Reštartovanie pri posielaní mms

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Reštartovanie pri posielaní mms

Príspevok od používateľa swintufy »

Mám problem a ako som cital na forach ma ho skoro kazdy pri posielani mms , pri vlozeni obrazka alebo fotky sa telefon samovolne restartne alebo vypne display na bielo , robi vam to tiez? kde bude chyba? Je zaujímavé, že zvuk mi vloží bezproblémov, ale obrázok alebo fotku nie
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

aky mas telefon ? akeho operatora ?
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Mne to robi N6101, ked chcem vlozit do MMS velky obrazok/ subor , ktory presahuje maximalnu kapacitu 99KB :(
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný

Mám Nokiu 6151 a operátora Orange :wink:
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

aaa, to bude nokia 6280, vsak..
bo mne to robila.. zanes do obrapvy - ak si z blav tak chod do cms (opravia ti to za 1 den)

v podstate staci flashnut telefon...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

caesar1987 napísal:aaa, to bude nokia 6280, vsak..
bo mne to robila.. zanes do obrapvy - ak si z blav tak chod do cms (opravia ti to za 1 den)

v podstate staci flashnut telefon...
omg vsak napisal ze je to 6151 :roll:
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný

No problém je, že nie som z Ba takže to asi nejakú dobu potrvá. Len som myslel či by sa to nedalo nejako opraviť svojvoľne, pretože v dnešnej dobe sa dostať do Orangu je nemožné. Musel by som čakať min 2 hod., aby som sa dostal na rad.
Takže problém bude teda v softe?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

swintufy napísal:No problém je, že nie som z Ba takže to asi nejakú dobu potrvá. Len som myslel či by sa to nedalo nejako opraviť svojvoľne, pretože v dnešnej dobe sa dostať do Orangu je nemožné. Musel by som čakať min 2 hod., aby som sa dostal na rad.
Takže problém bude teda v softe?
ano problem je ciste v softe, alebo ked budes mat volno tak si pockaj kratko pred otvorenim a hotovo :wink:
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný

A nedalo by sa to nejak riešiť cez zaručný servis? Teda určite má Orange tu u nás nejaký záručný servis kde pravdepodobne davajú reklamované mobily, tak či by som nemohol odniesť ten telefon tam. Len zase neviem ako je to ked je mobil este v zaruke, dam opravit zavadu v ramci zarucneho servisu ale nepojde to cez Orange
Sheep
Addict
Addict

swintufy napísal:A nedalo by sa to nejak riešiť cez zaručný servis? Teda určite má Orange tu u nás nejaký záručný servis kde pravdepodobne davajú reklamované mobily, tak či by som nemohol odniesť ten telefon tam. Len zase neviem ako je to ked je mobil este v zaruke, dam opravit zavadu v ramci zarucneho servisu ale nepojde to cez Orange
Tvoj telefon je v zaruke a mozes ho reklamovat v ktorejkolvek pobocke Orangu, oprava je bezplatna a v inych servisoch si nedaj robit prepis lebo prides o zaruku a za ukon aj zaplatis.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

swintufy napísal:A nedalo by sa to nejak riešiť cez zaručný servis? Teda určite má Orange tu u nás nejaký záručný servis kde pravdepodobne davajú reklamované mobily, tak či by som nemohol odniesť ten telefon tam. Len zase neviem ako je to ked je mobil este v zaruke, dam opravit zavadu v ramci zarucneho servisu ale nepojde to cez Orange

no sak co davas chalan niekde medzi napisal ze zanes do cms (central mobile service)... to je autorizovany servis nokie. mozes nikto ti nebrani a budes to mat behom dna opravene. nakolko je tento servis v bratislave a tebe to nevyhovuje tak mas smolu a supni do orange a oni to na ich naklady poslu do blavy opravit... jednoduche
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný

