Ziarlivost

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

maryinka napísal:"podla mna taka "zdrava" ziarlivost vo vztahu je ok...." a co je podla vas zdrava ziarlivost teda???bud ziarlis,alebo neziarlis,zdravu ziarlivost nepoznam!!!!
Zdrava ziarlivost je, ked ti neni uplne jedno, ze sa tvoja polovicka rozprava s nejakou artaktivnou osobou pohlavia(,ktore ju pritahuje) a zacnes si mysliet, ze co keby, ale len mysliet, pripadne to medzi recou spomenies niekedy, ked sa rozpravate s polovickou, ale nic viac, proste len take male pocity neistoty, ale tie nemusia byt vzdy a vsade. Zalezi od vztahu a od povahy, ale aspon raz su podla mna v kazdom vztahu.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

maryinka napísal:Ziarlivost nie je dokaz lasky, ale dokaz nizkeho sebavedomia ziarlivca, pretoze si mysli, ze niekto je lepsi ako on.
Vazne diky za tuto pravdivu vetu..
pomohla mi zlepsit zivot k lepsiemu..uz neziarlim a stale si pripominam,ze pre svojho partnera som najlepsia,kedze je so mnou..
vazne diky..dost mi to pomohlo :!:
Ja si myslím,že žiarlivosť je hlavne dôkazom nedôveri.
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

r4wMUnt34q napísal:Zdrava ziarlivost je, ked ti neni uplne jedno, ze sa tvoja polovicka rozprava s nejakou artaktivnou osobou pohlavia(,ktore ju pritahuje) a zacnes si mysliet, ze co keby, ale len mysliet, pripadne to medzi recou spomenies niekedy, ked sa rozpravate s polovickou, ale nic viac, proste len take male pocity neistoty, ale tie nemusia byt vzdy a vsade. Zalezi od vztahu a od povahy, ale aspon raz su podla mna v kazdom vztahu.
presne tak :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Žiarlite???

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

tak co ziarlite? myslim napriklad situaciu ked vecer nieste spolu a ona je vonku s nejakymi inymi chalanmi/alebo on s babami....ja sa snazim neziarlit ale mam to tazke bo ta moja chodi von vacsinou s chalanmi...ale tak nejaka ta dovera musi byt vo vztahu...aky je vas nazor??
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Žiarli každý, niekto viac, niekto menej. Určite sa najdú aj siláci, čo veria ideám, že žiarlenie je len slabosť a egoizmus (čo nepopieram) a tvrdia, že oni nežiarlia (čo popieram). Ja sa snažím nežiarliť, niekedy sa darí, inokedy nie..
BTW: Myslím, že téma o žiarlení tu už je.. :roll:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja som strasne ziarlivy ale to sa dá z dievčaťa vycíti ze ta ľubi takze ked to z nej cítis nie je sa coho obávat :) ale aj tak si myslím ze nie je dobré ak jej necháš prilis velke moznosti lebo potom je to len otázka casu kedy ta opusti :? Takze nie je dobré byt ziarlivy ale zase nie je dobré ak neziarlis vobec ...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ziarlim ale ked som uz z babou chodil tak sme na stretka chodili spolu ...ale ked chcela babsku jazdu tak nech sa paci ... ale inac som velmi tolerantny ... aj z nejakymi kamaratmi moze zabehnut ... v tomto som babe vzdy doveroval ... Jedine co ma nasieralo bolo to ze sa mojej ex par x ozval byvaly (rozisli sa uz veeelmi davno) ze ci sa nechce stretnut ... v tom pripade hovorila alebo idem z terajsim alebo ked bude davat nejake navrhy tak dostane kabelkou v ktorej bude cihla :lol:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

ja som ziarlivy jak pes ked som s nejakou babou ktoru balim a ona oodide za inym si nieco vybavit a len vidim ako sa chichoce s nim...potom sa zacnem spravat ako debil a pytam sa ze to bol kto apodobne otazky...mozon preto som doteraz neuspesny :?

Spojena tema "Žiarlite???" s "ako prekonať žiarlivosť??:)" a tema premenovana na "Ziarlivost"
kobalt
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ako sa hovori taka "zdrava ziarlivost" nieje na skodu...dokonca je prospesna..ked druha strana vidi ze troska ziarlite,,, ;) .No prehnana ziarlivost moze u niekoho vyvolat pocit nedôvery...Za kazdu somrinu sa hadat,,a vela hadok to znamena ..rozchod. treba najst taku strednu cesticku,,nebrat vsetko vazne,,a zas nebyt lahostajny ;)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

