Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

jin153 napísal:http://www.smokeshop.sk/?template=produ ... 47&filter=
Presne taka ista...Zistil osm ze je to super aj co sa tyka pristupu vzduchu k uhliku...Ked tahas, tak vzduch je nasavany dierkami po bokoch a na vrchu, a stale rovnomerne rozfukava uhlik :smt023
Fakt odporucam, len treba kvalitne uhliky, a take bohuzial nemam :(
Ale chcem objednat. Speci z uhlia citronovniku. Zevraj su naj a nemaju vobec ziadnu chut :)

To Baciiik: Prosim pokus sa v tejto teme vyhnut nemiestnym poznamkam o drogach ok? :smt079
hm, nad tou korunkou pouvazujem :) teda vravis ze sa viac oplati ako klasicka?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Traktorista napísal:hm, nad tou korunkou pouvazujem :) teda vravis ze sa viac oplati ako klasicka?
Jednoznacne! ma skvely priemer, ale daj si pozor, dostanes k nej aj kovove sitko, urcene na ulozenie uhlika. NEPOUZIVAJ HO!! ma velmi velke diery a mohol by ti padat uhlik do tabaku. Zostal osm verny grilovaciemu alobalu a som spokojny maximalne :D
NUMA
Expert
Expert

Príspevok od používateľa NUMA »

akoze taqa coca-cola je dost humus tabak a ked som si robil pi*u z casnizcky ci nema LIGHT
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja mam doma a nosim ju zo sebou aj na chatovacky a tak...a dost ludi ma uz prosilo,ze by si cez to chceli dat aj ine veci ale ja si nedam znicit fajocku.a tabak je naj asi broskyna alebo jablko.a aj klasicky arabak bez prichute je fajn
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:Jednoznacne! ma skvely priemer, ale daj si pozor, dostanes k nej aj kovove sitko, urcene na ulozenie uhlika. NEPOUZIVAJ HO!! ma velmi velke diery a mohol by ti padat uhlik do tabaku. Zostal osm verny grilovaciemu alobalu a som spokojny maximalne :D
:lol: som sa pobavil :)
ja som u nejaku tu sisu nakladal, neboj ;-)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

NUMA napísal:akoze taqa coca-cola je dost humus tabak a ked som si robil pi*u z casnizcky ci nema LIGHT
toto som nastastie este neskusal,... ale ani nemusim, sak tabak "coca-cola"??? nejaka pikacovina,...
klasika rules
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal::lol: som sa pobavil :)
ja som u nejaku tu sisu nakladal, neboj ;-)
Ooouki :oops: som iba chcel upozornit, lebo na prvy krat, co som testoval moju "novu" som pouzil to sitko a bolo to fakt :aasmile2:
NUMA napísal:akoze taqa coca-cola je dost humus tabak a ked som si robil pi*u z casnizcky ci nema LIGHT
Preco uz potom nie rovno tabak Smolko COLA??
:lol:
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

mam doma dve egyptske vodne fajky, malu a velku. mam to tiez rad velmi, najviac mi chuti vanilkovi tabak, jablkovi a jahodovi. ale rad si do toho obcas prihodim aj lepsie veci :wink:
spaceo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa spaceo »

Ahojky,, Velmi som si oblúbil fajčenie vodných fajek a ovocného tabaku, len cena tabaku je dosť vysoká, preto by som chcel vyrábať tabak doma pre vlastnú potrebu. Nevie mi niekto poradiť ako na to ? Nejaký návod,, skúšal som všelijaké pokusy, ale viac menej neúspešne ....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

spaceo napísal:Ahojky,, Velmi som si oblúbil fajčenie vodných fajek a ovocného tabaku, len cena tabaku je dosť vysoká, preto by som chcel vyrábať tabak doma pre vlastnú potrebu. Nevie mi niekto poradiť ako na to ? Nejaký návod,, skúšal som všelijaké pokusy, ale viac menej neúspešne ....
dalo by sa :) Zlozenie tabaku do VF je: Med, ovocná drť/pridáš chuť akú chceš/, melasa a čerstvé tabakové listy. Bohužiaľ pomery jednotlivých ingrediencií ti nepoviem, no môžeš to skúsiť :wink:
spaceo
Medium Expert
Medium Expert

