dnes pisali v novom case, ze satli 1,6... uz nevedia co by pisali...R1k1nko napísal:v novom case bolo ze samotne auto stalo 2.1mil a + vybava = 3.5 mil
Nové policajné aftá na naše super diaľnice :)
Heh.. no jednak po slovenských dialniciach behá toľko áut značky Lamborghini, že...mato.x napísal:take auta uz mali davno kupit (nehovorim ze suhlasim s cenou) ale ked okolo nich preleti na dilanici nejake lamborghini tak ho asi tazko dostihnu s nejakymi fabiami...
..na druhú stranu.. keď niekto si dokáže kúpiť Lamborghini, tak kúpa jedného policajta pri radare nemôže byť problém.
..ale určite sa im zídu.
-
Blackmoon69
Light Expert
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Blackmoon69
Light Expert
dedina je dedina,,,ale blawa je blawa,,,ja mam skolu hned pod hradom,,,a kazde rano vidim kalinaka jak si to na tmavomodrej RS4(430koni) j*be to kilecko na hradnordkapp_pb napísal:... ty si iny idelaista ze kilo po meste .. sak tolko jazdia dzedzina tuneri na skodofkach
edit:tunery na skodofkach a kilecko??wsak moja babka si to j*be na 105ke 130 po ceste a vtedy cujem uz ako sa skrutky trasu a cele auto sa rozletuwa,,,plus este ktomu ze ma dioptrie,,,no proste SMRT V OCACH
-
derriL
Expert
Ja len tolkoto
Kód: Vybrať všetko
http://www.ta3.com/sk/reportaze/18481_na-cestach-pribudnu-dalsie-policajne-radary-
frodimir1
Star
Napis je napis, ale skutocnost... neviem... nehadam sa... sak aj tietok audiny nemaju problem 3 kilecka, len sa treba pohrat s nimi...
Inak k tym skodoveckam, mno nestacil by im Superb V6 142 KW, ja myslim, ze bohate, i ked niesom zastanca skodoviek, usetrili by sme viac nez pol melona na kuse, a to by sa dalo investovat inak... Inak k tym Lambacom, ci ako sa to pise, mno neviem s tym by som na nase cesty nesiel...... ale to je jedno sak keby dali spravit auta na zakazku, tak tie by mali graaady...
Inak k tym skodoveckam, mno nestacil by im Superb V6 142 KW, ja myslim, ze bohate, i ked niesom zastanca skodoviek, usetrili by sme viac nez pol melona na kuse, a to by sa dalo investovat inak... Inak k tym Lambacom, ci ako sa to pise, mno neviem s tym by som na nase cesty nesiel...... ale to je jedno sak keby dali spravit auta na zakazku, tak tie by mali graaady...
-
quasimoto
Star
tieto audi DTM maju tusim 2.0 takze je to najma o dizajne a pritvrdenom podozkuinsane napísal:Ale aj tak mame stastie, lebo si mohli kupit Audi A4 DTM Edition (jedno nam zacalo stavat pri dome) a ma to pri vyfukoch take ftipne napisy ako napr."Vmax 300 km/h" a podobne... To by bolo zase trochu ine kafe.
a inak Superb na tragicky podvozok, to uz radsej novu Octaviu RS. Ale podla mna mohli kupit BMW 335i, vykony takmer rovnake ako S4 a cena o asi 700 000 nizsia
Omg ich vytiahnu len vo vinimocny pripadoch budu si ich setrit
a inak nemaju sancu neikoho dobehnut na mOTORKE napr taka HONDA CBR 900 RR vitiahne na 320Km/h rychla axceleracia tazke audinky nemaju sancu proti silnejsim zavodnym Motrokam a malokedy sa stane ze ked Motorkakr ide velkou rychlostou a Policajt by ho chcel zastavit tak Velmi pochybujem ze motorkar Zastavi tazke tak k Novim Audinkam
a inak nemaju sancu neikoho dobehnut na mOTORKE napr taka HONDA CBR 900 RR vitiahne na 320Km/h rychla axceleracia tazke audinky nemaju sancu proti silnejsim zavodnym Motrokam a malokedy sa stane ze ked Motorkakr ide velkou rychlostou a Policajt by ho chcel zastavit tak Velmi pochybujem ze motorkar Zastavi tazke tak k Novim Audinkam
Tu nejde celkovo o tu rychlost ale motorka je silnejsia .lepsie axceleruje povec mi ktore auta ti da 120 za 3.5 Sekudny Omfg.
A kebyze to sluzi na fotenie a co im staci... tak mi maly velke prd lebo motorkary co jazdia vatsinou vatsou rychloustou davaju si znacky dole,alwebo ich policajti vubec nezastavuju tomu ver
obe vytiahnu nad 280Km/h a po nasich dialniciach sa da jazdit aj rychlostou 280km/h ked je dobry jazdec neni ocom a esce dalsie vyhody motorki
lahko sa vsade skova,behne do tenkych ulickie Proste motorka je motorka no ale ne v zime
//kinjeril: Pouzivaj "Uprav"!!!
A kebyze to sluzi na fotenie a co im staci... tak mi maly velke prd lebo motorkary co jazdia vatsinou vatsou rychloustou davaju si znacky dole,alwebo ich policajti vubec nezastavuju tomu ver
by si sa velmi cudoval napr Taka nova SUZUKI GSX-R 700 Rok vyrobi 2006 sa vyrovna rychlosti Hondy CBR 900 rrquasimoto napísal:Ok skus jazdit po nasich cestach 320 km/h na motorke a potom bud mudry. Motorky su sice rychlejsie na rovinke, ale v zakrutach nemaju velmi sancu.
A seriovych motoriek jazdiacich 300 a viec je len par (Hayabusa, Kawa ZX-12R, Blackbird a mozno som este neco zabudol)
obe vytiahnu nad 280Km/h a po nasich dialniciach sa da jazdit aj rychlostou 280km/h ked je dobry jazdec neni ocom a esce dalsie vyhody motorki
lahko sa vsade skova,behne do tenkych ulickie Proste motorka je motorka no ale ne v zime
//kinjeril: Pouzivaj "Uprav"!!!