Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Aryan Angel napísal:Hej a ako vidim zabudol som dodat degeneraciu hodnot :/

A ty pinacolada o com stale? to ze sa niekto stane bezdomovcom nemusi znamenat ze nie je inteligentny a to ze je niekto inteligentny neznamena ze je dobry. vsetko.
to skor by som sa mal opytat ze ty o com...

// Tomasito: Pokial k teme nemas co napisat, nepis nic.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Hm, niekto sa tu pytal, co je spatne, ze svetu vladnu slobodomurari, iluminati, resp. zidia. Nuz, taktika slobodomurarstva a sionizmu sa po starocia nezmenila, je v podstate stale rovnaka - zmocnit sa financii, rozlozit verejnu mienku, zbavit narod jeho duse, ovladnut rozhodujuci politicky svet a potom tocit a hrat s narodmi ako s figurkami na sachovnici. Ako to tu vsak citam, este aj dnes sa najde vela naivnych ludi, ktori si myslia, ze ide len o nevinnu hru "nudiacich" sa intelektualov...

Uplne postaci, ked sa clovek zahlbi do mnozstva tzv. konspiracnych teorii, ktore su v hojnom pocte dostupne uz aj v nasom jazyku. Akokolvek sa niektore mozu zdat odvazne, realita je mnohokrat ovela ostrejsia. Uvadzam link na pohlad, ktori citatelovi ciastocne pootvori dvierka k ozajstnym praktikam a ucelu Slobodomurarstva dnesnych dni, resp. modernej historie vobec... Otvoreny list Vaclavovi Havlovi (nachadzaju sa tam zaujimave infos, z ktorych mnohe sa daju overit z alternativnych zdrojov).
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

kali520 napísal:Pokial si myslis ze zabijanie ludi len na to aby elita bohatla je normalne tak tebe na nich asi nevadi nic ale mne to vadi. Teba berem ako takeho moc IN cloveka ktory velmi rad vyjadruje svoj nazor.
No nie je to normalne ale je to tak v kazdej epoche ludskych dejin a bolo to tak aj za nacistickeho nemecka ale oni si nevibrali spodinu ale zidov aby mohli bohatnut - vzdy to tak je
Aryan Angel - vies ked zrelativizujes urcite hodnoty otvori sa pred tebou celkom iny svet sa mi zda ze sa to vola kulturny relativizmus (http://sk.wikipedia.org/wiki/Kultúrny_relativizmus)
Tomasito - no priznavam huste, ale celkom nechpem to akoze nacisti boli zidia (teda spon ty naj) a nicili zidov lebo... co a este teda ten list poukazuje na zverstva nacizmu tak celkom nechapem preco symptizujes s nacionalizmami alebo vseobecne s pravotocivou ideologickou stranou a za dalsie ja nie som najivny co sa tyka diania okolo mna ale moj postoj je ze ked niekto nieco chce robit tak ako robi (ci je homosexual, ci ma desat aut a droguje non-stop, alebo pochoduje v uniforme s hakovim krizom...) je mi to jedno ale nech sa nestara do druhych - najlepsie to vystihuje liberalisticke heslo osobna sloboda jedneho cloveka konci tam kde zacina osobna sloboda druheho - ale nie som lyberal a co sa tyka ulohy statu v spolocnosti tak ja by som to bez statu prezil si myslim - konecna faza komunizmu ale nie som ani komunista - takze nie som naivny ale relativista no nie moralny ale kulturny to si mozes byt isty
Tomasito
VIP
VIP

Teflon napísal:No nie je to normalne ale je to tak v kazdej epoche ludskych dejin a bolo to tak aj za nacistickeho nemecka ale oni si nevibrali spodinu ale zidov aby mohli bohatnut - vzdy to tak je
Bez obav... prominentni zidia sa o svoju kozu obavat nemuseli. BTW. uz som na tomto fore 2x spominal, ze Hitler bol na svojom vzostupe financovany ludmi z Wallstreet ako napr. Prescott Bush- dedo sucasneho prezidenta USA- G. W. Busha. Tiez napr. uz v teme Studia z Harvardu- Zidia ovladaju USA som uviedol nasl. uryvok...
Ilumináti a Hitler

