Ako sa najlepsie bit ?
do 18 rokov nemozes mat boxera a teleskop.. tak som to myslel, pretoze vacsina ludi tu nema este 18.A radsej to neskusaj porovnavat s cigaretami, lebo toto je nieco ine.MurphY napísal:nektore su legalne a nektore nie.. je zakazany? tak asi v armyshope by som to len tak nekupil.. no len pravda je ina.. policajt ti nemoze nic urobit pokial si s tym neurobil neaku trestnu vec..
heh kto to porovnaval s cigaretmi.. skorej sa do ta porovnat s cigaretmi.. do 18 nemozes mat cigy.. proste nikdo neni taky ko*ot ze by to pred policajtami vytahovalJumperAL napísal:do 18 rokov nemozes mat boxera a teleskop.. tak som to myslel, pretoze vacsina ludi tu nema este 18.A radsej to neskusaj porovnavat s cigaretami, lebo toto je nieco ine.
Prax
Chce to len prax , 20krat dostanes na drzku ale mozno ten 21 das ty jemu . Ale celkovo sa priklanam k ostatnym ze nasilim nic nevyriesis . ries to chaldnou hlavou.
Tma tmu nevyzenei iba svetlo to dokaze . Nenavist nenavist nevyzenie iba laska to dokaze - Martin Luther King
Tma tmu nevyzenei iba svetlo to dokaze . Nenavist nenavist nevyzenie iba laska to dokaze - Martin Luther King
oni obcas aj kontroluju ludi, nie moc casto, ale nikdy nevies- zalezi kde sa pohybujes, lebo su miesta, kde su razie na dennom poriadku...MurphY napísal:heh kto to porovnaval s cigaretmi.. skorej sa do ta porovnat s cigaretmi.. do 18 nemozes mat cigy.. proste nikdo neni taky kok**** ze by to pred policajtami vytahoval
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
podla toho ake, nejaky kick box, box, thajsky box (a vsetko ostatne, zamerane najma na ruky) by ti mozno pomohlo ... ale mozes mat naucene a nacvicene neviem ake sebeobranne techniky, ajtak ich nevyuzijes (pochybujem, ze niekedy nastane taka idealna situacia na ich vyuzitie a aj ked ano, tak ta technika nenapadnemato.x napísal:co tak skusit nejake bojove umenie? myslim ze by to nebolo na skodu
t0m4s3: jasne, ale zober si situaciu, ze si v nejakom kolektive, a dostanes sa s niekym do potycky..ten ti zacne nadavat pomaly na 9-te pokolenie tvojej rodiny a vsetci okolo sa zacnu smiat...mozes rozmyslat nad tym, ako sa nebit? nie, tam je uz bitka jedinou moznostou riesenia, preto si myslim, ze by chlapcovi nezaskodil pravidelny pobyt v posilovni alebo kruzku pre bojove umenie...inak podobnych sitauciach existuje ovela viac, tuto som uviedol len ako priklad
-
erytrocyt
VIP
ale keď dotičný proti tebe vytiahne pištoľ a namieri ti ju na hlavu, myslím že v zlomku sekundy ťa tvoja bojová sebaistota prejdesmejo napísal:podla toho ake, nejaky kick box, box, thajsky box (a vsetko ostatne, zamerane najma na ruky) by ti mozno pomohlo ... ale mozes mat naucene a nacvicene neviem ake sebeobranne techniky,...
ja som praveze pisal, ze mozes mat naucene neviem ake sebeobranne techniky, ajtak ta to v tej chvili ani nenapadne a ked nieco spravis, tak to bude ajtak nieco uplne ine ... reakcie sa proste nedaju nauciteritrocit napísal:ale keď dotičný proti tebe vytiahne pištoľ a namieri ti ju na hlavu, myslím že v zlomku sekundy ťa tvoja bojová sebaistota prejde
No to je iny ripad, ked ti niekto husto nadava... Lebo vtedy sa naseres a nerozmyslas co ides ani spravit, ten druhy je zaskoceny a vacsinou ho s tym adrenalinom v krvi rozflakas. Ale to vyplinie zo situacie, to sa neda nasimulovat. A pochybujem, ze ked ta napadne cigan, ze ta to nasere tymto sposobom, ze sa ne neho vrhnes.
-
erytrocyt
VIP
Akože ja a akčné filmy...Hej, ďalší odborník na všetkých, zlaty moj nikdy som ich nepozeral. Na môjho švagra, do ktorého keď si niekto chce skočiť, tak si dvakrát rozmislí či to urobí-výška 2 metre, 110 kíl, sila jak bujak, na diskotéke u nich na dedine vytiahol jeden ožratý bastard pištoľ. Nezmohol sa na nič iné ako... Keď chceš strieľať, tak strieľaj a otočil sa, a odišiel. Mesiac sa z toho nevedel spamätať, takže o čom mi tu píšeš???Libra_PC napísal:pozeravas az privelmi vela akcnych filmov
O akých akčných filmoch? Mieril niekedy niekto na teba zbraň? Na mňa áno, ale len na chvíľku, pri krčme, nebola nabitá, môj ožratý kamarát si robil srandu. Skús si ten pocit, potom tu píš o akčných filmoch dobre?
