Co sa vam snivalo?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Toto bude dlhší príspevok, ale snáď ho niekto dočíta.
Od malička sa mi každých 5 rokov sníva jeden sen. Neviem ako to je možné, pamätám si presne kedy sa mi sníval keď som mal päť rokov, keď som mal 10 rokov, 15, a naposledy ako 20 ročnému. Už len to je zaujímavé. Sen sa začína tým, že sedím v starom motorovom vláčiku. Je krásne jesenné počasie. Vláčik ide chvíľu. Je podvečer, môj odhad, tak okolo 17 hodiny. Vchádzame do staničky, ktorá má tri koľaje. Tá stanička je železničný uzol, lebo viem, že pred tým ako do staničky vojdeme z ľavej strany sa napojíme na inú koľaj. Vystúpim z vlaku sám, staničná budova je žltá, akoby opustená. Vláčik odchádza. A teraz idem po dedine. Dedinu v tom sne poznám, poznám každý dom, poznám krajinu okolo a cítim sa tam veľmi dobre. Ten pocit by som prirovnal k pocitu keď sa po rokoch vrátite domov a poprechádzate sa po miestach kde ste v mladosti vyrastali, kde vám bolo krásne. V tom sne sa s nikým nerozprávam, nikoho nestretnem. Dedina je stredne veĺká, obklopujú ju polia, a v diaľke vidno nejaké pohorie. Na jej hornom konci je skupinka stromov v poli pri ceste. V sne sa prejdem celou dedinou, viem že tam tak všetko krásne vonia a sen sa končí do stratena.
A čo je najzaujímavejšie, v sne sa cítim starý, akoby som mal takých 65 rokov. Ale ešte čiperný.
Najzaujímavejšie je to že keď sa po tomto sne prebudím, celé nasledujúce dni mám príjemnú náladu, v tom sne všetko poznám, presne vám viem všetko opísať, keďže kedykoľvek si na to spomeniem, hneď to mám pred očami.
A čo je ešte zaujímavejšie, nikdy v živote som v takejto staničke nebol, nebol som v žiadnej takejto dedine, ale napriek tomu v tom sne všetko poznám.
Nedokážem si to vysvetliť, rozprával som to mame, už keď som mal 15 rokov že sa mi jeden sen opakuje. A ona mi hovorila, že keď som mal päť rokov, tak keď som sa prebudil som jej opisoval nejaký vláčik a dedinku. A ja som si na to spomenul. No a naposledy sa mi snívalo pred dvoma rokmi a s mamou sme sa zhodli že to musí niečo znamenať...
No skúste sa k tomu vyjadriť, je si to nedokážem vysvetliť...
Od malička sa mi každých 5 rokov sníva jeden sen. Neviem ako to je možné, pamätám si presne kedy sa mi sníval keď som mal päť rokov, keď som mal 10 rokov, 15, a naposledy ako 20 ročnému. Už len to je zaujímavé. Sen sa začína tým, že sedím v starom motorovom vláčiku. Je krásne jesenné počasie. Vláčik ide chvíľu. Je podvečer, môj odhad, tak okolo 17 hodiny. Vchádzame do staničky, ktorá má tri koľaje. Tá stanička je železničný uzol, lebo viem, že pred tým ako do staničky vojdeme z ľavej strany sa napojíme na inú koľaj. Vystúpim z vlaku sám, staničná budova je žltá, akoby opustená. Vláčik odchádza. A teraz idem po dedine. Dedinu v tom sne poznám, poznám každý dom, poznám krajinu okolo a cítim sa tam veľmi dobre. Ten pocit by som prirovnal k pocitu keď sa po rokoch vrátite domov a poprechádzate sa po miestach kde ste v mladosti vyrastali, kde vám bolo krásne. V tom sne sa s nikým nerozprávam, nikoho nestretnem. Dedina je stredne veĺká, obklopujú ju polia, a v diaľke vidno nejaké pohorie. Na jej hornom konci je skupinka stromov v poli pri ceste. V sne sa prejdem celou dedinou, viem že tam tak všetko krásne vonia a sen sa končí do stratena.
A čo je najzaujímavejšie, v sne sa cítim starý, akoby som mal takých 65 rokov. Ale ešte čiperný.
Najzaujímavejšie je to že keď sa po tomto sne prebudím, celé nasledujúce dni mám príjemnú náladu, v tom sne všetko poznám, presne vám viem všetko opísať, keďže kedykoľvek si na to spomeniem, hneď to mám pred očami.
A čo je ešte zaujímavejšie, nikdy v živote som v takejto staničke nebol, nebol som v žiadnej takejto dedine, ale napriek tomu v tom sne všetko poznám.
