Laska cez internet ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

taurus666 napísal:môže to dopadnúť aj takto
ROFL to co je za trapas :lol: :lol:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja si myslim,ze je to mozne.vela stastia :D
lienka111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka111 »

no... nikdy nehovor nikdy... ale ja tomu neverim velmi... to mas ako s mobilom... ked niekoho poznas, ale nie ste spolu casto, tak sa mozte blizsie spoznavat... ale uplne s neznamym clovekom... a povedat, ze je to laska... aj ked ma naozaj tolko rokov ako ty a ni o vyske neklamala, ako si mozes byt isty, ze je taka ako pise ? ... a dalsia vec... ja potrebujem k laske aj pohlad z oci do oci, objatie... take klasicke... mne je malo cez obrazovku... ale zas kazdy sme iny...
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

lienka111 napísal:no... nikdy nehovor nikdy... ale ja tomu neverim velmi... to mas ako s mobilom... ked niekoho poznas, ale nie ste spolu casto, tak sa mozte blizsie spoznavat... ale uplne s neznamym clovekom... a povedat, ze je to laska... aj ked ma naozaj tolko rokov ako ty a ni o vyske neklamala, ako si mozes byt isty, ze je taka ako pise ? ... a dalsia vec... ja potrebujem k laske aj pohlad z oci do oci, objatie... take klasicke... mne je malo cez obrazovku... ale zas kazdy sme iny...
Asi tak ze uz sme sa stretli :)
lienka111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka111 »

Emerger napísal:Asi tak ze uz sme sa stretli :)
Tak to ti gratulujem. Dufam, ze vyslo tak, ako malo. :)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Emerger napísal:Asi tak ze uz sme sa stretli :)
no a ako to dopadlo?
bamborka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bamborka »

Te-wei napísal:Ako môžem hovoríť o laske, laske cez neť, keď som sa s dotyčnou ani nestretol?! veď to je hlúpe...

nieje to hlupe.... ty nemilujes jej fyzicku krasu ale to ako rozprava co rozprava ako sa chovaaa.... ja mam tiez taku lasocku.som ho niikdy nevidela ale nikdy nanho nezabudnem:) stale telefonujeme piiseme smskujeme uz 3 roky:)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

bamborka napísal:nieje to hlupe.... ty nemilujes jej fyzicku krasu ale to ako rozprava co rozprava ako sa chovaaa.... ja mam tiez taku lasocku.som ho niikdy nevidela ale nikdy nanho nezabudnem:) stale telefonujeme piiseme smskujeme uz 3 roky:)
takto komunikujete uz 3 roky a ani len fotky ste si nevymenili?
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

:arrow: tomasito to kde si vyhrabal Omg :lol: :D :lol:
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no dopadlo o dobre...ale tak uvidim ako s to vyvinie...vsetkym dakujem za podporu...a dakujem aj za to ze v to verili,lebo ju asi lubim :roll:
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Emerger napísal:no dopadlo o dobre...ale tak uvidim ako s to vyvinie...vsetkym dakujem za podporu...a dakujem aj za to ze v to verili,lebo ju asi lubim :roll:
a ako to prebiehalo? kde ste boli?
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Emerger napísal:no dopadlo o dobre...ale tak uvidim ako s to vyvinie...vsetkym dakujem za podporu...a dakujem aj za to ze v to verili,lebo ju asi lubim :roll:
v tomto sa mozes dost mylit,ozaj neviem co knej citis,ale laska to asi nebude,len si to myslis,ved ste sa prvi krat stretli len ti dam jednu mudru radu NEPONAHLAJ SA MOC lebo moze to zle skoncit.
Casu je dost pekne pomalicky :)
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

miso2911 napísal:a ako to prebiehalo? kde ste boli?
Boli sme v Europe centrum v Banskej B. a najprv sme sa prechadzali a potom sme si isli sadnut do kaviarnicky...a stale sme sa rozpravali a smiali. Potom ona tam mala rodicov tak ju zobrali domov aby nemusela ist busom.
:? cize taka normalka...bolo to prvy krat cize este nic sa neudialo :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

bamborka napísal:nieje to hlupe.... ty nemilujes jej fyzicku krasu ale to ako rozprava co rozprava ako sa chovaaa.... ja mam tiez taku lasocku.som ho niikdy nevidela ale nikdy nanho nezabudnem:) stale telefonujeme piiseme smskujeme uz 3 roky:)
ja to nechápem. Ako by som mohol milovať niekoho koho nepoznám osobne, nehovoriac o tom, že som sa s ní ani nestretol?! veď to je proti logike. A keď niekoho milujem, tak ho milujem celého ako osobnosť.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Te-wei napísal:ja to nechápem. Ako by som mohol milovať niekoho koho nepoznám osobne, nehovoriac o tom, že som sa s ní ani nestretol?! veď to je proti logike. A keď niekoho milujem, tak ho milujem celého ako osobnosť.
Proti logike? ano
Nemozne? nie

