AKE MATE IQ ????
ako hovoríš tie testy boli robené pre nadané deti keby si robil psychotesty tak by boli pre teba a pre nikoho iného iba pre tabaartabanes napísal:Prioritas - no vieš, on ten Mensa test prebiehal v škole pre mimoriadne nadané deti v BA, a vyhodnocovala ho nejaká psychologička, takže si myslím že som sa svoje skutočné iq dozvedel
Som rad že som ta potešil aspon niekoho som neurazil
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
Prioritas - oni to boli prijimacie IQ testy do celosvetovej spoločnosti Mensa, trúfnem si povedať že rovnaké na celom svete, a rovnaký robil aj Kaliňák, člen mensy (ja som nechcel dávať 5 kíl ročne, tak niesom členom) - v žiadnom prípade nie pre deti, dokonca bolo obmedzenie minimálneho veku na 14 rokov
-
mastermind
VIP
to ze iq rovne alebo vacsie 130 ma len 100 000 ludi na svete je hlupost. este na gymnaziu sme boli cela trieda robit IQ testy u psychologicky a viac nez 15 ludi z 29 malo iq vacsie ako 130. a to boli 4 hodinove testy u psychologicky, takze nie nejake webove pseudotesty.
znova mi to neda a musim povedat, ze mi pripada az smiesne ako sa tu niektori tvaria aki su skveli, na zaklade svojho iq. (dotycni vedia o kom hovorim)
podla mojho nazoru je kvalita ludskeho jedinca nejak kvantifikovatelna. IQ by pri mojom vypocte kvality urcite zohravalo ulohu ale nezabudal by som na ine a castokrat dolezitejsie hodnoty.
znova mi to neda a musim povedat, ze mi pripada az smiesne ako sa tu niektori tvaria aki su skveli, na zaklade svojho iq. (dotycni vedia o kom hovorim)
podla mojho nazoru je kvalita ludskeho jedinca nejak kvantifikovatelna. IQ by pri mojom vypocte kvality urcite zohravalo ulohu ale nezabudal by som na ine a castokrat dolezitejsie hodnoty.
Podla mna je to fantasticky nickGangy napísal:Myslim ze clovek s takym IQ by prisiel na rozumnejsi nick ako "..."
Podla mna kreativita so schopnostou zaradovat priblble cislicka a obrasteky do postupnosti nema nic spolocne!
toto a ine prispevky podla mna hovoria o tom, ze nemusia byt tie vseliake webove formulare a cosopisove podklady reklam az tak na hovno, ked sa zhruba triafaju do "fundovanych" vysledkov ..ako sa tu niektori platiaci stokoruny za testovanie snazia tvrdit.ades napísal:test z mensy 132, ine testy: medzi 125-135
aj tak ma vsak zaujima, co je to: ravenove progresívne matrice?artabanes napísal:...odporúčam zájsť na oficiálne testovanie spoločnosti Mensa - ich ravenove progresívne matrice sú celosvetovo uznávaný iq test - a nie nejaký lokálny internetový formulár
Podla toho je na slovensku "IQacov" (nad 130) okolo 100ks. To nevychaadza... takze tvoja informacia je chybna. Vzdy je to tusim dake % z populacie. Len strelim, ze napr IQ nad 150 ma 1% populacie, nad 130 5% populacie. A ze tu vela ludi ma viac ako 130? No a co? Proste sa tu zgrupuju. Basketbalisti su tiez akysi a nikto neposudzuje vysku celeho naroda podla nich.Prioritas napísal:...A zabudol som povedať to, že ľudi s IQ rovným alebo väčšim ako je 130 je na svete okolo 100 000!!!! tak si asi vieš predstaviť že na svete žije približne okolo 6 000 000 000 ľudí a tu ked každý druhý píše, že ma okolo 130 a viac tak to je divne a rozširuje sa tu iba spamm.
Damn right!
Aj tak sa da IQ podla mna naucit tak, ako skladat rubikovu kocku. Preto tie profi testy taja.
skús toto napr.Ravenman napísal:kde to merate ? nejaky online bezplatny najaky overeny tester nepoznate ?
http://www.iqtest.sk/index.php?jazyk=sk ... a1523c7be7
http://www.iq-test.cz/
http://psychotest.sk/index.php?test=IQ_img
to je jasne okrem niektorych , napr seriozny je www.iq-test.cz ale platenyartabanes napísal:Ravenman internetové stránky nie sú dôveryhodné
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa: