Zdrava ziarlivost je, ked ti neni uplne jedno, ze sa tvoja polovicka rozprava s nejakou artaktivnou osobou pohlavia(,ktore ju pritahuje) a zacnes si mysliet, ze co keby, ale len mysliet, pripadne to medzi recou spomenies niekedy, ked sa rozpravate s polovickou, ale nic viac, proste len take male pocity neistoty, ale tie nemusia byt vzdy a vsade. Zalezi od vztahu a od povahy, ale aspon raz su podla mna v kazdom vztahu.maryinka napísal:"podla mna taka "zdrava" ziarlivost vo vztahu je ok...." a co je podla vas zdrava ziarlivost teda???bud ziarlis,alebo neziarlis,zdravu ziarlivost nepoznam!!!!
Ziarlivost
-
r4wMUnt34q
Star
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja si myslím,že žiarlivosť je hlavne dôkazom nedôveri.maryinka napísal:Ziarlivost nie je dokaz lasky, ale dokaz nizkeho sebavedomia ziarlivca, pretoze si mysli, ze niekto je lepsi ako on.
Vazne diky za tuto pravdivu vetu..
pomohla mi zlepsit zivot k lepsiemu..uz neziarlim a stale si pripominam,ze pre svojho partnera som najlepsia,kedze je so mnou..
vazne diky..dost mi to pomohlo
presne takr4wMUnt34q napísal:Zdrava ziarlivost je, ked ti neni uplne jedno, ze sa tvoja polovicka rozprava s nejakou artaktivnou osobou pohlavia(,ktore ju pritahuje) a zacnes si mysliet, ze co keby, ale len mysliet, pripadne to medzi recou spomenies niekedy, ked sa rozpravate s polovickou, ale nic viac, proste len take male pocity neistoty, ale tie nemusia byt vzdy a vsade. Zalezi od vztahu a od povahy, ale aspon raz su podla mna v kazdom vztahu.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Žiarlite???
tak co ziarlite? myslim napriklad situaciu ked vecer nieste spolu a ona je vonku s nejakymi inymi chalanmi/alebo on s babami....ja sa snazim neziarlit ale mam to tazke bo ta moja chodi von vacsinou s chalanmi...ale tak nejaka ta dovera musi byt vo vztahu...aky je vas nazor??
-
P3Bo
Guru wannabe
Ja som strasne ziarlivy ale to sa dá z dievčaťa vycíti ze ta ľubi takze ked to z nej cítis nie je sa coho obávat
ale aj tak si myslím ze nie je dobré ak jej necháš prilis velke moznosti lebo potom je to len otázka casu kedy ta opusti
Takze nie je dobré byt ziarlivy ale zase nie je dobré ak neziarlis vobec ...
-
Shark NX
Addict
Ziarlim ale ked som uz z babou chodil tak sme na stretka chodili spolu ...ale ked chcela babsku jazdu tak nech sa paci ... ale inac som velmi tolerantny ... aj z nejakymi kamaratmi moze zabehnut ... v tomto som babe vzdy doveroval ... Jedine co ma nasieralo bolo to ze sa mojej ex par x ozval byvaly (rozisli sa uz veeelmi davno) ze ci sa nechce stretnut ... v tom pripade hovorila alebo idem z terajsim alebo ked bude davat nejake navrhy tak dostane kabelkou v ktorej bude cihla 
-
jamess
Light Professional
ja som ziarlivy jak pes ked som s nejakou babou ktoru balim a ona oodide za inym si nieco vybavit a len vidim ako sa chichoce s nim...potom sa zacnem spravat ako debil a pytam sa ze to bol kto apodobne otazky...mozon preto som doteraz neuspesny 
Spojena tema "Žiarlite???" s "ako prekonať žiarlivosť??:)" a tema premenovana na "Ziarlivost"
kobalt
Spojena tema "Žiarlite???" s "ako prekonať žiarlivosť??:)" a tema premenovana na "Ziarlivost"
kobalt
-
midnight_man
Guru
all
Ako sa hovori taka "zdrava ziarlivost" nieje na skodu...dokonca je prospesna..ked druha strana vidi ze troska ziarlite,,,
.No prehnana ziarlivost moze u niekoho vyvolat pocit nedôvery...Za kazdu somrinu sa hadat,,a vela hadok to znamena ..rozchod. treba najst taku strednu cesticku,,nebrat vsetko vazne,,a zas nebyt lahostajny 
-
divoska3333
Amateur
-
krupica_dnb
Medium Professional
musíš mu dať najavo že je pre teba všetko, ako ho máš rada (alebo ľúbiš), a povedať, že on je len kamarát, že aj on má kamarátky a tebe na tom nič nevadí, že sa spolu len rozprávate, sem tam spolu strávite viac času, ale si len jeho...divoska3333 napísal:potrebujem pomoc,moj priatel sa ma stale vypytuje ci ma ziarlit na jedneho kamarata s ktorym sa bavim,ci ho ma povazovat za konkurenciu,vzdy mu poviem ze nie ale on tomu moc neveri.ako mu mam dat najavo ze on je ten jediny ktoreho lubim?
