STREETBALL vs. BASKETBALL
-
Skrewdriver
Light Expert
-
MBK RK ( FANS)
Novice
basket je lepsi
aspon na pozeranie ja hram ako kedy aj to aj to
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
kwn
Light Star
mno to mas pravdu ze street je o predvadzani ale o tom to je:D by si sa cudoval v baskete je to ete krajsie ked prides ako rozohravac pred supera zacnes rozhadzovat loptu a prinutis ich k tomu aby po tebe setci vystartovali a potom cez nich prenadherne predriblujes a si priamo pred pivotmi ides di strelby a vtedy pride to umenie vo vyskoku aj tvojom aj oboch pivotov nahras loptu tak krasne ze vsetkych vyseres a das moznost valstnemu spoluhracovy zakoncit hocijako podla man neni na basketbale najkrajsie predvadzanie ale umenie nahravat s velmi pekne urobenou nahravkou dokazes ludi fakt ocarit a aj supera neboj a neraz som skoncil koli tomu na lavicke zraneni bo v profi lige sa hra fakt tvrdo pokial nejaky trener xe vyhrat je ochotny ist za tym tak ze povie hracovy aby fauloval toho a toho tak aby uz nerobily problemy preto viac uznavam street tam neni az taka vrcholova agresivita ako pri basketeezechiel88 napísal:NO ja som zacal asi pred rokom so streetom a od vtedy je to pre mna ako droga a kedze som z MT tak som bol tak torochu prinuteny hrat aj basket.Ked to tak zrovnam street je viac o predvadzani sa a o prekonani sameho seba a basket je cisto timova game.
kwn z kade z MT si ??
-
kwn
Light Star
mno to s tymi rozhodcami nemas pravdu v streetbale je tazko povedat slovo rozhodca bo street oficialne pravidla nema a tam ked hras tak sa mozes o kazdu loptu hadat a je tazko urcit preto ja moc ako rozhodcov v pravom streetballe nepodporujem a je to podla mna hlupost sak aj ked zacinaly v amerike negry na ulici nemali pravidla islo o rivalitu te pravidla vznikli skor koli basketu, ktore neskor presli na turnaje v streetbale ale o com je ten turaj ked ma pravidla basketu hm???? 
-
Sniper-SVK
Expert
V lete street , ked je zima basket
Oboje je cool , ale vsak samozrejme ze cez zimu nebudem rozmrazovat ihrisko fenom
tak radsej hram basket v telocvici , ale zase cez lezo s kamosmi street , neni nic lepsia
akurat tak s kamoskou nieco 
Street je zaujimavejsi akurat pre holky z ulice. Co sa finticiek tyka, tak chcel by som vidiet nejakeho streetballera proti regulernemu hracovi
ani by si neskrtol, teda samozrejme pokial sa nehra cisto for fun, kde by mu nechal trochu priestoru. Zakladny rozdiel je taky, ze street sa hra hlavne rukami a normalny b-ball hlavou (rozumom). Toto si vela hracov neuvedomuje. Svaly, vyska, vyskok,...tie ti pomozu akurat na ulici.
Pre vsetkych rypalov, 12 rokov 5xtyzden som hraval za Matador BA, 3x majster Slovenska, 3x v All Star 5, zialbohu jeden for fun street turnaj na betone ukoncil moju karieru (dvojita zlomenina zapastia + narazene krizove stavce)
Pre vsetkych rypalov, 12 rokov 5xtyzden som hraval za Matador BA, 3x majster Slovenska, 3x v All Star 5, zialbohu jeden for fun street turnaj na betone ukoncil moju karieru (dvojita zlomenina zapastia + narazene krizove stavce)
Ja chcem podpiskilla_bee napísal:Street je zaujimavejsi akurat pre holky z ulice. Co sa finticiek tyka, tak chcel by som vidiet nejakeho streetballera proti regulernemu hracoviani by si neskrtol, teda samozrejme pokial sa nehra cisto for fun, kde by mu nechal trochu priestoru. Zakladny rozdiel je taky, ze street sa hra hlavne rukami a normalny b-ball hlavou (rozumom). Toto si vela hracov neuvedomuje. Svaly, vyska, vyskok,...tie ti pomozu akurat na ulici.
ako nepoznam skoro nijakeho streetbalistu ktory sa da na basket skôr a skoro vzdy je to naopak cize co napisal Eleanor_GT sa mi zda o nicom .... ale k teme street je jednoznacne uvolnejsi pod kosom a tym padom v ceste vam nestoji 9 ludi ale len 5ti cize je tam vecsi priestor na sebarealizaciu a ´finticky´
.... ale myslim ze aj basket aj street maju svoje caro a porovnavanie ich nieje o nicom