Veľmi dôkladne dokumentujúce dôkazy toho, že americké banky a priemyselné kruhy sa podieľali na vzostupe Hitlerovej 3. ríše, medzičasom stali sa verejne prístupnými. Účastníci zasadania, ktore sa konalo v júli 1929 v New Yorku a na ktorom sa okrem iných zúčastnil i mladý Rockefeller ako poverenec Standard Oil, sa dohodli na tom, že najúčinnejší prostriedok na zakončeie vtedajších hospodárskych problémov v Európe by bola revolúcia v Nemecku. Najprv uvažovali za účelom prevratu financovať Komunistickú stranu Nemecka-KPD. Túto myšlienku ale zavrhli, pretože ako následok hrozilo nežiadúce zvýšenie moci Sovietov v Európe. Zjednotili sa napokon na umožnení cesty k moci druhej extrémnej strane-NSDAP. Ilumináti boli pri rôznych rokovaniach s Hitlerom asi jediní a medzinárodní bankári, pomohli Hitlerovi až k prevzatiu moci roku 1933 peňažnými injekciami 130 mil. mariek. Dobre kalkulovali. Finančné nasadenie sa zaplatilo. Stál síce Ameriku neuveritiľnú sumu 400 mld. dolárov, ale nechal narásť štátnu zadĺženosť na 220 mld. dolárov. Tým sa ocitli USA hlboko v područí medzinárodných bankárov, odhliadnúc od iných predností, ktoré jednotlivo viedli k ďalšiemu rozmnoženiu závislosti.

Zdroj: Des Griffin - Wer regiert die Welt?
Takto sa nie len ze "elegantne" dostal System federalnych rezerv USA do ruk sukromneho kapitalu (jednym znajvyznamnejsich akcionarov je bankovy dom Rotschildovcov), ale povojnove nalady Holokaustu prakticky umoznili aj vznik statu Izrael.
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

tomasito - sorry ale este som doplnil ten horny prispevok mohol by si reagovat aj na ten
Tomasito
VIP
VIP

Teflon napísal:Tomasito - no priznavam huste, ale celkom nechpem to akoze nacisti boli zidia (teda spon ty naj) a nicili zidov lebo... co a este teda ten list poukazuje na zverstva nacizmu tak celkom nechapem preco symptizujes s nacionalizmami alebo vseobecne s pravotocivou ideologickou stranou a za dalsie ja nie som najivny co sa tyka diania okolo mna ale moj postoj je ze ked niekto nieco chce robit tak ako robi (ci je homosexual, ci ma desat aut a droguje non-stop, alebo pochoduje v uniforme s hakovim krizom...) je mi to jedno ale nech sa nestara do druhych - najlepsie to vystihuje liberalisticke heslo osobna sloboda jedneho cloveka konci tam kde zacina osobna sloboda druheho - ale nie som lyberal a co sa tyka ulohy statu v spolocnosti tak ja by som to bez statu prezil si myslim - konecna faza komunizmu ale nie som ani komunista - takze nie som naivny ale relativista no nie moralny ale kulturny to si mozes byt isty
K tomu vzostupu nacizmu som sa ti vyjadril vyssie prave citovanim uryvku Iluminati a Hitler a mojim naslednym komentarom...

