Mať rád vs. ľúbiť
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
krupica_dnb
Medium Professional
suhlasim, podla mna je to tiez individualne...zavisi od osoby aj od konkretnej situacie....niekedy staci malo a je zo zamilovanosti laska, niekedy na to treba naopak vela casu...jAssin napísal:To moze fakt trvat dlho a nemusy,fakt zalezy od osoby od okolsnosty,od casu kolko su spolu.Ja som sa zalubil tak po dvoch mesiacoch (asi) ,myslim teraz naposledy.Ale som stastny ako blcha!!A myslim ze aj dlho budem.A ked pride den D Tak budem este stastnejsi!!
-
jAssin
Light Expert
Stalo sa mi aj to ze vela casu tiez nepomohlo!Ona sa zalubila po mesiaci to viem urcite,dost skoro.A ja som s nou chodil 7 mesiacou,ale nevedel som sa do nej zalubit.Na zaciatku to bolo krasne travil som s nou cas ked sa dalo,ale po dlhsom case mi uz jej bolo luto a hlavne ma hrizlo svedomie ze ja este stale nic,any iskra.Citil som sa ako by som ju vyuzival tak som to chcel nejako skoncit,ale aj to bolo velmi strasne takze urobit!Jej sestra mi hovorila ze ju taku este nevidela,tym to bolo este horsie.Tyzden som ju nevidel a nakonec som sa rozhodol,ze jej to musim povedat.Vsetko som zvalil na seba,ze je vo mne chyba,ja som ten ktory robil naschval,a tak!Aj som si pri tom poplakal.
Ale bolo lepsie.Slubil som jej ze ju budem navstevovat.To som aj dodrzal do teraz sa zvikneme stretavat,viacmenej nahodne...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
r4wMUnt34q
Star
krupica_dnb napísal:Myslím že keď mám niekoho rád tak ho tak berem aj s jeho chybami- v niečom inom to bude imho.... len neviem v čom
-
krupica_dnb
Medium Professional
no asi tak nejak, akurát že ja môžem byť zaľúbený do 10 báb naraz, no pritom rád môžem mať napr. jednu- keď mám niekoho rád taxi ho vážim- či je to priateľka, kamaráti, rodina.... Len kedy tá zaľúbenosť spolu s mať niekoho rád prejde v lásku, nad tým si lámem hlavur4wMUnt34q napísal:Mat rad znamena imho, ze sa mi nieco na dotycnej osobe paci a preto ju mam rad (kazdy je len clovek a nikto nie je dokonaly=takze aj s chybami).. S tym koho mam (len) rad by som nechodil, pretoze to nie je dost.. Do takej osoby by som sa nezalubil.. Zalubit sa mozem do osoby, ktora ma ocari, skor alebo neskor.. Proste zistim, ze je uplne super, aj pekna a potom sa zalubim.. Casom zalubenie pominie a pride "realita" a laska sa uz potom stavia na tom, ako si dvaja rozumeju a staraju sa o seba a tym padom aj o vztah. Proste lubia na tom druhom, ako im rozumie, ako sa k nim sprava a co ja viem este co. Mate to napr. aj tu