Zmena hudobneho stylu

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Aky styl vas drzi teraz ?

Rap...
59
22%
Techno...
32
12%
Metal...
56
21%
Rock...
48
18%
Pop...
8
3%
Punk...
24
9%
Je mi jedno...
42
16%

Celkom hlasov: 269

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ak nechces byt sucastou tohto sveta-skus byt aspon sucastou slovenskej gramatiky... ci v tvojej dimenzii mate inu gramatiku?
:wink:
este k teme: pacia sa mi chameleoni, ktori pocuvaju prave to co leti, aby boli in :lol: (velmi krasni su bohati synacikovia bohatych oteckov, co pocuvaju nejaky ghetto hh alebo totalni looseri na vytunnenej skoduli s otvorenymi oknami, pocuvajuci tie SK HH zvasty typu: "...žebráci ma nenávidia lebo chcú byť tam de ja,vidia že sa mi darí a preto mi závidia"(to som specialne pre tuto prilezitost vyhladal na supermusic :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

safan napísal:ludia su slepy a hladia len na seba.nic ine len ja.necitia nic,len peniaze.a preco ta to tak trapi?proste mi pripada tento svet nechutny a nechcem byt takouto jeho sucastou.a niesom emo :x
nezovsobecnuj prosim ta.su aj taki,ale z mojich skusenosti VACSINA ludi nie je takych.to je tvoj pesimisticky pohlad.ak by si nebol taky zadubeny a zahladeny do svojej samolubosti videl by si aj na inych ludi dobre veci.
ja som optimista.hladam na ludoch to dobre a nie to zle
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

pinacolada napísal:nezovsobecnuj prosim ta.su aj taki,ale z mojich skusenosti VACSINA ludi nie je takych.to je tvoj pesimisticky pohlad.ak by si nebol taky zadubeny a zahladeny do svojej samolubosti videl by si aj na inych ludi dobre veci.
ja som optimista.hladam na ludoch to dobre a nie to zle
no tak co...taky proste som.a tak sme sa konecne dostali k jadru veci.a to ze PRECO BERIEM HUDBU TAK VAZNE.no to je proste pre to,ze mi pomaha liecit depresie.spokojny?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

safan .... prosim Ta fakt uz to nechaj tak, zbytocne davas HopHoperom a podobnym moznost vyryvat do tych co pocuvaju tvrdsiu gitarkovu hudbu .. ja sa ani nedivim ze sa ma kamarat spytal ze co sa mi paci na tom metale a hard rocku, ze to neni vobec optimisticka hudba a tak ... a konecne uz aj viem preco si to myslel ... ked videl takych ´´ znackovych ´´ ako si Ty !!! ... takych co sa tvaria ze oni naramne nemaju radi cely svet, stale chodia odutí a vravia ze pre nich je hudba naramny zivotny styl ...

... a to ci to vsetko pred tym bolo OT, nechaj please na modov oki ? ... ja som ti len chcel nieco povedat .. ked niekto uvazi ze je to OT tak to vymaze je to jeho vec .. ! ..
safan
Star
Star

nordkapp...a to ako ked raz niekto nezboznuje svet tak sa hned tvari???nechajme to uz tak.nedospejeme k nicomu.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

safan napísal:nordkapp...a to ako ked raz niekto nezboznuje svet tak sa hned tvari???nechajme to uz tak.nedospejeme k nicomu.
ale tak sme na svete asi kvoli tomu aby sme sa snazili hladat nejake dobre veci a snazili sa byt stastni... mozno napises ze ty si iny a ze ti nejde o stastie alebo co ja viem co.... ale kazdopadne kazdemu ide o stastie nech ho vidi v comkolvek takze tak... ja neviem ty tvrdis ze nie si EMO ale podla tvojich nazorov neviem neviem :D ... ale ten vek... co ja viem, ja mam 16 a taketo veci ma teda presli uz celkom slusne davno... no neva...
pinacolada a nordkapp suhlas :smt023
safan
Star
Star

no tak ma zastrelte no :smt067 :smt037 .ja neviem co mam k tomu dodat.aj tak si vsetci tvrdime svoje a kazdy mame iny nazor na svet.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

metal odjakziva, no problem :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

safan napísal:no tak ma zastrelte no :smt067 :smt037 .ja neviem co mam k tomu dodat.aj tak si vsetci tvrdime svoje a kazdy mame iny nazor na svet.
... tak preco mas stale nutkanie presviedcat nas o tom ze ty si tu ten spravny :-) ... fakt navrhujem aby sme to uz nechali tak .. proste mna, Vespera ani Pinacoladu si nepresvedcil ...

