Stretli ste uz K*K*TA?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

Najhorsie je ked an sebe dvaja kricia ze su koko*i a ked na to dojde tak sa zisti ze su ozaj obidvaja. Takych ludi co si zasluzi taky titul poznam dost aby som vedel preco sa jim vyhybat. Na takych neexistuju ziadne argumenty, ty maju vlastnu dementnu pravdu ...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, tiež som ich pár poznal, hlavne na strednej - spolužiaci, riaditeľ, majstri odborného výcviku - samí k*k*ti - ale viac som stretol p*č - učiteľky na strednej, teraz niektoré profesorky na vš
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

McDollar napísal:O kktoch resp. o kktovi by som vedel rozpravat cele hodiny,lebo jeden velky chodi so mnou do triedy... Hned v prvaku doniesol do skoly papier na ktorom bol jeho oskenovany kkt...boha,este sa s tym chvalim,ze ma 29,4cm pritom to bolo jasne ze to upravoval cez soft...odvtedy vieme,ze jeho naj. zariadnie je scanner...keby ste poculi co si kazdy den v skole vymysla,ze chodi 120 cez diery na fiate,s piatimi holkami to robil na zastavke,ma doma dinosaurie vajcia,ze ucil psa faklit a skrecky grcat alebo spal v tescu na valendach, ked sa mu nechcelo ist domov...atd proste cisty nefalsovany kkt.. :)
Chlapec ma proste talent, hotovy Dobsinsky - rozpravkar. Takych tiez par poznam
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

pinacolada napísal:poviem to rovno bez ohladu na basu.ty mimoriadne velky k0 k0 t.to snad ani neni mozne.sa pozri do petrzalky.mate tam viacej ciganov jak v celom presove tz b4st4rd.a ked sa ti na vychode nepaci tak sme nelez.sak aj tak to je vidlakov a vam v blave nic nechyba a mi tu kktov nepotrebujeme to mi mozes verit
Bla bla cliche cliche bla bla...
Drviva vacsina vidlakov v blave su ludia co prave dosli z vasich koncin a co tak strasne nadavali na blavu ale ostali tu zit(bo sa tu zije lepsie)
No a teraz ti vysvetlim co je to pomer v matematike...
Ak daka dedinka 1000 obyvatelov a z toho je 700 cigosov tak je to 70 percentne zastupenie.Zato ked V petrzalke zije 100tisic(je ot ocosi viac ale koli vypoctom) a z toho 5-10tisic je cigosov tak je to len 5 az 10 percent...co je oproti 70tim zanedbbatelne cislo....Nie?
A tiez treba povedat ze sa neda porovnavat daky olacigan z luniku 9 a cigan co robi aj trebars smetiara ale robi. :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Spamm a flame premazany! Drzte sa temy! Neviete kultivovane prispievat, nie je problem, lock to vyriesi.
2 Martin44: A ty sa ukludni, inak si najblisie browsnes hojko.com buduci rok.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No vedel by som teraz taky ftip dat ale to by bol aj bann zato :D :D :D
Som len cel ze tak to vidim ja ze ked napr mama mi hovorievala ze co za kktov v robote stretava tak zakazdym aj spomenula ze vychodnar(to hovorila takymto stylom: typicky vychodnar) Za to ja nemozem... :wink:

Mama furt len ako jej lezli na nervy a ze so seba robia total ko*ot...

ot: kinedril aj tak za chvilu idem na chatu tak vis ze to bude az po novom roku...ja som len prezentoval ako to vidim a on zacal nadavat...sak nech si to nevsima...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Martin44 napísal:No vedel by som teraz taky ftip dat ale to by bol aj bann zato :D :D :D
Som len cel ze tak to vidim ja ze ked napr mama mi hovorievala ze co za kktov v robote stretava tak zakazdym aj spomenula ze vychodnar(to hovorila takymto stylom: typicky vychodnar) Za to ja nemozem... :wink:

Mama furt len ako jej lezli na nervy a ze so seba robia total kok****...