:smt023 si na dobrej ceste.. ked neziarlis moc.. a ked mu davas volnost.. ano je to normalne ze ta to hneva obcas.. ale tak keby ta to nehnevalo by to znamenalo ze ti na nom nezalezi..a tu vidno ze ho Lubis.. tak je O.K. Len tak dalej.. :arrow:
divoska3333
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa divoska3333 »

potrebujem pomoc,moj priatel sa ma stale vypytuje ci ma ziarlit na jedneho kamarata s ktorym sa bavim,ci ho ma povazovat za konkurenciu,vzdy mu poviem ze nie ale on tomu moc neveri.ako mu mam dat najavo ze on je ten jediny ktoreho lubim?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Možno si s nim pohovorit vaznesie o tom ze ho lubis to by ho mohlo upokojit :wink: ( myslím tým ale nejake dlhsie vyznanie lásky nie iba strohé lubim ta -ani to vsak nie je zle)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

divoska3333 napísal:potrebujem pomoc,moj priatel sa ma stale vypytuje ci ma ziarlit na jedneho kamarata s ktorym sa bavim,ci ho ma povazovat za konkurenciu,vzdy mu poviem ze nie ale on tomu moc neveri.ako mu mam dat najavo ze on je ten jediny ktoreho lubim?
musíš mu dať najavo že je pre teba všetko, ako ho máš rada (alebo ľúbiš), a povedať, že on je len kamarát, že aj on má kamarátky a tebe na tom nič nevadí, že sa spolu len rozprávate, sem tam spolu strávite viac času, ale si len jeho...
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

neviete navod, ako sa ziarlivosti zbavit? lebo v poslednej dobe mi robi vo vztahu velke, ba priam az existencne problemy, totiz zo ziarlivosti je odvodena, nedovovera, od nedovery zas kontrolovanie a tak a to uz je vazny problem, ale na pociatku je ziarlivost a preto by som potreboval niejake vase rady
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ach jaj so ziarlivostou mam tiez problem..ale nepoviem si ze necham to tak..ked ziarlim tak ziarlim a nebudem to v sebe potlacat..vztah je predsa o tom aby dvaja ludia spolu komunikovali a nie v sebe dusili nieco co im vadi....takze uprimnost a uprimnost..to je dolezite...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja vobec neziarlim... bo nemam na koho. ziarlivost je uplne bezna, pokial nezachadza do extremov tak aj neskodna. potom to uz je ale horsie a od takych treba utekat. myslim ze ale ked uz su nejake problemy vo vztahu, aj co sa tyka vzajomnej dovery tak ta ziarlivost zacne rast. cize je mozne ze sa to da vypestovat.
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ako prekonať žiarlivosť??:)

Príspevok od používateľa dew6 »

Frikso napísal:Je to dokaz, ze ho lubis :wink:
Mozno mas scasti pravdu, no vsetci vieme, co dokaze urobit so vztahom chorobna ziarlivost.... :?
midnight_man
Guru
Guru

Re: ako prekonať žiarlivosť??:)

dew6 napísal:Mozno mas scasti pravdu, no vsetci vieme, co dokaze urobit so vztahom chorobna ziarlivost.... :?
Tym padom by mala aj druha strana troska tolerovat to ze partner je troska ziarlivejsi..mala by na to brat ohlad..no a zase sme pri tolerancii a kompromisoch= zaklad vztahu
lienocka1269
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Ziarlivost

Príspevok od používateľa lienocka1269 »

Kwetinka napísal:Verím mu, viem že by ma nesklamal..ale aj tak sa niekedy bojím..a cítim žiarlivosť, keď viem, že sa o neho nejaká snaží.aj keď viem, že na ňu absolutne nereaguje??asi je to prirodzeny pud- žiarliť
Je prirodzené,že žiarliš...ja to robím tiež...a viem aký to je pocit,keď máš niekoho rada a záleží ti na ňom a zrzu vidíš ako sa nejaká baba snaží o niečo,no ak ťa má tvoj priateľ skutočne rád mal by odolať...mne sa niečo podobné stalo,mala som veľmi dobrého kamaráta,ktorého som mala viac ako len rada a spravila som chybu,ktorú nejdem rozoberať a od vtedy išlo medzi nami všetko dole vodou...a objavila sa aj jedna baba,kamarátová frajerka zaľúbila sa do tohoto môjho kamaráta a mala som pocit,že ani ona mu nie je ľahostajná,nakoniec sme sa dohodli na kamrátstve,no ja nedokážem byť s niekým kamoška a k toho človeka ľúbim,tak som to ukončila úplne...
TAKŽE...je úplne normálne keď sa cítiš ohrozená a žiarliš...
midnight_man
Guru
Guru

Re: Ziarlivost

lienocka1269 napísal:no ja nedokážem byť s niekým kamoška a k toho človeka ľúbim,tak som to ukončila úplne...
A bol to dobry napad? :? viem ze je to OT ale musim sa spytat...tiez by som potreboval "help" je to lepsie ked si to skoncila?..je tazko byt s niekym kamarat koho lubis :(
Napísať odpoveď