Techno sa este da, najhorsi je Hip-Hop. To je jedna trapna melodia opakujuca sa dookola a k tomu v kuse nadavky a fetacke rady do zivota. HHoperi su podla mna ludia ktori sa inak nedokazu prezentovat, nechce sa im pracovat a vobec...skoda reci. Bez urazky.
noooo; niekedy by som povedal ze vsetko okrem rocku a metalu; ale dnes pocuvam tak ako metal, pop rock, alternativu, post rock a ine aj napr niekedy nenavidene techno - Daft Punk ( house,techno,.. ) ;
ale co nemam rad asi vobec je punk
Myslim, ze kazdy styl ma cosi do seba a z kazdeho stylu sa moze najst nieco dobre ... ale tak ja moc nemusim dychovku, techno , house a podobne vypalovaky ...
co fakt nemusim je rap techno a diskofiliu toto sa neda fakt nazvat ani hudbou mam rad skoro vsetko co sa hra na hudobnych nastrojoch to by bolo asi vsetko
neznasam slovensky hiphop ci ako sa to pise...Nemozem to ani pocut
a tu je celkom fajn stranka, ktoru by ste si mali kuknut a zabavit sa tak dobre ako ja :
masino napísal:neznasam slovensky hiphop ci ako sa to pise...Nemozem to ani pocut
a tu je celkom fajn stranka, ktoru by ste si mali kuknut a zabavit sa tak dobre ako ja :
masino napísal:neznasam slovensky hiphop ci ako sa to pise...Nemozem to ani pocut