ot: kinedril aj tak za chvilu idem na chatu tak vis ze to bude az po novom roku...ja som len prezentoval ako to vidim a on zacal nadavat...sak nech si to nevsima...
neboj sa aj v blave su taky kkti jak na vychode...nemaj obavy...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Martin44 : No pre Vás sú kocoti východniari , pre východniarov možno ty s mamou , pohoda , čo sa tu rozpaľujete :D
Inak šou O.K :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Niesom si isty, ale v mojom okoli by som snad aj nasiel NE-K*K*TOV. :?
K*K*T*V je cim dal vic...
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

hojko napísal:Takeho extra nie, ale par podobnych by sa naslo. Dokonca aj tu z fora by som vedel vymenovat, ale ako je niekto pre mna kkt, tak mozem byt aj ja pre druheho...
Presne ako Admin povwedal, par ich poznam, ale takych EXTRA nie... :roll:
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blackmoon69 »

ja znam jedneho s mojej triedy,,,,pred ucitelkami sa hra na navacsieho inteligenta,,,furt ich ako keby bali a oni su proste z neho na mekko,,,a ked odidu tak do kazdeho len je*e a p*cuje a vyriva,,,hra sa ze je najvacsi boss,a keby sa uz len daco nanho malo powedat tak on akoze iba anjelik,no proste uplni k*k*t na N-tu
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Blackmoon69 napísal:ja znam jedneho s mojej triedy,,,,pred ucitelkami sa hra na navacsieho inteligenta,,,furt ich ako keby bali a oni su proste z neho na mekko,,,a ked odidu tak do kazdeho len je*e a p*cuje a vyriva,,,hra sa ze je najvacsi boss,a keby sa uz len daco nanho malo powedat tak on akoze iba anjelik,no proste uplni k*k*t na N-tu
a to mu tam u vas nema kto prije***, resp. dat to na spravnu mieru :?:
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Takých už bolo hodne...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mno poznal som jedneho, spoluziak zo zakladky, a nanestastie sa so mnou do triedy dostal aj na strednej, takze som mal o "zabavu" postarane.
Nikto ho nemal rad, ale pred nim sa vsetci tvarili ako ze OK.
On sa totiz stale vtieral, nenosil si do skoly veci, od kazdeho opisoval ulohy, poziciaval si skolske potreby a tak...
ku koncu to uz nastvalo aj mna a taxom sa nanho vykaslal a na rovinu som mu prestal poziciavat pravitko, ceruzku, struhatko, cokolvek... ale no problem, zohnal si to od inych...
dufam, ze na vyske vyleti a zisti, ze lajdactvo sa nevyplaca :roll:
gizzmo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gizzmo »

Jasneee. spolužiak. Je to total k*k*t. Nikto ho nemá rád, lebo je falosný. Ohovára aj tých pár málo ľudí čo sa s nim bavia. Minule si začal s kamarátovou babenou, a keď to kamarát zistil, chcel ho zbiť. Ale nepobili sa, keďže ten k*k*t sa nezachoval ako chlap, ale vyhrážal sa, že ak niečo skúsi tak naňho zavolá fízlov. A takéto pic*viny robí pravidelne
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

gizzmo napísal:...ale vyhrážal sa, že ak niečo skúsi tak naňho zavolá fízlov. A takéto pic*viny robí pravidelne
Jaaj, chlapci, ked si ho pockate za skolou a date mu par na tvar, moze volat aj neviem akych fizlov, nikto mu nic neuveri, kedze je k*k*o*t.
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Poznam dobry vtip,ked uz spominame K*K*TOV.
  • Boli traja kamarati a volali sa: Oplul, Nikto a K*k*t. Raz sa im stalo ze Oplul oplul K*k*ta, a ten sa nas*al a siel na policiu. Tam sa ich uz vysetrovatel pyta ze co sa stalo?
    A K*k*t vravi: Oplul ma oplul.
    Policajt na to: A videl vas niekto?
    Odpoveda: Nikto!
    Policajt na to: A nieste vy nahodou k*k*t?
    A ako viete? :hehe:
yamahaMiso
Star
Star

Príspevok od používateľa yamahaMiso »

Premna su koko*i vsetci skinheadi !!!
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

Jasan, par takych exotov poznam. Oje*avaju, kde sa len da a vzdy maju na vsetko odpoved a este k tomu ich "uveritelne" pribehy... :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Martin44 napísal:ot: kinedril aj tak za chvilu idem na chatu tak vis ze to bude az po novom roku...ja som len prezentoval ako to vidim a on zacal nadavat...sak nech si to nevsima...
Konecne, ze ides niekde prec, aspon tu ludia nemusia citat prispevky od takeho KKTa ako si ty. Maj sa tam krasne :smt006
Napísať odpoveď