Reštartovanie pri posielaní mms
Reštartovanie pri posielaní mms
Mám problem a ako som cital na forach ma ho skoro kazdy pri posielani mms , pri vlozeni obrazka alebo fotky sa telefon samovolne restartne alebo vypne display na bielo , robi vam to tiez? kde bude chyba? Je zaujímavé, že zvuk mi vloží bezproblémov, ale obrázok alebo fotku nie
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
mikkimikki
Medium Professional
ano problem je ciste v softe, alebo ked budes mat volno tak si pockaj kratko pred otvorenim a hotovoswintufy napísal:No problém je, že nie som z Ba takže to asi nejakú dobu potrvá. Len som myslel či by sa to nedalo nejako opraviť svojvoľne, pretože v dnešnej dobe sa dostať do Orangu je nemožné. Musel by som čakať min 2 hod., aby som sa dostal na rad.
Takže problém bude teda v softe?
A nedalo by sa to nejak riešiť cez zaručný servis? Teda určite má Orange tu u nás nejaký záručný servis kde pravdepodobne davajú reklamované mobily, tak či by som nemohol odniesť ten telefon tam. Len zase neviem ako je to ked je mobil este v zaruke, dam opravit zavadu v ramci zarucneho servisu ale nepojde to cez Orange
Tvoj telefon je v zaruke a mozes ho reklamovat v ktorejkolvek pobocke Orangu, oprava je bezplatna a v inych servisoch si nedaj robit prepis lebo prides o zaruku a za ukon aj zaplatis.swintufy napísal:A nedalo by sa to nejak riešiť cez zaručný servis? Teda určite má Orange tu u nás nejaký záručný servis kde pravdepodobne davajú reklamované mobily, tak či by som nemohol odniesť ten telefon tam. Len zase neviem ako je to ked je mobil este v zaruke, dam opravit zavadu v ramci zarucneho servisu ale nepojde to cez Orange
-
mathev
Star
swintufy napísal:A nedalo by sa to nejak riešiť cez zaručný servis? Teda určite má Orange tu u nás nejaký záručný servis kde pravdepodobne davajú reklamované mobily, tak či by som nemohol odniesť ten telefon tam. Len zase neviem ako je to ked je mobil este v zaruke, dam opravit zavadu v ramci zarucneho servisu ale nepojde to cez Orange
no sak co davas chalan niekde medzi napisal ze zanes do cms (central mobile service)... to je autorizovany servis nokie. mozes nikto ti nebrani a budes to mat behom dna opravene. nakolko je tento servis v bratislave a tebe to nevyhovuje tak mas smolu a supni do orange a oni to na ich naklady poslu do blavy opravit... jednoduche
-
mathev
Star
autorizovany servis nokie je len v bratislave no v podstate su triswintufy napísal:No hej ale ja mam na mysli skôr autorizovany servis Orangue u nas v meste nie sentralny servis. Teda ze ak zanesiem telefon do toho servisu ci to sa bude brat ako keby som ho reklamoval priamo v Orangeu. lebo mam pocit, že oni to aj tak budu musiet posielat do BA
celadon, cms a MobilASK ale bohuzial obidva blava... takze v kazdom servise ked ide na zarucnu opravu ti ho poslu do jedneho z tychto
-
mathev
Star
no nejde o to ze by v blave vsetko vedeli lepsie alebo co ja vim.. proste servisy maju sidla tam bohuzial takze pokazene zarucne telefony sa zvazaju do tychto servisovSheep napísal:prosim vas mi vysvetlite naco je potreba telefon do ktoreho staci nahrat len novy FW posielat niekde do blavy, sak ten prepis prebehne za 10 minut a hotovo, a ked nemate vo vasom meste servis tak si najdi ten najblizsie dostupny, v nejakom vacsom a blizkom meste
-
mathev
Star
pokial to odovzdas do autorizovaneho servisu tak ti zaruka normalne pokracuje.. dostanes na telefonik blombu a zapis do zarucneho listu o oprave kde je vsetko pekne zaevidovane tak sa nemusi bat.swintufy napísal:No dobre dam to prepalit do servisu a co v pripade, že sa v buducnosti nieco stane s telefonom. potom mi ho Orange nemusi vobec reklamovat pretože som uz na nom mal menený soft
pokial to supnes typkovi v kamrliku nech ti s tym nieco poriesi tak to sice moze byt za 10 minut a 5 kil ale aj to moze skoncit ze odides s dlhym nosom a chlapik ti povi prepacte ale odisla flash pamat a mas to zadara
no ja som mal tiez blby soft, a pokazeny displej normalne som isiel do predajne T-mobilu co mame na sidlisku a tam mi to urobili...myslim ze ani orange to neriesi inakmathev napísal:no nejde o to ze by v blave vsetko vedeli lepsie alebo co ja vim.. proste servisy maju sidla tam bohuzial takze pokazene zarucne telefony sa zvazaju do tychto servisovsamozrejme ze je to vec 10 minut ale aj na to musia byt odbornici a ne barjaky tutmak v tecsu co ti to pichne na kabel a oddrbe... tympadom si dosel o zaruku(ked ti to oddrbe tutmak v autorizovanom servise tak ti daju novu dosku). a mas to zadarmo co v servise inde nie.