Nedokážem si to vysvetliť, rozprával som to mame, už keď som mal 15 rokov že sa mi jeden sen opakuje. A ona mi hovorila, že keď som mal päť rokov, tak keď som sa prebudil som jej opisoval nejaký vláčik a dedinku. A ja som si na to spomenul. No a naposledy sa mi snívalo pred dvoma rokmi a s mamou sme sa zhodli že to musí niečo znamenať...
No skúste sa k tomu vyjadriť, je si to nedokážem vysvetliť...
-
jAssin
Light Expert
No jo je to normalne.Ja ked som bol maly,tak sa mi az 5x snival ten isty sen,ak nie viac.A bolo tych snov aj viac.A teraz ked snivam,ak vlastne snivam,lebo si uz nic nepametam ziadny sen,any trosku,nic.Vie mi to niekto vysvetlit?Je to taka mensia haluz.Any eroticke uz nie,aspon si nepametam,ale kolegyne sa mi stazuju ze sa zas ja im vtieram do snov.Ze by som....Ja fakt neviemDead_Warrior napísal:Hmmm snival sa vam niekedy daky sen 2x? napr ze sam vam snival v Septembri a o rok vo february sa vam snival zasa taky isty? mne sa to uz stalo 2x. Ze sa mi snival 2x ten isty senJe to normalne? a btw snivalo sa vam dakedy daco take ze vidite iba urcitu cast dakeho priestoru a o par mesiacov nato sa ocitnete v takom priestore
ale detail je v tom ze ste nevedeli kam pojdete..Lebo mne sa to uz snivalo daco taketo 3x.
-
bocian
Light Professional
no ja mam problem ze mne sa tie dny nesnivaju dokonca realne ale ja ich dokonca prezivam .... napriklad kricim zo sna,rozpravam zo sna,vstanem a robim to co sa mi sniva.... mam tu uz asi polroka... ale je to bomba... hlavne ked sa mi snivaju take nezmysli ako ze ma niekto unesie alebo podobne blbosti... a ja normalne kricim zo sna ze NIEEEEEEEEEEEEEE

eritrocit to si na tom ešte dobre .. presne ako si ty opisoval , mávam ja úplne rovnako časovo rozpoložený sen, prebieha mi už od detstva stále presne po nejakých 3-4 rokoch sa opakuje ...
Lenže to nieje príjemný sen ... iba čierne pozadie a kocka .. dobre počuješ iba kocka 3D konštrukcia, nič viac , lenže tá kocka sa v tom začne krčiť , ako keby si ju skrčil ako papier... a to ma nesmierne šokuje, straší a desí v tom sne , vstávam úplne v šoku , a keď už som aj prebratý, stále sa trasiem , keď si na to spomeniem, dlho do noci sa neviem z toho spamätať .. je to vôbec možné vysvetliť ?
Lenže to nieje príjemný sen ... iba čierne pozadie a kocka .. dobre počuješ iba kocka 3D konštrukcia, nič viac , lenže tá kocka sa v tom začne krčiť , ako keby si ju skrčil ako papier... a to ma nesmierne šokuje, straší a desí v tom sne , vstávam úplne v šoku , a keď už som aj prebratý, stále sa trasiem , keď si na to spomeniem, dlho do noci sa neviem z toho spamätať .. je to vôbec možné vysvetliť ?
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
fikus-kukis
Guru wannabe
ja mavam tiez podobny sen ktory sa opakuje tiez asi tak casto.schw33k napísal:eritrocit to si na tom ešte dobre .. presne ako si ty opisoval , mávam ja úplne rovnako časovo rozpoložený sen, prebieha mi už od detstva stále presne po nejakých 3-4 rokoch sa opakuje ...
neviem to uz opisat ale vzdy sa po nom trasiema je mi zima
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
BzuCo
Expert
No tak ako postupne citam jednotlive prispevky, tak sa vo mne viac a viac vynara myslienka, ze sny su nastroj, ktorym diabol ovplyvnuje myslenie ludi. Ja teda osobne verim, ze diabol (ano, nebudem toho sviniara oslovovat s velkym D) existuje a dokaze nam predkladat myslienky a cez sny nas ovplyvnuje aby sme potom rozmyslali o fakt hnusnych veciach (napr. vrazda blizkej osoby). Totizto si tiez myslim, ze myslienka ma silnu moc, a ze dokaze ovplyvnit. Teda nie ani tak ta samotna myslienka, ale ze diabol potom kona. (predtavujem si to asi tak, ze ked si clovek nadava, ze je sprosty, tak potom sa moze stat, ze bude fakt zabudat, alebo ze bude mat Alzheimera) Jeto fakt otras. Napr mojmu kamosovi sa jeden cas snivalo o negativnych veciach v jeho zivote, ktore sa potom stali. Bolo to prenho velmi frustrujuce, no uz "je z toho vonku". Nastastie.
-
*Barborka*
Medium Expert