Pokial ide o zvysok, asi ti nie uplne rozumiem, kedze predmetom temy su slobodomurari/iluminati/NWO. Pokial vsak ide o tvoje otazky, nesympatizujem s nacionalizmom, ani s komunizmom, ani s anarchizmom ani s pravicou, ani s lavicou, etc. Politickym- ideologickym- skatulkovanim dokonca pohrdam, pretoze v konecnom dosledku pohlad cloveka na iste veci obmedzuje. BTW. na margo tej "osobnej slobody" si pomozem citatom Goetheho, ktori som na fore citoval uz niekolkokrat a ktory som tu svojho casu pouzival tiez ako podpis: "Nikto nie je tak beznadejne zotroceny ako ti, ktori falosne veria, ze su slobodni.“ Tolko moj nazor...
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

neda mi to...ako mozu taky blbci ako bush, ci meciar patrit k takej 'vyspelej' oranizacii?
Tomasito
VIP
VIP

jamess napísal:neda mi to...ako mozu taky blbci ako bush, ci meciar patrit k takej 'vyspelej' oranizacii?
Pokial viem, tak Meciar bol akurat vyznamenany radom Maltezskych rytierov, neviem o tom, ze by patril k nejakej lozi (aj ked... clovek nikdy nevie). V strukture slobodomurarstva vsak nie je dolezite, ci si blbec, alebo inteligent, cierny, alebo biely,... ale ako vplyvneho spolocenskeho postavenia si ty alebo tvoja rodina. Bezvyznamni dobrodruhovia sa nikdy nedostanu do vyssieho zasvatenia a mnohokrat ostavaju v lozach najnizsich stupnov, kde sa schovavaju za humanizmus, toleranciu atd. atd. That´s it
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Tomasito napísal:"Nikto nie je tak beznadejne zotroceny ako ti, ktori falosne veria, ze su slobodni.“
no to je sice pekne heslo ale ako zistis ktory su ty co falosne veria vies ono to hranici dost na tenko s paranojou a nemyslim cisto medicinsky pojem ale s takou ze vlastne sa dostanes do fazy ze uz nebudes vediet od radosti ktora konspiracna teoria je skutocna a ktora nie a pomaly ti z toho prepne
Tomasito
VIP
VIP

Teflon napísal:no to je sice pekne heslo ale ako zistis ktory su ty co falosne veria vies ono to hranici dost na tenko s paranojou a nemyslim cisto medicinsky pojem ale s takou ze vlastne sa dostanes do fazy ze uz nebudes vediet od radosti ktora konspiracna teoria je skutocna a ktora nie a pomaly ti z toho prepne
To skus nechat na mna... ; )

BTW. tu nejde o to, ako zistim, ktori su to ti, co falosne veria. Precitaj si prispevok vyssie, kde spominam figurky na sachovnici... Preco by som nieco take mal zistovat? Tu ide o to, nezakrivat si oci pred realitou. Je samozrejme mnozstvo ucelovo vykonstruovanych teorii, ktore odporuju inym, ale pokial si dokazes dodrzat zdravy odstup, nie je dovod, aby ti z cohokolvek preplo. Je na kazdom z nas, do akej miery sa o danu tematiku zaujima, resp. do akej miery sa v danej problematike orientuje.
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Tomasito napísal:To skus nechat na mna... ; )

BTW. tu nejde o to, ako zistim, ktori su to ti, co falosne veria. Precitaj si prispevok vyssie, kde spominam figurky na sachovnici... Preco by som nieco take mal zistovat? Tu ide o to, nezakrivat si oci pred realitou. Je samozrejme mnozstvo ucelovo vykonstruovanych teorii, ktore odporuju inym, ale pokial si dokazes dodrzat zdravy odstup, nie je dovod, aby ti z cohokolvek preplo. Je na kazdom z nas, do akej miery sa o danu tematiku zaujima, resp. do akej miery sa v danej problematike orientuje.
no to ti ani neberiem ja to plne nechavam na kazdeho to som len tak "nahlas rozmyslal" ze je to nebezpecne a mas pravdu zdravy odstup je velmi dolezity ale tak isto subjektivny - to len tiez tak "nahlas rozmyslam" ale s tymto v zasade suhlasim
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

sorry za off-topic, ale toto mi pisal jeden cech ked som mu daval link na temu :D

