Nové policajné aftá na naše super diaľnice :)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

R1k1nko napísal:v novom case bolo ze samotne auto stalo 2.1mil a + vybava = 3.5 mil :)
dnes pisali v novom case, ze satli 1,6... uz nevedia co by pisali...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

nový čas treba brať ako rozprávky starej matere

//kinjeril: ...starej senilnej matere ; )
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

iba jeden radar stoji 1,1-1,2 mil Sk + k tomu majaky a nejaka technika...

ale trochu sa aj tak cudujem, neviem kolko moze stat ta dalsia technika, myslel som ze 6 aut to by mohla byt zlava tak 20%, pri jednom nie je problem 6-7 % bezne.

alebo je v tej cene servis na nejake obdobie gratis
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

nechcem dať všetkých do jednej kopy, ale budú vedieť na tom jazdiť? Ja poznám jedného zeleného, a ten toho fakt toho veľa nevie - a také jazdenie na takýchto autách určite nie :?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Jazdili na Passatoch, preco by nevedeli na tomto ? Nechcem ich obhajovat, ale preco by mali byt akurat oni mantavi ? Medzi policajtmi su takisto pre auta zanieteni ludia ako medzi inymi LUDMI :D
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

take auta uz mali davno kupit (nehovorim ze suhlasim s cenou) ale ked okolo nich preleti na dilanici nejake lamborghini tak ho asi tazko dostihnu s nejakymi fabiami... :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

mato.x napísal:take auta uz mali davno kupit (nehovorim ze suhlasim s cenou) ale ked okolo nich preleti na dilanici nejake lamborghini tak ho asi tazko dostihnu s nejakymi fabiami... :D
Heh.. no jednak po slovenských dialniciach behá toľko áut značky Lamborghini, že... :D
..na druhú stranu.. keď niekto si dokáže kúpiť Lamborghini, tak kúpa jedného policajta pri radare nemôže byť problém. :D ..a ešte.. keby veľmi chcel, tak ani táto Audina nezastaví majiteľa Lamborghini.. :D (samozrejme ak nerátamé kvalitný asfalt na diaľniciach.. a to potom stačí aj klasická Fabia)

..ale určite sa im zídu. :)
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Ti wole to uz jak w kobre 11... Len v Slovenskej werzii... :P
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blackmoon69 »

kalinak ma osobne sam pre seba AUDI RS4,,,no dost v oblube ich ma,,,tak musel aj fizlom kupit aby sa nehoworilo ze len on si to ziha po meste kilecko a po dalnici aj dwe
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Blackmoon69 napísal:kalinak ma osobne sam pre seba AUDI RS4,,,no dost v oblube ich ma,,,tak musel aj fizlom kupit aby sa nehoworilo ze len on si to ziha po meste kilecko a po dalnici aj dwe
... ty si iny idelaista ze kilo po meste .. sak tolko jazdia dzedzina tuneri na skodofkach :-)
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blackmoon69 »

nordkapp_pb napísal:... ty si iny idelaista ze kilo po meste .. sak tolko jazdia dzedzina tuneri na skodofkach :-)
dedina je dedina,,,ale blawa je blawa,,,ja mam skolu hned pod hradom,,,a kazde rano vidim kalinaka jak si to na tmavomodrej RS4(430koni) j*be to kilecko na hrad

edit:tunery na skodofkach a kilecko??wsak moja babka si to j*be na 105ke 130 po ceste a vtedy cujem uz ako sa skrutky trasu a cele auto sa rozletuwa,,,plus este ktomu ze ma dioptrie,,,no proste SMRT V OCACH :D
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Ja len tolkoto

Kód: Vybrať všetko

http://www.ta3.com/sk/reportaze/18481_na-cestach-pribudnu-dalsie-policajne-radary
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Vidim, ze uz sa vsetci tesime na tu chvilu ked ich daju do "obehu". :)
Ale aj tak mame stastie, lebo si mohli kupit Audi A4 DTM Edition (jedno nam zacalo stavat pri dome) a ma to pri vyfukoch take ftipne napisy ako napr."Vmax 300 km/h" a podobne... To by bolo zase trochu ine kafe. :wink:
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