Ja viem, ja som len do tvojho príspevku doplnil svoju myšlienku...smejo napísal:ja som praveze pisal, ze mozes mat naucene neviem ake sebeobranne techniky, ajtak ta to v tej chvili ani nenapadne a ked nieco spravis, tak to bude ajtak nieco uplne ine ... reakcie sa proste nedaju naucit
takýmto zmrdom je málo ruky nohy polámať ...eritrocit napísal:Na môjho švagra, do ktorého keď si niekto chce skočiť, tak si dvakrát rozmislí či to urobí-výška 2 metre, 110 kíl, sila jak bujak, na diskotéke u nich na dedine vytiahol jeden ožratý bastard pištoľ. Nezmohol sa na nič iné ako... Keď chceš strieľať, tak strieľaj a otočil sa, a odišiel. .
eritrocit: nech si ma aj 200kg, mna tvoj svagor zaujima tak, ako tvoja mama...pri beznom zivote sa nestretavas so situaciou, ze by na teba niekto mieril so zbranou v ruke, po prve je to dost riskantne, a za druhe zbran nepovolia hocijakemu psychopatovi...co sa ostatneho tyka, poviem len jedno, bud mas hyperbujnu fantaziu alebo si pod drogou..
-
erytrocyt
VIP
Na ktorej planéte žiješ?Libra_PC napísal:eritrocit: nech si ma aj 200kg, mna tvoj svagor zaujima tak, ako tvoja mama...pri beznom zivote sa nestretavas so situaciou, ze by na teba niekto mieril so zbranou v ruke, po prve je to dost riskantne, a za druhe zbran nepovolia hocijakemu psychopatovi...co sa ostatneho tyka, poviem len jedno, bud mas hyperbujnu fantaziu alebo si pod drogou..
Zbraň nepovolia žiadnemu psychopatovi... Prosím ťa nebuď smiešny, môžem sa ťa opýtať koľko máš rokov ? A kedy sa zo svojho sna ráčiš zobudiť?
Opýtaj sa ktorého koľvek policajta, koľko polodebilov má zbraň, budeš sa veľmi diviť...A ty si myslíš, že zbraň múžeš získať len legálne? No, tak to dúfam že nie... Pretože je to niekedy možno menší problém ako zohnať sunar pre decko počas sviatkov...
Pri bežnom živote sa do takej situácie nedostaneš... No rád by som ťa previedol po OAIM vo fakultnej nemocnici LP v Košiciach, alebo hocikde inde. Priestrel, postrelenie, min. 2x týždenne... Už si sa zobudil?
To že sa takéto veci nestávajú vo tvojom okolí neznamená, že sa nestávajú nikde.
Vyprosím si aby si o mne písal že som pod drogou, dobre?
Jo a ak by ťa napadlo, odkiaľ to viem, pozri sa do témy zamestnanie vašich rodičov, možno pochopíš...
//Ak ťa môj švagor nezaujíma, ako aj moja matka, neviem prečo reaguješ na moje príspevky
schw33k napísal:takýmto zmrdom je málo ruky nohy polámať ...
No a skús človeku ktorý pol života presedel pred Cánter Strajkom a druhú polovicu prežral, presral a prespal niečo vysvetliť. Darmo vidno že dačo už za sebou tiež máš, tak asi vieš o čom ti teraz píšem...
absolútna blbosť .. čím ďalej ľudí vlastní zbraň a čím ďalej ju vlastní nelegálne , bo ani zohnať ju nieje taký problém ako kedysiLibra_PC napísal:pri beznom zivote sa nestretavas so situaciou, ze by na teba niekto mieril so zbranou v ruke, po prve je to dost riskantne, a za druhe zbran nepovolia hocijakemu psychopatovi..
napr. ja , minule som musel spať s priateľkou u jej tety , no a priateľka má bratranca , ktorý je dosť veľký psychopat , inak má 19 rokov , fašoun , no a ako sa zobudím , on ležal oproti mňa , zbadám na stolu vedľa neho normálnu berettu - bol som v šoku ( inak ak sa pýtaš či ju mal legálne tak lol ) , takže máš to kúsok skreslené , teraz môže vlastniť zbraň už naozaj hocikto a tým ju má aj viacej magorov , ktorí Ti ju na tu hlavu namieria - prinajlepšom tam aj skončia