.. btw. ( WTF ? ) nech mi niekto posle preklad slova EMO child ... cos´ I don´t know what it mean :-( .
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal: .. btw. ( WTF ? ) nech mi niekto posle preklad slova EMO child ... cos´ I don´t know what it mean :-( .
wikipedia bratu..je tam pekne o tom napisane,ale pravu podstatu to nevystihuje
proste je to styl chlapeckov od 13-16 rokov priblizne.vsetci su smutny,nikto ich nema rad,nikto im nerozumie.. 8) aspon to o sebe tvrdia.spoznas ich lahko.na cierno namalovane oci,vlasy ulizane gelom,vodou,alebo olejom,v uciach im hraje hawthorne heights alebo MChR(proste tpomale teple sracky od tvrdych ujov).obleceny zvycajne v ciernom a ked nosia bryle tak take hrube,cierne,plastove.
emo hudba: http://video.google.com/videoplay?docid ... al+romance
http://video.google.com/videoplay?docid ... t+to+last
emo chlapci: http://video.google.com/videoplay?docid ... q=emo+boys
emo v skratke: http://video.google.com/videoplay?docid ... 8859&q=emo
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

nordkapp_pb napísal:... tak preco mas stale nutkanie presviedcat nas o tom ze ty si tu ten spravny :-) ... fakt navrhujem aby sme to uz nechali tak .. proste mna, Vespera ani Pinacoladu si nepresvedcil ...

.. btw. ( WTF ? ) nech mi niekto posle preklad slova EMO child ... cos´ I don´t know what it mean :-( .
EMO je od slova emotional hardcore... Emo kid ... tak sa hovori presne takym typkom ako je safan ... asi 70% emo typkov sa pokusilo spachat samovrazdu ... taky zakomplexovani trapovia ... ale EMO je dobra hudba ;) tu je to celkom pekne vysvetlene :P
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

aj ja mam najracej emotional.. ale zeby som mal depky.. ee nemozem povedat :D proste sa mi to paci co uz.. ale zeby som goli tomu z okna skakal :D :smt064
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

miki690 napísal: tu je to celkom pekne vysvetlene :P
ROFL tak toto je aky odyeb :D Fakt skvele video :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

... Safan este ako to tu nadobro uzavrieme tak si aspon 6x pozri to video co nasiel miki690 ... vdaka tomu uz viem presne kto je EMO ... a ti co vraveli ze si EMO, tak mali recht ! ... inak nic proti ... napr. ta nova od My Chemical Romance je dobra ...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

miki690 napísal:EMO je od slova emotional hardcore...
rofl..od hardcoru to ma na mile daleko.je to nepresne
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:rofl..od hardcoru to ma na mile daleko.je to nepresne
to sice hej ale tiez som to videl pouzivat najprv v spojeni s hardcoreom...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

skenner napísal:aj ja mam najracej emotional.. ale zeby som mal depky.. ee nemozem povedat :D proste sa mi to paci co uz.. ale zeby som goli tomu z okna skakal :D :smt064
No podobne som na tom ... ;) btw oni z okien neskacu , najcastejsie si podrezu zily :roll: napriklad ako na pribalenej foto :?
pinacolada napísal:rofl..od hardcoru to ma na mile daleko.je to nepresne
Akoze ja som si to nevymyslel ;)
wikipedia napísal:Emo (music), a music style previously known as "emotional hardcore" or "emocore"
http://en.wikipedia.org/wiki/EMO ;)
Prílohy
3105378.jpg
3105378.jpg (27.09 KiB) 1025 zobrazení
safan
Star
Star

takze....ja sa nechcem zabit ani nic take,ani sa nerezem.a o nicom vas nepresviedcam.vy sa do mna navazate.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

miki690 napísal:***
i know i know....iba som chcel povedat ze je to mylne.netreba stale verit wikipedii.a skor by som povedal ze s hardcorom to ma spolocne iba podobnost nazvu.
btw ten obrazok.trapas nehorazny.
tito EMO typci si rezu zili kvoli efektu,aby ich ludia obdivovali,alebo ja neviem proste nechapem tejto ich logike.si vsimnite kde a ako si rezal.vobec nesiel do zil.keby chcel fakt umriet tak by si rezal ruku pozdlzne,alebo aspon priecne kde ma zily hned pod kozou.ale oni se rezu nizko kde zili neohrozia.je to trapne a ubohe
moja kamoska to spravila este trapnejsie(je to fajn holka ale to emo jej lezie na mozog).rezala si ruku po krajoch priecne a tam kde mala zili si iba zoskrabala koyo cize to fajne krvacalo ale o zivot prist nemohla
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

safan napísal:takze....ja sa nechcem zabit ani nic take,ani sa nerezem.a o nicom vas nepresviedcam.vy sa do mna navazate.
ale svojimi postami si o to priam koledujes :wink:
Napísať odpoveď