*[wosa]* (09:25 PM) :
můj názor ovládá ten svobodomurín?
papp19
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa papp19 »

celkom rad by som oponoval, mam uz nieco o tychto grupach prestudovane a som rad ze su tu ludia ako tomasito ze argumentuju vzdy so zdrojom...

neviem preco aj niecim ako prop,zvedavec a podobne argumentovat ked mne sa to vsetko javi ako cisto nacionalisticky zamerany pluralitny nazor a jeho argumenty su napisane pekne ale nie uplne pravdivo(myslim ze vela veci je v uvedenych mediach prekrutenych)... nasiel som nieco v anglickej wikipedii (nezabudnite napisat ze ju vlastni alebo to pisal nejaky slobodomurar alebo sionista :lol: ):

Kód: Vybrať všetko

http://en.wikipedia.org/wiki/New_World_Order_(conspiracy)
staci ked mi toto vysvetlite som normalny clovek preto by som sa rad nieco dozvedel a kludne prijmem vas nazor ak bude podlozeny niecim realnym a dovernym...
Tomasito
VIP
VIP

papp19, voci comu- konkretne- oponujes? Nejak mi unika hlavny motiv toho, co si prave v suvislosti s predmetom temy napisal.

Co sa tyka clankov, ktore najdes aj na prope, ci zvedavcovi, britskych listoch atd. atd., v drvivej vacsine pripadov ide o preklady inych zdrojov (vsimni si, ze takmer pod kazdym clankom mas odkaz na povodny zdroj). Prop a stranky jemu podobne su prave o tom, aby cloveka motivovali nad mnohokrat ucelovo tabulizovanymi temami zamysliet sa- klast si otazky- a tak nie raz siahnut aj po odbornejsich zdrojoch prave za ucelom overenia si niektorych skutocnosti... Tento ciel sa imho napr. prop_u dari naplnat, nakolko mnoho tamojsich faktov sa da pomerne lahko overit. Pokial si teda na prop_e v suvislosti s touto temou nasiel nieco, co podla teba nie je pravda, mal by si byt konkretny. Pozor vsak na to, ze tematika slobodomurarov, iluminatov a NWO je z 80% o tzv. Conspiracy (vid tebou uvedeny wiki clanok). BTW. ja osobne v samotnom pojme Conspiracy problem nevidim...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Samozrejme ze mozu byt aj nacionalisticky (narodne) zamerane ked jeden z cielov NWO je rozlozit narody, znicit narodnu identitu, narodnu ekonomiku,... co je na tom nelogicke?
Tomasito
VIP
VIP

Aryan Angel napísal:Samozrejme ze mozu byt aj nacionalisticky (narodne) zamerane ked jeden z cielov NWO je rozlozit narody, znicit narodnu identitu, narodnu ekonomiku,... co je na tom nelogicke?
Zaujimave, ze sa najdu kritici, ktori oznacuju napr. tvorcov zvedavca, alebo britskych listov za laviciarov (staci nazriet do diskusii pod clankami). Tieto paradoxne attacky maju imho jediny ciel... odputat pozornost od samotnej podstaty.
papp19
Amateur
Amateur

Tomasito - mas pravdu, treba si klast otazky, ale ja som si polozil jednu a ta ma nuti stale sa nad tym zamyslat. Myslim ze mam prop celkom dobre prestudovany. Rovnako rad listujem vo Wiki, je to zaujimave... ale vela veci, je prekrutenych. napr. aj to ze JFK bol zavrazdeny na pokyn tychto ludi(dostal gulku prave v strede jednej stran pomyselneho trojuholnika z ciest). Podla mna je pojem KONSPIRACNA TEORIA zalozeny len na dohadoch, prekrucani a davania si viacerych faktov dohromady. Pocul som uz aj take nazory ze Rothschildovci sa ticho prizerali na holokaust a nejak neprejavovali svoj povod aj ked boli v bezpeci (ved vsetci dufam vieme, ze su zidia a prislusnici jedneho z najvplyvnejsich klanov v USA) aj ked jeden z ich clenov zomrel prave v koncentracnom tabore(myslim, ze to bola Elizabeth von Rothschild). Takze sa mi javi rozkol v tejto teorii...

