Laska cez internet ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Laska cez internet ?

Príspevok od používateľa Emerger »

Tak asi pred mesiacom som spoznal na internete spriaznenu dusu. Velmi si rozumieme a mam ju moc rad aj ked som ju nazivo este nevidel mam jej fotky ona moje, piseme si kazdy den aspon 2-3 hodinky + sms. Uz sme sa mali 2 ci 3x stretnut ale stale nam do toho nieco prislo. Teraz sa mame uz na 100 percent cez vikend vidiet a ja sa Vas chcem tak spytat, ze co na to hovorite, myslite si ze moze existovat takto nadviazany vztah ?Verite tomu alebo to odcudzujete ?
Za nazory vopred dakujem...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Emerger :arrow: jj ja tomu verim uz sa mi nieco podobne stalo
tak nech ti to vide :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Neodcudzujem to. Verim tomu. Spoznal som takto niekolko fajn bab. Sice som zo ziadnou z nich nechodil, ale priatelstva su to pekne. Takze drzim palec.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Yo yo, je to o náhode- 50:50.. Ja som si napríklad takto písal s holkou vyše roka, pripadalo mi že si super rozumieme, potom sme dali dáke stretká, začali sme spolu chodiť a už po pár dňoch mi došlo aká je trúba- že má také vlastnosti aké na ľuďoch nenávidím, takže choď do toho ale nečakaj od toho veľa, s rozumom... :!: good luck!!
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ako môžem hovoríť o laske, laske cez neť, keď som sa s dotyčnou ani nestretol?! veď to je hlúpe...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Te-wei napísal:Ako môžem hovoríť o laske, laske cez neť, keď som sa s dotyčnou ani nestretol?! veď to je hlúpe...
Laska cez net asi nie, ale ak sa tak s niekym spoznas, neznamena to ze z toho laska byt nemoze. V tomto duchu som sa chcel vyadrit :wink:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Poznam jeden par ktory sa takto dali dohromady. Vydrzalo im to celkom dlho okolo pol roka... nuz potom sa rozisli.Tak ale to sa moze stat vzdy.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Internetove sympatie mozu byt opravnene ale aj nemusia. Je ine chatovat a ine rozpravat sa s clovekom realne (naozaj ? aka novina :roll: :)). Pri stretnuti uz pojde do tuhsieho=malo by sa ukazat ci si naozaj rozumiete. Dalej ludia zvyknu zanedbavat celistvost toho ako si rozumeju a ked si vyhovuju intelektualne a nevyhovuju si emocionalne (lenze to vacsina ludi zisti az neskor), tak proste tieto "detaily" "prehliadnu a prehliadaju", co sa im vypomsti v buducnosti, pretoze prehlbovanim vztahu narazia na kamen urazu, co budu rozdielne osobnostne crty. Niektori s tymito nezrovnalostami dokazu zit a prehltaju to, ini nie (medzi nich partim aj ja, pretoze ked vztah, tak poriadny). Neviem nakolko vies aku partnerku chces, ale pamätaj ze vztah robia prekrasnym detaily a to ako si super rozumiete, ako sa spolu smejete a chapete atď. Zatial tolko...

//
Te-wei napísal:Ako môžem hovoríť o laske, laske cez neť, keď som sa s dotyčnou ani nestretol?! veď to je hlúpe...
Je to mozno hlupe, ale da sa zalubit aj cez internet, cudoval by si sa ;)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Suhlasim ja neviem ako by som to mohol siblo by mi.
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

ST1 napísal:Suhlasim ja neviem ako by som to mohol siblo by mi.
Nikdy nevies co sa stane tak nehovor dopredu :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Baciiik napísal:Nikdy nevies co sa stane tak nehovor dopredu :wink:
Jo neviem čo sa stane ale viem čo sa určite nestane...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja si myslim, ze tieto dnesne vztahy cez net su strasne zradne.... niekto ti moze pripadat strasne super, ale ked sa nikdy nestretnete, tak je to cele len o tom, co si ako kazda strana vysvetlila.
chatovanie a smskovanie ma velmi daleko od reality a naozaj sa velmi lahko moze stat, ze sa nieco uplne inak pochopi. jednoducho niet nad realnu komunikaciu.
ale pokial si s niekym cez net rozumies a potom sa zacnete stretavat aj v reali, tak si myslim, ze to moze byt fajn a potom vlastne nezalezi vobec na tom, kde a ako ste sa spoznali. ale pokial je ten vztah len cisto na internetovej komunikacii, tak je to dost o nicom....

no a este na inspiraciu - ja som sa so svojim priatelom tiez spoznala na nete a teraz sme spolu stastni uz 7 rokov :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

zuzkazuzka napísal:ja si myslim, ze tieto dnesne vztahy cez net su strasne zradne.... niekto ti moze pripadat strasne super, ale ked sa nikdy nestretnete, tak je to cele len o tom, co si ako kazda strana vysvetlila.
chatovanie a smskovanie ma velmi daleko od reality a naozaj sa velmi lahko moze stat, ze sa nieco uplne inak pochopi. jednoducho niet nad realnu komunikaciu.
ale pokial si s niekym cez net rozumies a potom sa zacnete stretavat aj v reali, tak si myslim, ze to moze byt fajn a potom vlastne nezalezi vobec na tom, kde a ako ste sa spoznali. ale pokial je ten vztah len cisto na internetovej komunikacii, tak je to dost o nicom....

