este k teme: pacia sa mi chameleoni, ktori pocuvaju prave to co leti, aby boli in
Zmena hudobneho stylu
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ak nechces byt sucastou tohto sveta-skus byt aspon sucastou slovenskej gramatiky... ci v tvojej dimenzii mate inu gramatiku?
este k teme: pacia sa mi chameleoni, ktori pocuvaju prave to co leti, aby boli in
(velmi krasni su bohati synacikovia bohatych oteckov, co pocuvaju nejaky ghetto hh alebo totalni looseri na vytunnenej skoduli s otvorenymi oknami, pocuvajuci tie SK HH zvasty typu: "...žebráci ma nenávidia lebo chcú byť tam de ja,vidia že sa mi darí a preto mi závidia"(to som specialne pre tuto prilezitost vyhladal na supermusic 
-
pinacolada
Guru wannabe
nezovsobecnuj prosim ta.su aj taki,ale z mojich skusenosti VACSINA ludi nie je takych.to je tvoj pesimisticky pohlad.ak by si nebol taky zadubeny a zahladeny do svojej samolubosti videl by si aj na inych ludi dobre veci.safan napísal:ludia su slepy a hladia len na seba.nic ine len ja.necitia nic,len peniaze.a preco ta to tak trapi?proste mi pripada tento svet nechutny a nechcem byt takouto jeho sucastou.a niesom emo
ja som optimista.hladam na ludoch to dobre a nie to zle
no tak co...taky proste som.a tak sme sa konecne dostali k jadru veci.a to ze PRECO BERIEM HUDBU TAK VAZNE.no to je proste pre to,ze mi pomaha liecit depresie.spokojny?pinacolada napísal:nezovsobecnuj prosim ta.su aj taki,ale z mojich skusenosti VACSINA ludi nie je takych.to je tvoj pesimisticky pohlad.ak by si nebol taky zadubeny a zahladeny do svojej samolubosti videl by si aj na inych ludi dobre veci.
ja som optimista.hladam na ludoch to dobre a nie to zle
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
safan .... prosim Ta fakt uz to nechaj tak, zbytocne davas HopHoperom a podobnym moznost vyryvat do tych co pocuvaju tvrdsiu gitarkovu hudbu .. ja sa ani nedivim ze sa ma kamarat spytal ze co sa mi paci na tom metale a hard rocku, ze to neni vobec optimisticka hudba a tak ... a konecne uz aj viem preco si to myslel ... ked videl takych ´´ znackovych ´´ ako si Ty !!! ... takych co sa tvaria ze oni naramne nemaju radi cely svet, stale chodia odutí a vravia ze pre nich je hudba naramny zivotny styl ...
... a to ci to vsetko pred tym bolo OT, nechaj please na modov oki ? ... ja som ti len chcel nieco povedat .. ked niekto uvazi ze je to OT tak to vymaze je to jeho vec .. ! ..
... a to ci to vsetko pred tym bolo OT, nechaj please na modov oki ? ... ja som ti len chcel nieco povedat .. ked niekto uvazi ze je to OT tak to vymaze je to jeho vec .. ! ..
-
Vesper
Professional
ale tak sme na svete asi kvoli tomu aby sme sa snazili hladat nejake dobre veci a snazili sa byt stastni... mozno napises ze ty si iny a ze ti nejde o stastie alebo co ja viem co.... ale kazdopadne kazdemu ide o stastie nech ho vidi v comkolvek takze tak... ja neviem ty tvrdis ze nie si EMO ale podla tvojich nazorov neviem neviemsafan napísal:nordkapp...a to ako ked raz niekto nezboznuje svet tak sa hned tvari???nechajme to uz tak.nedospejeme k nicomu.
pinacolada a nordkapp suhlas
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... tak preco mas stale nutkanie presviedcat nas o tom ze ty si tu ten spravnysafan napísal:no tak ma zastrelte no![]()
.ja neviem co mam k tomu dodat.aj tak si vsetci tvrdime svoje a kazdy mame iny nazor na svet.
.. btw. ( WTF ? ) nech mi niekto posle preklad slova EMO child ... cos´ I don´t know what it mean
-
pinacolada
Guru wannabe
wikipedia bratu..je tam pekne o tom napisane,ale pravu podstatu to nevystihujenordkapp_pb napísal: .. btw. ( WTF ? ) nech mi niekto posle preklad slova EMO child ... cos´ I don´t know what it mean.
proste je to styl chlapeckov od 13-16 rokov priblizne.vsetci su smutny,nikto ich nema rad,nikto im nerozumie..
emo hudba: http://video.google.com/videoplay?docid ... al+romance
http://video.google.com/videoplay?docid ... t+to+last
emo chlapci: http://video.google.com/videoplay?docid ... q=emo+boys
emo v skratke: http://video.google.com/videoplay?docid ... 8859&q=emo
-
miki690
Medium Professional
EMO je od slova emotional hardcore... Emo kid ... tak sa hovori presne takym typkom ako je safan ... asi 70% emo typkov sa pokusilo spachat samovrazdu ... taky zakomplexovani trapovia ... ale EMO je dobra hudbanordkapp_pb napísal:... tak preco mas stale nutkanie presviedcat nas o tom ze ty si tu ten spravny... fakt navrhujem aby sme to uz nechali tak .. proste mna, Vespera ani Pinacoladu si nepresvedcil ...
.. btw. ( WTF ? ) nech mi niekto posle preklad slova EMO child ... cos´ I don´t know what it mean.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
pinacolada
Guru wannabe
-
miki690
Medium Professional
No podobne som na tom ...skenner napísal:aj ja mam najracej emotional.. ale zeby som mal depky.. ee nemozem povedatproste sa mi to paci co uz.. ale zeby som goli tomu z okna skakal
![]()
Akoze ja som si to nevymyslelpinacolada napísal:rofl..od hardcoru to ma na mile daleko.je to nepresne
http://en.wikipedia.org/wiki/EMOwikipedia napísal:Emo (music), a music style previously known as "emotional hardcore" or "emocore"
- Prílohy
-
- 3105378.jpg (27.09 KiB) 1041 zobrazení
-
pinacolada
Guru wannabe
i know i know....iba som chcel povedat ze je to mylne.netreba stale verit wikipedii.a skor by som povedal ze s hardcorom to ma spolocne iba podobnost nazvu.miki690 napísal:***
btw ten obrazok.trapas nehorazny.
tito EMO typci si rezu zili kvoli efektu,aby ich ludia obdivovali,alebo ja neviem proste nechapem tejto ich logike.si vsimnite kde a ako si rezal.vobec nesiel do zil.keby chcel fakt umriet tak by si rezal ruku pozdlzne,alebo aspon priecne kde ma zily hned pod kozou.ale oni se rezu nizko kde zili neohrozia.je to trapne a ubohe
moja kamoska to spravila este trapnejsie(je to fajn holka ale to emo jej lezie na mozog).rezala si ruku po krajoch priecne a tam kde mala zili si iba zoskrabala koyo cize to fajne krvacalo ale o zivot prist nemohla