STREETBALL vs. BASKETBALL

O športe...

co myslite ???

Basket
15
16%
Street
34
37%
Oboje
34
37%
Nic
10
11%

Celkom hlasov: 93

Skrewdriver
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Skrewdriver »

Ako kedy, podla toho kolko je hracov :idea: hehe
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

hrávam basket asi 2 roky je jedno či street alebo normálny.Je pravda že na streete sa dá robiť viac haluzí ale keď to vieš tak sa to dá aj na normálnom.Je beriem inšpiráciu z NBA street v3 a naučil som sa také haluze
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

hravam oboje ale viac sa mi paci street
MBK RK ( FANS)
Novice
Novice

basket je lepsi

Príspevok od používateľa MBK RK ( FANS) »

aspon na pozeranie ja hram ako kedy aj to aj to
javo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa javo »

streeeeeeeeeeeeetballll rulezzzzzzzzzzzzzz, hravam to dva krat do tyzdna :(
frederick123
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frederick123 »

no tak oboje su fajn, ale predsa len basket je s vacsim poctom ludi a teda je to take viac tymove, ale dam aj street ak sa inak neda :D
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kwn »

ezechiel88 napísal:NO ja som zacal asi pred rokom so streetom a od vtedy je to pre mna ako droga a kedze som z MT tak som bol tak torochu prinuteny hrat aj basket.Ked to tak zrovnam street je viac o predvadzani sa a o prekonani sameho seba a basket je cisto timova game.

kwn z kade z MT si ??
mno to mas pravdu ze street je o predvadzani ale o tom to je:D by si sa cudoval v baskete je to ete krajsie ked prides ako rozohravac pred supera zacnes rozhadzovat loptu a prinutis ich k tomu aby po tebe setci vystartovali a potom cez nich prenadherne predriblujes a si priamo pred pivotmi ides di strelby a vtedy pride to umenie vo vyskoku aj tvojom aj oboch pivotov nahras loptu tak krasne ze vsetkych vyseres a das moznost valstnemu spoluhracovy zakoncit hocijako podla man neni na basketbale najkrajsie predvadzanie ale umenie nahravat s velmi pekne urobenou nahravkou dokazes ludi fakt ocarit a aj supera neboj a neraz som skoncil koli tomu na lavicke zraneni bo v profi lige sa hra fakt tvrdo pokial nejaky trener xe vyhrat je ochotny ist za tym tak ze povie hracovy aby fauloval toho a toho tak aby uz nerobily problemy preto viac uznavam street tam neni az taka vrcholova agresivita ako pri baskete
Sparko

Príspevok od používateľa Sparko »

street je lepsi tam nemas takych tvrdich rozhodcov....
sephia52
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sephia52 »

u mna to je uplne rovnako rad si zahram oboje
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

amigo napísal:street je lepsi tam nemas takych tvrdich rozhodcov....
keď to vieš hrať tak ani tí rozhodcovia nie sú tvrdí.
kwn
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kwn »

mno to s tymi rozhodcami nemas pravdu v streetbale je tazko povedat slovo rozhodca bo street oficialne pravidla nema a tam ked hras tak sa mozes o kazdu loptu hadat a je tazko urcit preto ja moc ako rozhodcov v pravom streetballe nepodporujem a je to podla mna hlupost sak aj ked zacinaly v amerike negry na ulici nemali pravidla islo o rivalitu te pravidla vznikli skor koli basketu, ktore neskor presli na turnaje v streetbale ale o com je ten turaj ked ma pravidla basketu hm???? :?:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

street a rozhodcovia?
Hrat street nie je to ze sa raz v lete tu niekto vyberie si zahrat mestom organizovanu sutaz aby dostal tricko....
O COM TO TU ROZPRAVATE?
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ja som za street
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

STREETBALL je zaujimavejsi :P
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Ako baví ma oboje, ale keby si mam vybrat tak si radsej vyberiem basket. Bo pri kazdej hre je potrebne mat aj pravidla... :idea: :idea:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

V lete street , ked je zima basket

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Oboje je cool , ale vsak samozrejme ze cez zimu nebudem rozmrazovat ihrisko fenom :-) tak radsej hram basket v telocvici , ale zase cez lezo s kamosmi street , neni nic lepsia ;) akurat tak s kamoskou nieco :lol:
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Street je zaujimavejsi akurat pre holky z ulice. Co sa finticiek tyka, tak chcel by som vidiet nejakeho streetballera proti regulernemu hracovi :) ani by si neskrtol, teda samozrejme pokial sa nehra cisto for fun, kde by mu nechal trochu priestoru. Zakladny rozdiel je taky, ze street sa hra hlavne rukami a normalny b-ball hlavou (rozumom). Toto si vela hracov neuvedomuje. Svaly, vyska, vyskok,...tie ti pomozu akurat na ulici.
Pre vsetkych rypalov, 12 rokov 5xtyzden som hraval za Matador BA, 3x majster Slovenska, 3x v All Star 5, zialbohu jeden for fun street turnaj na betone ukoncil moju karieru (dvojita zlomenina zapastia + narazene krizove stavce)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

killa_bee napísal:Street je zaujimavejsi akurat pre holky z ulice. Co sa finticiek tyka, tak chcel by som vidiet nejakeho streetballera proti regulernemu hracovi :) ani by si neskrtol, teda samozrejme pokial sa nehra cisto for fun, kde by mu nechal trochu priestoru. Zakladny rozdiel je taky, ze street sa hra hlavne rukami a normalny b-ball hlavou (rozumom). Toto si vela hracov neuvedomuje. Svaly, vyska, vyskok,...tie ti pomozu akurat na ulici.
Pre vsetkych rypalov, 12 rokov 5xtyzden som hraval za Matador BA, 3x majster Slovenska, 3x v All Star 5, zialbohu jeden for fun street turnaj na betone ukoncil moju karieru (dvojita zlomenina zapastia + narazene krizove stavce)
Ja chcem podpis :-) Inak to mas teda smolu a ak si naozaj dokazal to co tu pises , mas moj obdiv.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ako nepoznam skoro nijakeho streetbalistu ktory sa da na basket skôr a skoro vzdy je to naopak cize co napisal Eleanor_GT sa mi zda o nicom .... ale k teme street je jednoznacne uvolnejsi pod kosom a tym padom v ceste vam nestoji 9 ludi ale len 5ti cize je tam vecsi priestor na sebarealizaciu a ´finticky´ :) .... ale myslim ze aj basket aj street maju svoje caro a porovnavanie ich nieje o nicom
Napísať odpoveď