Aryan Angel - aj tvoj nick je cisto nacionalisticky(narodny)? ;) neviem preco, ale nejak som vedel, ze sa ozves prave ty. Nic v zlom ale prop sa mi javi aj dost rasisticky orientovany...
Tomasito
VIP
VIP

papp19, v tom pripade je aj tebou uvedeny clanok z wiki zalozeny len na dohadoch, prekrucani a davania si viacerych faktov dohromady, kedze pojem conspiracy ma uz vo svojom nazve- New World Order (conspiracy).

Pokial ide o atentat na JFK, su zname najma 3 teorie, pricom ja osobne v suvislosti s touto temou nepovazujem za dolezite vyjadrovat sa ani k jednej z nich. Neexistuju totiz dokazy, ktore by jednoznacne favorizovali ktorukolvek z tychto teorii, zatial. Co sa klanu Rothschildovcov tyka, nie je predsa ziadnym tajomstvom, ze aj ich bankovy dom figuroval medzi sponzormi NSDAP, tak ako sa na spolufinancovani Hitlera spolupodielal aj dedo sucasneho prezidenta USA- Prescott Bush. Ci sa Rothschild prizeral aj nasledkom uchopenia moci Hitlerom spekulovat nejdem, to ze sa Hitler dostal k moci aj vdaka jeho podpore je vsak zname. BTW. ktora je to ta otazka, co ta nuti stale sa nad tym zamyslat? A nad cim rozmyslat? Vyjadrujes sa prilis vsebecne.
papp19
Amateur
Amateur

tomasito - o starom Bushovi viem, bol to velky Hitlerov sponzor. Len sa mi nepozdava, zeby Rothschildovci sponzorovali Adolfa a na druhej strane len tak lahko dali zabit jednu zo svojich cleniek (aj ked bola to povodom krestanka a do rodiny sa dostala vydajom - uz aj ja teraz teoretizujem). O tom nazve sa mozeme aj pobit a nedozvieme sa co to ''conspiracy'' znamena... je to nazov pre konspiracnu teroriu? alebo je to nazov popisu prave konspiracnej teorie? ale byt tebou by som sa skor priklonil k druhej moznosti, kedze sa tam spochybnuje prave tvrdenia ako NWO...

Este:
Co sa klanu Rothschildovcov tyka, nie je predsa ziadnym tajomstvom, ze aj ich bankovy dom figuroval medzi sponzormi NSDAP
Preco neboli po vojne postihnuti za napomahanie nacizmu? Vies mi to vysvetlit?
Tomasito
VIP
VIP

papp19, nemozes s pojmami narabat ako ti vyhovuje- kazdy pojem ma svoj vyznam... Conspiracy, event. Conspiracy theory.

A preco nebol Rothschild postihnuty za napomahanie nacizmu? Mozno preto, ze klan Rothschildovcov sa nachadza na spicke pyramidy (tzv. vsevidiace oko). Mozno preto, ze financoval aj druhu stranu a v konecnom dosledku na WW2 zarobil obrovske miliardy. Mozno preto, ze prave po WW2 sa Federal Reserve System dostal do ruk sukromnemu kapitalu, pricom vyznamnym akcionarom je prave bankovy dom Rothschildovcov (t.j. de facto vlastnia a ovladaju menovy system USA). Mozno z podobnych dovodov, ako nebol doteraz nikto z US administrativy potrestany za z pohladu medzinar. prava ilegalnu invaziu do Iraku, t.j. vojnovy zlocin. Nebudme naivni, ludia ktori hybu svetom maju iny zmysel pre pravo a spravodlivost, najma ti najsilnejsi.
Napísať odpoveď