no a este na inspiraciu - ja som sa so svojim priatelom tiez spoznala na nete a teraz sme spolu stastni uz 7 rokov :)
7 rokov ste spolu? Keby som mal na hlave klobuk, urcite ho pred tebou dam dole a padnem az na zem. Naozaj ti prajem, nech vam to vydrzi az do smrti :wink:

Laska cez net? No neviem , ale v dnesnej dobe je mozne vsetko aj ked takymto vztahom velmi neverim. Vacsinou to byva len jednostranne, ked si chalan zacne namyslat nieco viac, ale od reality to ma dost daleko. Castokrat je pravda na kilometre vzdialena a dotycna osoba si obcas nieco vymysli a prikrasli atd... no skratka taketo vztahy vobec nevyhladavam a ani tomu neverim.
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Noo podla mna to môže vísť.Mám aj takú kamošku čo s tým dotyčným chodila niekoľko mesiacov.tak prečo nie?? :oops: ale mne sa to ete nestalo :(((
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ééééééj, nebuď taký pesimista. V dnešnej dobe to hlúpe nie je, aj keď kus pravdy máš.
Jasné že teraz sa o žiadnej láske hovoriť nedá. Ale keď si spolu dlho písali, tak ďalší krôčik ku šťastiu je spoznať sa osobne. Potom sa ukáže čo s nimi bude ďalej. Možno sa už neuvidia, a možno budú mať detí ako smetí :lol: Chápeš. Netreba to hneď odsúdiť.
Ja si zasa myslím, že spoznať sa cez net je možné, ale je dôležité sa stretávať. Spoznať človeka osobne. On/a cez net neukáže svoju pravú tvár, sklony, ako sa správa v kritickej situácii, jeho dobré a zlé stránky.
Zlozvyky a prípadné neprekonateľné prekážky vzťahu. Takže ak sa chcete dať dokopy, spoznávajte sa a až potom riešte niečo viac...
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

NOO dakujem nesklamali ste ma, pekne ste sa vyjadrili :) Tento piatok s amame stretnut uz na pevno, cize potom napisem ako to islo :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Ééééééj, nebuď taký pesimista. V dnešnej dobe to hlúpe nie je, aj keď kus pravdy máš.
Jasné že teraz sa o žiadnej láske hovoriť nedá. Ale keď si spolu dlho písali, tak ďalší krôčik ku šťastiu je spoznať sa osobne. Potom sa ukáže čo s nimi bude ďalej. Možno sa už neuvidia, a možno budú mať detí ako smetí :lol: Chápeš. Netreba to hneď odsúdiť.
Ja si zasa myslím, že spoznať sa cez net je možné, ale je dôležité sa stretávať. Spoznať človeka osobne. On/a cez net neukáže svoju pravú tvár, sklony, ako sa správa v kritickej situácii, jeho dobré a zlé stránky.
Zlozvyky a prípadné neprekonateľné prekážky vzťahu. Takže ak sa chcete dať dokopy, spoznávajte sa a až potom riešte niečo viac...
Ale ja to neodsudzujem, len nechápem ako môže niekto hovoríť o laske k niekomu koho pozná na nete a nedajbože sa spolu ešte nestretli... môžu si byť ja neviem ako vzajomne naklonený, rozumieť si, dopĺňať sa a ja neviem čo, ale pokiaľ sa nestretli, tak to vôbec nič neznamená.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Te-wei napísal:Ale ja to neodsudzujem, len nechápem ako môže niekto hovoríť o laske k niekomu koho pozná na nete a nedajbože sa spolu ešte nestretli... môžu si byť ja neviem ako vzajomne naklonený, rozumieť si, dopĺňať sa a ja neviem čo, ale pokiaľ sa nestretli, tak to vôbec nič neznamená.
Cudovali by ste sa :)
Zazil som take, pisali sme tak 8 hodin denne asi 2 tyzdne, potom zacal skype, medzitym vymena fotiek a uz to islo...obidvaja nehorazne namotani :) Pri "vzdialenej" komunikacii je vyhoda v tom, ze ked ste obidvaja online tak sa vlastne musite iba rozpravat, neda sa to riesit tak ako v reale, ze dlhe objatie, bozk alebo nekonecne hladenie do oci :)
Po stretnuti(po mesiac a pol od spoznania sa) sme boli jasni, no ale nakoniec to aj tak nedopadlo podla ocakavani, zial odlucenie bolo dlhe a sposobovalo iba trapenie tak sme to ukoncili vzajomnou dohodou, aj ked podnet bol z jej strany. Ale stale piseme a skypeujeme :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Prave v tejto suvislosti som si spomenul na vystizny obrazok, ktory vacsina tunajsich uzivatelov urcite pozna... ; )

PS: Tymto samozrejme nechcem povedat, ze spoznat "tu pravu" cez internet je nemozne- byvaly spoluziak takto spoznal svoju terajsiu zenu.
Prílohy
internet.jpg
internet.jpg (38.73 KiB) 2218 zobrazení
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

môže to dopadnúť aj takto
Napísať odpoveď