veci

LOL to sú sráči
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ako to suvisi s tym ze 100 chudakov musela chranit policia pred 5 NS :lol:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

pinacolada napísal:ee..nacisti sa strapnili svojou agresiou.proste oni nevedia veci riesit v kludze ale hned palky vyberali.co take im tam robili ti antifaci??mali sovj protest a nackovia im ho chceli skazit.ja byt na mieste tamtych floydov tak by som im tam napalil do tych vysratych lebiek
tak aj mne by vadilo kebyze niekto krici take hluposti pred mojim obchodom :lol: tak :aasmile4: ....
schw33k
Guru
Guru

Aryan Angel napísal:ako to suvisi s tym ze 100 chudakov musela chranit policia pred 5 NS :lol:
žeby s tým ako chudáci sráči náckovia napadajú nevinných ?

btw nehraj sa na kkta keď ním niesi
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

bocian napísal:tak aj mne by vadilo kebyze niekto krici take hluposti pred mojim obchodom :lol: tak :aasmile4: ....
vyzeras ze si len dalsia vysrata hlava :? nechapes veci ako sloboda prejavu a pod ze

// 2 dni basa za urazanie uzivatela bocian. Tomasito
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

pinacolada napísal:vyzeras ze si len dalsia vysrata hlava :? nechapes veci ako sloboda prejavu a pod ze
ved to im nikto neberie,pravo na to urcite maju,ale provokacia to z ich strany bola dost velka.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

taurus666 napísal:ved to im nikto neberie,pravo na to urcite maju,ale provokacia to z ich strany bola dost velka.
skor mi to pripada ze reakcia na to bola prilis ostra.ale teraz je to jedno.ved aj tak by tych nackov rozmlatili aj bez policie
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

pinacolada napísal:vyzeras ze si len dalsia vysrata hlava :? nechapes veci ako sloboda prejavu a pod ze
sloboda prejavu? to ako mozem prist k tebe na pol metra a zaziapat na teba ze tvoja mater je kur*a? no nemyslim ze by si to nechal len tak :wink:
sloboda pejavu tu je ale len do urcitej miery a kadzy ma tu mieru inu :wink:
Napísať odpoveď