-
matus121
Light Professional
neviete navod, ako sa ziarlivosti zbavit? lebo v poslednej dobe mi robi vo vztahu velke, ba priam az existencne problemy, totiz zo ziarlivosti je odvodena, nedovovera, od nedovery zas kontrolovanie a tak a to uz je vazny problem, ale na pociatku je ziarlivost a preto by som potreboval niejake vase rady
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ja vobec neziarlim... bo nemam na koho. ziarlivost je uplne bezna, pokial nezachadza do extremov tak aj neskodna. potom to uz je ale horsie a od takych treba utekat. myslim ze ale ked uz su nejake problemy vo vztahu, aj co sa tyka vzajomnej dovery tak ta ziarlivost zacne rast. cize je mozne ze sa to da vypestovat.
-
dew6
Light Star
Re: ako prekonať žiarlivosť??:)
Mozno mas scasti pravdu, no vsetci vieme, co dokaze urobit so vztahom chorobna ziarlivost....Frikso napísal:Je to dokaz, ze ho lubis
-
midnight_man
Guru
Re: ako prekonať žiarlivosť??:)
Tym padom by mala aj druha strana troska tolerovat to ze partner je troska ziarlivejsi..mala by na to brat ohlad..no a zase sme pri tolerancii a kompromisoch= zaklad vztahudew6 napísal:Mozno mas scasti pravdu, no vsetci vieme, co dokaze urobit so vztahom chorobna ziarlivost....
-
lienocka1269
Light Expert
Re: Ziarlivost
Je prirodzené,že žiarliš...ja to robím tiež...a viem aký to je pocit,keď máš niekoho rada a záleží ti na ňom a zrzu vidíš ako sa nejaká baba snaží o niečo,no ak ťa má tvoj priateľ skutočne rád mal by odolať...mne sa niečo podobné stalo,mala som veľmi dobrého kamaráta,ktorého som mala viac ako len rada a spravila som chybu,ktorú nejdem rozoberať a od vtedy išlo medzi nami všetko dole vodou...a objavila sa aj jedna baba,kamarátová frajerka zaľúbila sa do tohoto môjho kamaráta a mala som pocit,že ani ona mu nie je ľahostajná,nakoniec sme sa dohodli na kamrátstve,no ja nedokážem byť s niekým kamoška a k toho človeka ľúbim,tak som to ukončila úplne...Kwetinka napísal:Verím mu, viem že by ma nesklamal..ale aj tak sa niekedy bojím..a cítim žiarlivosť, keď viem, že sa o neho nejaká snaží.aj keď viem, že na ňu absolutne nereaguje??asi je to prirodzeny pud- žiarliť
TAKŽE...je úplne normálne keď sa cítiš ohrozená a žiarliš...
-
midnight_man
Guru
Re: Ziarlivost
A bol to dobry napad?lienocka1269 napísal:no ja nedokážem byť s niekým kamoška a k toho človeka ľúbim,tak som to ukončila úplne...