hem ,, no jooo skusim, len co je to ta Melasa ? na nete som cital ze vytazok z trstiny ? a ta ovocna drt, neviem ale nebolo by to trochu malo vonave ? taka potravinarska esencia by mohla byt lepsia, len to je uz chemia.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

spaceo napísal:hem ,, no jooo skusim, len co je to ta Melasa ? na nete som cital ze vytazok z trstiny ? a ta ovocna drt, neviem ale nebolo by to trochu malo vonave ? taka potravinarska esencia by mohla byt lepsia, len to je uz chemia.
Melasa?? jj - mazlave hnede lepkave sladke :D K tej drti: Myslim ze je to viac menej o tom, ze sa usobi susina :arrow: napr z jablka, manga atd. a zmiesa sa s tou melasou, iba v tom pomere, aby bol ten tabak klasickej konzistencie tj. mazlavy lepkavy, ale nie velmi vlhky a ani tuhy :P
Esencie neaplikuj, je to chemia. Radsej by som to neriskoval. Ozaj mas pristup k tabakovym listom??:twisted:
Good luck :wink:

//Edit: V EXITe novy tabak - MANGO!!! davam do pozornosti. Velmi dobry, neskrabe a ma vyraznu chut, nie vsak palivu ako napr skorica :mnaminky:
spaceo
Medium Expert
Medium Expert

eheem 8) takze by to nemal byt taky problem,, ovocie sa najde ,, melasu by som zohnal u matky v lekarni - robi tam :D nj len tie tabakove listy :( ,, mozno by sa dali aj dostat v nejakej vacsej trafike, alebo zacnem podomacky pestovat ( samozrejme pre vlastnu potrebu :oops: )
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

spaceo napísal:eheem 8) takze by to nemal byt taky problem,, ovocie sa najde ,, melasu by som zohnal u matky v lekarni - robi tam :D nj len tie tabakove listy :( ,, mozno by sa dali aj dostat v nejakej vacsej trafike, alebo zacnem podomacky pestovat ( samozrejme pre vlastnu potrebu :oops: )
Alebo pouzi normalny fajkovy tabak...nemal by tam byt moc velky rozdiel. A ked sa to zmiesa s tou melasou :) tak by to malo mat rovnaky efekt, mozno aj lepsi, nakolko by sa mohol rychlejsie uvolnovat nikotin 8)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

neviete niekdo poradit , kde je najlacnejsi tabak do fajky? (a uhliky :D ) niekde v blave.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Silmer napísal:neviete niekdo poradit , kde je najlacnejsi tabak do fajky? (a uhliky :D ) niekde v blave.
Tabak shop na Hviezdoslavovom námestí + je tam ujo predavac, co ti poradi a je strasne fajn :wink:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:Tabak shop na Hviezdoslavovom námestí + je tam ujo predavac, co ti poradi a je strasne fajn :wink:
Nevies kolko stoji 50g balenie? Nahkla,.. popr. Afzal...
bo v smokeshope to je 340 a to je dost
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:Nevies kolko stoji 50g balenie? Nahkla,.. popr. Afzal...
bo v smokeshope to je 340 a to je dost
Nakhla - do 300 Sk :wink:
Ale poradil by som este jeden e-shop
a dovazaju aj na SVK - fakt sa to oplati :wink:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:Nakhla - do 300 Sk :wink:
Ale poradil by som este jeden e-shop
a dovazaju aj na SVK - fakt sa to oplati :wink:
do 300sk? co som pisal ze 340, to bol preklep, v smokeshope stoji 240...
tak ako nevies o niecom este lacnejsom?
a na akom principe funguje ten e-shop co si dal link? to ako na dobierku zasielaju? a ako sa plati? uz si cez to objednaval? spokojnost?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:do 300sk? co som pisal ze 340, to bol preklep, v smokeshope stoji 240...
tak ako nevies o niecom este lacnejsom?
a na akom principe funguje ten e-shop co si dal link? to ako na dobierku zasielaju? a ako sa plati? uz si cez to objednaval? spokojnost?
jaaj..tak to radsej kupuj cez ten smokeshop. S tym e-shopom skusenost nemam, lae skusit to mozem :wink:
Idem si objednat :arrow: daky tabak, zrejme 175g Nakhla Special edition Chocomint za 8,5$ 8)
Plati sa cez kreditku
Napísať odpoveď