No hej ale ja mam na mysli skôr autorizovany servis Orangue u nas v meste nie sentralny servis. Teda ze ak zanesiem telefon do toho servisu ci to sa bude brat ako keby som ho reklamoval priamo v Orangeu. lebo mam pocit, že oni to aj tak budu musiet posielat do BA
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

swintufy napísal:No hej ale ja mam na mysli skôr autorizovany servis Orangue u nas v meste nie sentralny servis. Teda ze ak zanesiem telefon do toho servisu ci to sa bude brat ako keby som ho reklamoval priamo v Orangeu. lebo mam pocit, že oni to aj tak budu musiet posielat do BA
autorizovany servis nokie je len v bratislave no v podstate su tri
celadon, cms a MobilASK ale bohuzial obidva blava... takze v kazdom servise ked ide na zarucnu opravu ti ho poslu do jedneho z tychto
Sheep
Addict
Addict

prosim vas mi vysvetlite naco je potreba telefon do ktoreho staci nahrat len novy FW posielat niekde do blavy, sak ten prepis prebehne za 10 minut a hotovo, a ked nemate vo vasom meste servis tak si najdi ten najblizsie dostupny, v nejakom vacsom a blizkom meste :wink:
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný

No dobre dam to prepalit do servisu a co v pripade, že sa v buducnosti nieco stane s telefonom. potom mi ho Orange nemusi vobec reklamovat pretože som uz na nom mal menený soft
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:prosim vas mi vysvetlite naco je potreba telefon do ktoreho staci nahrat len novy FW posielat niekde do blavy, sak ten prepis prebehne za 10 minut a hotovo, a ked nemate vo vasom meste servis tak si najdi ten najblizsie dostupny, v nejakom vacsom a blizkom meste :wink:
no nejde o to ze by v blave vsetko vedeli lepsie alebo co ja vim.. proste servisy maju sidla tam bohuzial takze pokazene zarucne telefony sa zvazaju do tychto servisov :) samozrejme ze je to vec 10 minut ale aj na to musia byt odbornici a ne barjaky tutmak v tecsu co ti to pichne na kabel a oddrbe... tympadom si dosel o zaruku(ked ti to oddrbe tutmak v autorizovanom servise tak ti daju novu dosku). a mas to zadarmo co v servise inde nie.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

swintufy napísal:No dobre dam to prepalit do servisu a co v pripade, že sa v buducnosti nieco stane s telefonom. potom mi ho Orange nemusi vobec reklamovat pretože som uz na nom mal menený soft
pokial to odovzdas do autorizovaneho servisu tak ti zaruka normalne pokracuje.. dostanes na telefonik blombu a zapis do zarucneho listu o oprave kde je vsetko pekne zaevidovane tak sa nemusi bat.

pokial to supnes typkovi v kamrliku nech ti s tym nieco poriesi tak to sice moze byt za 10 minut a 5 kil ale aj to moze skoncit ze odides s dlhym nosom a chlapik ti povi prepacte ale odisla flash pamat a mas to zadara :) a mozes to nakoniec ajtak poslat do autorizovaneho servisu....
Sheep
Addict
Addict

mathev napísal:no nejde o to ze by v blave vsetko vedeli lepsie alebo co ja vim.. proste servisy maju sidla tam bohuzial takze pokazene zarucne telefony sa zvazaju do tychto servisov :) samozrejme ze je to vec 10 minut ale aj na to musia byt odbornici a ne barjaky tutmak v tecsu co ti to pichne na kabel a oddrbe... tympadom si dosel o zaruku(ked ti to oddrbe tutmak v autorizovanom servise tak ti daju novu dosku). a mas to zadarmo co v servise inde nie.
no ja som mal tiez blby soft, a pokazeny displej normalne som isiel do predajne T-mobilu co mame na sidlisku a tam mi to urobili...myslim ze ani orange to neriesi inak :wink:
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný

Ale riesi, lebo to budu musiet posielat do Ba, takže tak ci tak to budem musiet posielať :?
Sheep
Addict
Addict

swintufy napísal:Ale riesi, lebo to budu musiet posielat do Ba, takže tak ci tak to budem musiet posielať :?
ono to je aj tak jedno, dojdi do hocijakeho orangu daj im mobil a take 2 tyzdne cakas pokial pojde do BA...mas narok na nahradny mobil
Napísať odpoveď