AKE MATE IQ ????

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Vase IQ ?

do 90
13
5%
90-110
17
6%
110-130
149
52%
130-140
68
24%
140 a vyse-Genius :)
38
13%

Celkom hlasov: 285

Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

Prioritas - tak týmto si ma potešil, ani nevieš ako, že ja patrím k tej 100 000 člennej inteligenčnej elite sveta :D super, normálne mám s toho radosť - a máš pravdu, tie testy na rôznych stránkach sú trošku "nedôveryhodné"
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

artabanes napísal:Prioritas - no vieš, on ten Mensa test prebiehal v škole pre mimoriadne nadané deti v BA, a vyhodnocovala ho nejaká psychologička, takže si myslím že som sa svoje skutočné iq dozvedel
ako hovoríš tie testy boli robené pre nadané deti keby si robil psychotesty tak by boli pre teba a pre nikoho iného iba pre taba :!: :idea:

Som rad že som ta potešil aspon niekoho som neurazil :)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

160 :wink:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Prioritas - oni to boli prijimacie IQ testy do celosvetovej spoločnosti Mensa, trúfnem si povedať že rovnaké na celom svete, a rovnaký robil aj Kaliňák, člen mensy (ja som nechcel dávať 5 kíl ročne, tak niesom členom) - v žiadnom prípade nie pre deti, dokonca bolo obmedzenie minimálneho veku na 14 rokov
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to ze iq rovne alebo vacsie 130 ma len 100 000 ludi na svete je hlupost. este na gymnaziu sme boli cela trieda robit IQ testy u psychologicky a viac nez 15 ludi z 29 malo iq vacsie ako 130. a to boli 4 hodinove testy u psychologicky, takze nie nejake webove pseudotesty.
znova mi to neda a musim povedat, ze mi pripada az smiesne ako sa tu niektori tvaria aki su skveli, na zaklade svojho iq. (dotycni vedia o kom hovorim)
podla mojho nazoru je kvalita ludskeho jedinca nejak kvantifikovatelna. IQ by pri mojom vypocte kvality urcite zohravalo ulohu ale nezabudal by som na ine a castokrat dolezitejsie hodnoty.
kolombo16
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kolombo16 »

Podla posledneho merania mam 131. Ale vlastne neviem co mi to cislo povedalo. Co je to vlastne za cislo?
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

kolombo16 napísal:Podla posledneho merania mam 131. Ale vlastne neviem co mi to cislo povedalo. Co je to vlastne za cislo?
ako som uy napisal na predchadayjucej strane, pomer tovjho realneho veku k tvojmu mentalnemu veku....
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Gangy napísal:Myslim ze clovek s takym IQ by prisiel na rozumnejsi nick ako "..." :roll:
Podla mna je to fantasticky nick :lol:
Podla mna kreativita so schopnostou zaradovat priblble cislicka a obrasteky do postupnosti nema nic spolocne! :P
ades napísal:test z mensy 132, ine testy: medzi 125-135
toto a ine prispevky podla mna hovoria o tom, ze nemusia byt tie vseliake webove formulare a cosopisove podklady reklam az tak na hovno, ked sa zhruba triafaju do "fundovanych" vysledkov ..ako sa tu niektori platiaci stokoruny za testovanie snazia tvrdit.
artabanes napísal:...odporúčam zájsť na oficiálne testovanie spoločnosti Mensa - ich ravenove progresívne matrice sú celosvetovo uznávaný iq test - a nie nejaký lokálny internetový formulár :D
aj tak ma vsak zaujima, co je to: ravenove progresívne matrice?
Prioritas napísal:...A zabudol som povedať to, že ľudi s IQ rovným alebo väčšim ako je 130 je na svete okolo 100 000!!!! tak si asi vieš predstaviť že na svete žije približne okolo 6 000 000 000 ľudí a tu ked každý druhý píše, že ma okolo 130 a viac tak to je divne a rozširuje sa tu iba spamm.
Damn right!
Podla toho je na slovensku "IQacov" (nad 130) okolo 100ks. To nevychaadza... takze tvoja informacia je chybna. Vzdy je to tusim dake % z populacie. Len strelim, ze napr IQ nad 150 ma 1% populacie, nad 130 5% populacie. A ze tu vela ludi ma viac ako 130? No a co? Proste sa tu zgrupuju. Basketbalisti su tiez akysi a nikto neposudzuje vysku celeho naroda podla nich.

Aj tak sa da IQ podla mna naucit tak, ako skladat rubikovu kocku. Preto tie profi testy taja. 8)
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

Mam 90 aj s topankami :lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

roman3x - netusim co to je
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Ked som mal nejakych 9 tak som isiel na jeden test.Problemy v skole :D Mam prisla dost zmeravena,netusil som v tedy preco.Az teraz niekedy pred 4 rokmi mi povedala ze som mal na svoj vek moc nadpriemerne vysledky.Ale teraz, netusim?!Radsej any nechcem :roll: Ktovie co by som sa dozvedel! :cry: Alebo az moc? :twisted:
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

ja som bol na tom podobne ako jAssin v 5tej triede...tiez nas poslali na testy...ani neviem preco...a mne vyslo celkom pekne cislo...odvtedy som nemeral...nemam zaujem to vediet (sak nakoniec naco mi to bude) a nerad sa pred druhymi chvalim :oops:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

myslím si, že administrátori fóra by mali byť právom hrdý na toľkých nadpriemerne inteligentných, ba priam géniusov , ktorí sa tu nachádzajú v takom hojnom počte :mnam:

btw, zábavné čítanie :P
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

kde to merate ? nejaky online bezplatny najaky overeny tester nepoznate ?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ravenman napísal:kde to merate ? nejaky online bezplatny najaky overeny tester nepoznate ?
skús toto napr.
http://www.iqtest.sk/index.php?jazyk=sk ... a1523c7be7
http://www.iq-test.cz/
http://psychotest.sk/index.php?test=IQ_img
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ravenman - normálny psychológ alebo spoločnosť mensa, internetové stránky nie sú dôveryhodné
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

artabanes napísal:Ravenman internetové stránky nie sú dôveryhodné
to je jasne okrem niektorych , napr seriozny je www.iq-test.cz ale plateny
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

IQ 123 ale este skusim dajake testy ci je to pravda
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Koli recovym problemam som chodil ku psilologicke a ked som si robil IQ test vyslo mi 121b, potom po roku som si robil znova mal som 122b, v skole 119b

Aj psychologicka mi hovorila co sa neucim, ze by so mna mohol byt aj daky pan z hora, ale ja lenivec som sa na skolu vybodol :D
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

121
Napísať odpoveď