hm, nad tou korunkou pouvazujemjin153 napísal:http://www.smokeshop.sk/?template=produ ... 47&filter=
Presne taka ista...Zistil osm ze je to super aj co sa tyka pristupu vzduchu k uhliku...Ked tahas, tak vzduch je nasavany dierkami po bokoch a na vrchu, a stale rovnomerne rozfukava uhlik![]()
Fakt odporucam, len treba kvalitne uhliky, a take bohuzial nemam![]()
Ale chcem objednat. Speci z uhlia citronovniku. Zevraj su naj a nemaju vobec ziadnu chut
To Baciiik: Prosim pokus sa v tejto teme vyhnut nemiestnym poznamkam o drogach ok?
Vodné fajky
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
Jednoznacne! ma skvely priemer, ale daj si pozor, dostanes k nej aj kovove sitko, urcene na ulozenie uhlika. NEPOUZIVAJ HO!! ma velmi velke diery a mohol by ti padat uhlik do tabaku. Zostal osm verny grilovaciemu alobalu a som spokojny maximalneTraktorista napísal:hm, nad tou korunkou pouvazujemteda vravis ze sa viac oplati ako klasicka?
-
Traktorista
Guru
jin153 napísal:Jednoznacne! ma skvely priemer, ale daj si pozor, dostanes k nej aj kovove sitko, urcene na ulozenie uhlika. NEPOUZIVAJ HO!! ma velmi velke diery a mohol by ti padat uhlik do tabaku. Zostal osm verny grilovaciemu alobalu a som spokojny maximalne
ja som u nejaku tu sisu nakladal, neboj
-
Traktorista
Guru
-
jin
VIP
OooukiTraktorista napísal:som sa pobavil
ja som u nejaku tu sisu nakladal, neboj
Preco uz potom nie rovno tabak Smolko COLA??NUMA napísal:akoze taqa coca-cola je dost humus tabak a ked som si robil pi*u z casnizcky ci nema LIGHT
-
jin
VIP
dalo by saspaceo napísal:Ahojky,, Velmi som si oblúbil fajčenie vodných fajek a ovocného tabaku, len cena tabaku je dosť vysoká, preto by som chcel vyrábať tabak doma pre vlastnú potrebu. Nevie mi niekto poradiť ako na to ? Nejaký návod,, skúšal som všelijaké pokusy, ale viac menej neúspešne ....
-
jin
VIP
Melasa?? jj - mazlave hnede lepkave sladkespaceo napísal:hem ,, no jooo skusim, len co je to ta Melasa ? na nete som cital ze vytazok z trstiny ? a ta ovocna drt, neviem ale nebolo by to trochu malo vonave ? taka potravinarska esencia by mohla byt lepsia, len to je uz chemia.
Esencie neaplikuj, je to chemia. Radsej by som to neriskoval. Ozaj mas pristup k tabakovym listom??:twisted:
Good luck
//Edit: V EXITe novy tabak - MANGO!!! davam do pozornosti. Velmi dobry, neskrabe a ma vyraznu chut, nie vsak palivu ako napr skorica
-
jin
VIP
Alebo pouzi normalny fajkovy tabak...nemal by tam byt moc velky rozdiel. A ked sa to zmiesa s tou melasouspaceo napísal:eheemtakze by to nemal byt taky problem,, ovocie sa najde ,, melasu by som zohnal u matky v lekarni - robi tam
nj len tie tabakove listy
,, mozno by sa dali aj dostat v nejakej vacsej trafike, alebo zacnem podomacky pestovat ( samozrejme pre vlastnu potrebu
)
-
Traktorista
Guru
-
jin
VIP
Nakhla - do 300 SkTraktorista napísal:Nevies kolko stoji 50g balenie? Nahkla,.. popr. Afzal...
bo v smokeshope to je 340 a to je dost
Ale poradil by som este jeden e-shop
a dovazaju aj na SVK - fakt sa to oplati
-
Traktorista
Guru
do 300sk? co som pisal ze 340, to bol preklep, v smokeshope stoji 240...jin153 napísal:Nakhla - do 300 Sk![]()
Ale poradil by som este jeden e-shop
a dovazaju aj na SVK - fakt sa to oplati
tak ako nevies o niecom este lacnejsom?
a na akom principe funguje ten e-shop co si dal link? to ako na dobierku zasielaju? a ako sa plati? uz si cez to objednaval? spokojnost?
-
jin
VIP
jaaj..tak to radsej kupuj cez ten smokeshop. S tym e-shopom skusenost nemam, lae skusit to mozemTraktorista napísal:do 300sk? co som pisal ze 340, to bol preklep, v smokeshope stoji 240...
tak ako nevies o niecom este lacnejsom?
a na akom principe funguje ten e-shop co si dal link? to ako na dobierku zasielaju? a ako sa plati? uz si cez to objednaval? spokojnost?
Idem si objednat
Plati sa cez kreditku