Stretli ste uz K*K*TA?
-
Colortraincleaner
Medium Star
Chlapec ma proste talent, hotovy Dobsinsky - rozpravkar. Takych tiez par poznamMcDollar napísal:O kktoch resp. o kktovi by som vedel rozpravat cele hodiny,lebo jeden velky chodi so mnou do triedy... Hned v prvaku doniesol do skoly papier na ktorom bol jeho oskenovany kkt...boha,este sa s tym chvalim,ze ma 29,4cm pritom to bolo jasne ze to upravoval cez soft...odvtedy vieme,ze jeho naj. zariadnie je scanner...keby ste poculi co si kazdy den v skole vymysla,ze chodi 120 cez diery na fiate,s piatimi holkami to robil na zastavke,ma doma dinosaurie vajcia,ze ucil psa faklit a skrecky grcat alebo spal v tescu na valendach, ked sa mu nechcelo ist domov...atd proste cisty nefalsovany kkt..
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bla bla cliche cliche bla bla...pinacolada napísal:poviem to rovno bez ohladu na basu.ty mimoriadne velky k0 k0 t.to snad ani neni mozne.sa pozri do petrzalky.mate tam viacej ciganov jak v celom presove tz b4st4rd.a ked sa ti na vychode nepaci tak sme nelez.sak aj tak to je vidlakov a vam v blave nic nechyba a mi tu kktov nepotrebujeme to mi mozes verit
Drviva vacsina vidlakov v blave su ludia co prave dosli z vasich koncin a co tak strasne nadavali na blavu ale ostali tu zit(bo sa tu zije lepsie)
No a teraz ti vysvetlim co je to pomer v matematike...
Ak daka dedinka 1000 obyvatelov a z toho je 700 cigosov tak je to 70 percentne zastupenie.Zato ked V petrzalke zije 100tisic(je ot ocosi viac ale koli vypoctom) a z toho 5-10tisic je cigosov tak je to len 5 az 10 percent...co je oproti 70tim zanedbbatelne cislo....Nie?
A tiez treba povedat ze sa neda porovnavat daky olacigan z luniku 9 a cigan co robi aj trebars smetiara ale robi.
-
Martin44
Professional
No vedel by som teraz taky ftip dat ale to by bol aj bann zato
Som len cel ze tak to vidim ja ze ked napr mama mi hovorievala ze co za kktov v robote stretava tak zakazdym aj spomenula ze vychodnar(to hovorila takymto stylom: typicky vychodnar) Za to ja nemozem...
Mama furt len ako jej lezli na nervy a ze so seba robia total ko*ot...
ot: kinedril aj tak za chvilu idem na chatu tak vis ze to bude az po novom roku...ja som len prezentoval ako to vidim a on zacal nadavat...sak nech si to nevsima...
Som len cel ze tak to vidim ja ze ked napr mama mi hovorievala ze co za kktov v robote stretava tak zakazdym aj spomenula ze vychodnar(to hovorila takymto stylom: typicky vychodnar) Za to ja nemozem...
Mama furt len ako jej lezli na nervy a ze so seba robia total ko*ot...
ot: kinedril aj tak za chvilu idem na chatu tak vis ze to bude az po novom roku...ja som len prezentoval ako to vidim a on zacal nadavat...sak nech si to nevsima...
neboj sa aj v blave su taky kkti jak na vychode...nemaj obavy...Martin44 napísal:No vedel by som teraz taky ftip dat ale to by bol aj bann zato![]()
![]()
![]()
Som len cel ze tak to vidim ja ze ked napr mama mi hovorievala ze co za kktov v robote stretava tak zakazdym aj spomenula ze vychodnar(to hovorila takymto stylom: typicky vychodnar) Za to ja nemozem...![]()
Mama furt len ako jej lezli na nervy a ze so seba robia total kok****...
-
Blackmoon69
Light Expert
ja znam jedneho s mojej triedy,,,,pred ucitelkami sa hra na navacsieho inteligenta,,,furt ich ako keby bali a oni su proste z neho na mekko,,,a ked odidu tak do kazdeho len je*e a p*cuje a vyriva,,,hra sa ze je najvacsi boss,a keby sa uz len daco nanho malo powedat tak on akoze iba anjelik,no proste uplni k*k*t na N-tu
a to mu tam u vas nema kto prije***, resp. dat to na spravnu mieruBlackmoon69 napísal:ja znam jedneho s mojej triedy,,,,pred ucitelkami sa hra na navacsieho inteligenta,,,furt ich ako keby bali a oni su proste z neho na mekko,,,a ked odidu tak do kazdeho len je*e a p*cuje a vyriva,,,hra sa ze je najvacsi boss,a keby sa uz len daco nanho malo powedat tak on akoze iba anjelik,no proste uplni k*k*t na N-tu
-
ANONYMKA17
Light Star
-
Mek
Addict
mno poznal som jedneho, spoluziak zo zakladky, a nanestastie sa so mnou do triedy dostal aj na strednej, takze som mal o "zabavu" postarane.
Nikto ho nemal rad, ale pred nim sa vsetci tvarili ako ze OK.
On sa totiz stale vtieral, nenosil si do skoly veci, od kazdeho opisoval ulohy, poziciaval si skolske potreby a tak...
ku koncu to uz nastvalo aj mna a taxom sa nanho vykaslal a na rovinu som mu prestal poziciavat pravitko, ceruzku, struhatko, cokolvek... ale no problem, zohnal si to od inych...
dufam, ze na vyske vyleti a zisti, ze lajdactvo sa nevyplaca
Nikto ho nemal rad, ale pred nim sa vsetci tvarili ako ze OK.
On sa totiz stale vtieral, nenosil si do skoly veci, od kazdeho opisoval ulohy, poziciaval si skolske potreby a tak...
ku koncu to uz nastvalo aj mna a taxom sa nanho vykaslal a na rovinu som mu prestal poziciavat pravitko, ceruzku, struhatko, cokolvek... ale no problem, zohnal si to od inych...
dufam, ze na vyske vyleti a zisti, ze lajdactvo sa nevyplaca
Jasneee. spolužiak. Je to total k*k*t. Nikto ho nemá rád, lebo je falosný. Ohovára aj tých pár málo ľudí čo sa s nim bavia. Minule si začal s kamarátovou babenou, a keď to kamarát zistil, chcel ho zbiť. Ale nepobili sa, keďže ten k*k*t sa nezachoval ako chlap, ale vyhrážal sa, že ak niečo skúsi tak naňho zavolá fízlov. A takéto pic*viny robí pravidelne
Poznam dobry vtip,ked uz spominame K*K*TOV.
- Boli traja kamarati a volali sa: Oplul, Nikto a K*k*t. Raz sa im stalo ze Oplul oplul K*k*ta, a ten sa nas*al a siel na policiu. Tam sa ich uz vysetrovatel pyta ze co sa stalo?
A K*k*t vravi: Oplul ma oplul.
Policajt na to: A videl vas niekto?
Odpoveda: Nikto!
Policajt na to: A nieste vy nahodou k*k*t?
A ako viete?
-
yamahaMiso
Star