Napis je napis, ale skutocnost... neviem... nehadam sa... sak aj tietok audiny nemaju problem 3 kilecka, len sa treba pohrat s nimi...
Inak k tym skodoveckam, mno nestacil by im Superb V6 142 KW, ja myslim, ze bohate, i ked niesom zastanca skodoviek, usetrili by sme viac nez pol melona na kuse, a to by sa dalo investovat inak... Inak k tym Lambacom, ci ako sa to pise, mno neviem s tym by som na nase cesty nesiel...... ale to je jedno sak keby dali spravit auta na zakazku, tak tie by mali graaady...
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

insane napísal:Ale aj tak mame stastie, lebo si mohli kupit Audi A4 DTM Edition (jedno nam zacalo stavat pri dome) a ma to pri vyfukoch take ftipne napisy ako napr."Vmax 300 km/h" a podobne... To by bolo zase trochu ine kafe. :wink:
tieto audi DTM maju tusim 2.0 takze je to najma o dizajne a pritvrdenom podozku

a inak Superb na tragicky podvozok, to uz radsej novu Octaviu RS. Ale podla mna mohli kupit BMW 335i, vykony takmer rovnake ako S4 a cena o asi 700 000 nizsia
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Omg ich vytiahnu len vo vinimocny pripadoch budu si ich setrit :D
a inak nemaju sancu neikoho dobehnut na mOTORKE napr taka HONDA CBR 900 RR vitiahne na 320Km/h rychla axceleracia tazke audinky nemaju sancu proti silnejsim zavodnym Motrokam a malokedy sa stane ze ked Motorkakr ide velkou rychlostou a Policajt by ho chcel zastavit tak Velmi pochybujem ze motorkar Zastavi tazke tak k Novim Audinkam :idea:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Baciiik napísal:...
a. gramatika. omfg
b. ucelom tychto aut nie je ich chytit, ale namerat/odfotit.... a to zvladnu.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ok skus jazdit po nasich cestach 320 km/h na motorke a potom bud mudry. Motorky su sice rychlejsie na rovinke, ale v zakrutach nemaju velmi sancu.

A seriovych motoriek jazdiacich 300 a viec je len par (Hayabusa, Kawa ZX-12R, Blackbird a mozno som este neco zabudol)
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Tu nejde celkovo o tu rychlost ale motorka je silnejsia .lepsie axceleruje povec mi ktore auta ti da 120 za 3.5 Sekudny Omfg.
A kebyze to sluzi na fotenie a co im staci... tak mi maly velke prd lebo motorkary co jazdia vatsinou vatsou rychloustou davaju si znacky dole,alwebo ich policajti vubec nezastavuju tomu ver :-)
quasimoto napísal:Ok skus jazdit po nasich cestach 320 km/h na motorke a potom bud mudry. Motorky su sice rychlejsie na rovinke, ale v zakrutach nemaju velmi sancu.

A seriovych motoriek jazdiacich 300 a viec je len par (Hayabusa, Kawa ZX-12R, Blackbird a mozno som este neco zabudol)
by si sa velmi cudoval napr Taka nova SUZUKI GSX-R 700 Rok vyrobi 2006 sa vyrovna rychlosti Hondy CBR 900 rr
obe vytiahnu nad 280Km/h a po nasich dialniciach sa da jazdit aj rychlostou 280km/h ked je dobry jazdec neni ocom a esce dalsie vyhody motorki
lahko sa vsade skova,behne do tenkych ulickie Proste motorka je motorka no ale ne v zime :D

//kinjeril: Pouzivaj "Uprav"!!!
Baciiik
Medium Star
Medium Star

enter00 napísal:a. gramatika. omfg
b. ucelom tychto aut nie je ich chytit, ale namerat/odfotit.... a to zvladnu.
A neser z gramatiku nemam cas si odvouvopdnovat pravopis Tak Pst lolKu :)
Napísať odpoveď