Ja som dospel k nazoru ze spoznat nikoho cez net je ovela lepsie ako napr na diskoteke. Ano sice toho cloveka nevidis, ale spoznavas ho. Naopak na diske alebo tak sice cloveka vidis ale nemozes s nim komunikovat hodiny. Stretol som sa asi s 4 babami z netu, s 2 som v kontakte ako kamarati. s 1 som mal vztah, ktory nasledne skoncil(skoncil by aj keby sme sa spoznali inde).Zo zuriek ich bolo viac ale aj tak

Pred tyzdnom som si zacal pisat s jednym dievcatom, a mame pocit akoby sme sa poznali vecnost, vcera sme pretelefonovali 7 hodin! Obidvaja vieme o sebe enorme mnozstvo, vieme ako vyzerame, znieme. Uz ostava len stretnut sa, to bude zajtra. a obidvaja mame vela ocakavani od neho. :smt023 :smt007
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

chlapec10 no tak to si asi ešte nezažil opak... písať si s niekým pol druha roka - každý deň si proste písať o hocičom ako keby sme sa poznaly celý život a bla bla.... ale stačilo jedno strednutie aby som vedel že v skutočnosti je úplne iná..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

cez pokec zacinat vztahy?! to ani kebyze mi platis 10litrov za hodinu!
si rozumiete cez maily/SMS: no a co? si este nevidel co taketo veci robia s ludmi. kamoska tak zacala vztah s jednym typom a trvalo to dlhsie kao som predpokladal, lebo neboli spolu az tak casto a ked im to padlo tak sa chcela zabijat...
to si fakt tak v keli ze nedokazes bali babu life? omfg co je toto za dobu?!

//mozete si pisat aj kezdych 30s ale aj tak nevies co je v nej. cez pokeci a sms toho vela moze/s kamuflovat, life nie. a po prvom rande nemozes povedat ze ju lubis. to su len prve feelings a tie su najviac na kkt. viem co pisem. lubis mozno to co robis, ako ti pise ale po prvom rande ju nelubis, to ti garantujem. to sa hovori ked ste spolu pol roka minimalne.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

krupica_dnb napísal:chlapec10 no tak to si asi ešte nezažil opak... písať si s niekým pol druha roka - každý deň si proste písať o hocičom ako keby sme sa poznaly celý život a bla bla.... ale stačilo jedno strednutie aby som vedel že v skutočnosti je úplne iná..

zazil, to bol ten 1 krat... nevravim ze z toho bude nejaka laska, nehovorim ze bude z toho nieco...
Urcite mas pravdu, zalezi od osob... co sa tyka lasky cez net, tak to ani cirou nahodou.. pre mna je laska cistou zriedkavostou v realite :oops: takze tak... ale urcite sa nebranim tomu aby som neikoho takto spoznal, nevravim ze teraz budem 5 hodin na pokeci/booome/zoznamke buh vi kde... ale aj to je forma dnesnej doby
mozete si pisat aj kezdych 30s ale aj tak nevies co je v nej. cez pokeci a sms toho vela moze/s kamuflovat, life nie. a po prvom rande nemozes povedat ze ju lubis. to su len prve feelings a tie su najviac na kkt. viem co pisem. lubis mozno to co robis, ako ti pise ale po prvom rande ju nelubis, to ti garantujem. to sa hovori ked ste spolu pol roka minimalne.
Ano ano ano. mas pravdu mas kazdom bode a netvrdim opak...
preto sa s nou idem co najskor stretnut v reali, a uvidime... aby som povedal ze lubim by muselo byt viac ako 1,2,3...vela stretiek, Milujem takych ludi sa za zalubia po 1 poobedi s niekym a tvrdia o laske na zivot a na smrt :D
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Ja som sa uz 2x takto snazil a 2x som si "vylamal zuby" ako cez internet to bezi fajn vymenis si fotky tiez vsetko fajn ale potom pri stretnuti to zacne viaznut. Poslednykrat to bolo asi tak ze ma videla asi tak na 20sekund a z toho usudila ze ee. Lahko sa da z toho zblbnut.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

chlapec10 napísal:Ano ano ano. mas pravdu mas kazdom bode a netvrdim opak...
preto sa s nou idem co najskor stretnut v reali, a uvidime... aby som povedal ze lubim by muselo byt viac ako 1,2,3...vela stretiek, Milujem takych ludi sa za zalubia po 1 poobedi s niekym a tvrdia o laske na zivot a na smrt :D
so mnou sa jedna baba chcela stretavat, ale (nastastie) to nevyslo...
pokec je na kamaratstva na nic viac...
Napísať odpoveď